Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

QUOTE(rAktyvi @ 2011 06 01, 19:53)
Stalo išpirkimui aš naudosiu tą butelaitį  smile.gif

aciu, aiskutis
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 06 01, 06:26)
"Meilės simfoniją" tik ant pagalvių siuvinėjat ar darote kaip paveikslus?

Su muzikantais pačios susiekiat ir suderinat viską iš anksto?

as ant naktinuku piesiau

su muzikantais ir praejusi karta susisiekiau ir si jau skambinausi, gal dar scenariju siusiu jei turesiu konkreciu pageidavimu del muzikos

Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 06 01, 16:29)
Sakot g.gif  aš tai nenumanau. Man pasirodė, kad kaip tik patogiau tokia apyrankė g.gif

doh.gif o man jaunieji tokia uzsake net nepasitare... kai isgirdau irgi pagalvojau, kad bus nepatogu, bet... nieko nesakiau (zmones gi stengiasi)
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 06 01, 07:26)
"Meilės simfoniją" tik ant pagalvių siuvinėjat ar darote kaip paveikslus?

Išduokit paslaptį- ar gėlės jaunosios ir svočios turi būti vienodos, ar nebūtinai?

Su muzikantais pačios susiekiat ir suderinat viską iš anksto?

Aš nervuojuosi doh.gif Blyn, kaip sunku tokio amžiaus žmonėms kažką daryt. Jaunikis toks pašėlstantis, bet jaunoji -koncervatyvi labai, o aš su savo terperamentu ir būdu noriu su jais normaliai pasiautėti doh.gif  lotuliukas.gif

Su muzikantais tai as derinsiuos is ansto, sake pasiskambinti birzelio pabaigoj(vestuves liepos 23), kadangi pirmosios vestuves kuriose svociausiu tai noriu kad viskas butu daugiau maziau suderinta. As manau kad jau kai turi patirteis tuomet gali ir inprovizuoti. smile.gif
Del geliu tai jos tikrai nebutinai turi buti vienodos, cia susitarimo manau reikalas. Nes per mano pacios vestuves tai mano puokste buvo is kreminiu roziu, o liudininkei derino prie kostiumelio tai buvo su baltom frezijom ir melynom chrizantemom smile.gif Galima derinti, bet nebutinai turi buti vienodai smile.gif
Na ziurint kokio amziaus jau tie vyresni skaitosi...ir geriausia yra pasiderinti su jaunaisiais ko jie tikisi , ko nori...esu maciusi kad ta konservatyviu paziuru mergina per vestuves sugeba irgi kuo puikiausiai pasilinksminti, tik reikia moketi itraukti ir derinantis sek tiek prie jos, kad nebutu perdaug vulgaru ar kazkaip...nes jeigu tarkim zaidimai labai sttipriai kirsis su paziurom tai nebus linksma nei jai nei organizatoriam...tiesiog reikia kalbetis. nes mano jaunieji tai issake ko noretu,ko nelabai, kas is kitu vestuviu jiems labai nepatiko.tai pagal tai galima pasiderinti svente ir scenariju su atrakcijom ir zaidimais:)

QUOTE(vakare-tyla @ 2011 06 01, 09:46)
Va, va, ir man tas labai aktualu blush2.gif Aš tai baisiai norėčiau nors kelių Simfonijos akordų demonstracijos lotuliukas.gif

Kas siuvinėja ant pagalvės kontaktus radau temoje, o gal kuri turite paveiklus darančių kontaktus? ax.gif
Ačiū 4u.gif

Karamele, raktyvi, pas mus nebus pamergių, nebent jaunosios dukra. Sužinojau, kad vasarą gerai laiko ornitogalijos ir man jos labai wub.gif  Aš planuoju apyrankę blush2.gif

Tos gelytes tai labai labai grazios bent jau man thumbup.gif bet apyrankes tai tikrai tikrai nepatariu,,,kazkurioj is praeitu temu jau diskutavom apie tai ir visu nuomone buvo vieninga kad tai nepatogu...o pasakymas kad laisvos rankos tik optine apgaule, nes ant vienos rankos puokste o su kita vis turi saugoti taisyti ir pan smile.gif taip kad dar tikrai vertetu pamastyti...bet cia tik nuomone...
Atsakyti
rAktyvi arba L'una buciau labai labai dekinga jeigu pasidalintumete scenarijumi,,,mano pastukas: rasiukass@gmail.com

Busiu labai labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Apklijavau butelį clap.gif vienu darbu mažiau liko smile.gif Na bet ir saldainių ant jo prisiklijuoja, niekada negalvojau, kad tiek jų reikia doh.gif biggrin.gif reiks keliaut etiketes spausdinti ir klijuot. Visai malonus darbas sakyčiau kai jau užsiimi hihihi.gif
Papildyta:
Neklauzadux persiunčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 06 02, 11:38)
Apklijavau butelį  clap.gif vienu darbu mažiau liko  smile.gif Na bet ir saldainių ant jo prisiklijuoja, niekada negalvojau, kad tiek jų reikia  doh.gif  biggrin.gif reiks keliaut etiketes spausdinti ir klijuot. Visai malonus darbas sakyčiau kai jau užsiimi  hihihi.gif
Papildyta:
Neklauzadux persiunčiau  4u.gif

ir man jei galima eurbonaite@gmail.com

nju ka merginos, liko tik viena diena, o upas kazka daryti dingo, atrodo, kad visko per mazai.....vakar jau pasiemiau sukne, sulaminavau meiles recepta, vyro maitinimo abs...diplomus ikroviau i remelius.....reikia zaidimus viska susiderint, susiziureti ir dar aisku supirkti kas reikalinga jiems. po veseles butinai partasysiu kaip sekesi, kas patiko kas ne. mirksiukas.gif
Atsakyti
rAktyvi aciu labai 4u.gif smile.gif
o kiek mazdaug saldainiu prireike ir kokiu?nes jau ketinu pirkti smile.gif
ir tai juostai kur gale buteliukas kiek saldainiu prireike?kas jau pasidarete? smile.gif

Atsakyti
1,5kg, pirkau Rūtos su žaliąja arbata saldainius. Ne tiek brangiai su kitais palyginus kaina jų, be to ištikima savo miestui esu blush2.gif biggrin.gif
Aš tos juostos su saldainiais nedarysiu, tik šitą butelį ir dar ten šnapsiuko pirksim ar dar ko.

Edikute tuoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neklauzadux @ 2011 06 02, 10:51)
Su muzikantais tai as derinsiuos is ansto, sake pasiskambinti birzelio pabaigoj(vestuves liepos 23), kadangi pirmosios vestuves kuriose svociausiu tai noriu kad viskas butu daugiau maziau suderinta. As manau kad jau kai turi patirteis tuomet gali ir inprovizuoti. smile.gif
Del geliu tai jos tikrai nebutinai turi buti vienodos, cia susitarimo manau reikalas. Nes per mano pacios vestuves tai mano puokste buvo is kreminiu roziu, o liudininkei derino prie kostiumelio tai buvo su baltom frezijom ir melynom chrizantemom smile.gif Galima derinti, bet nebutinai turi buti vienodai smile.gif
Na ziurint kokio amziaus jau tie vyresni skaitosi...ir geriausia yra pasiderinti su jaunaisiais ko jie tikisi , ko nori...esu maciusi kad ta konservatyviu paziuru mergina per vestuves sugeba irgi kuo puikiausiai pasilinksminti, tik reikia moketi itraukti ir derinantis sek tiek prie jos, kad nebutu perdaug vulgaru ar kazkaip...nes jeigu tarkim zaidimai labai sttipriai kirsis su paziurom tai nebus linksma nei jai  nei organizatoriam...tiesiog reikia kalbetis. nes mano jaunieji tai issake ko noretu,ko nelabai, kas is kitu vestuviu jiems labai nepatiko.tai pagal tai galima pasiderinti svente ir scenariju su atrakcijom ir zaidimais:)
Tos gelytes tai labai labai grazios bent jau man  thumbup.gif  bet apyrankes tai tikrai tikrai nepatariu,,,kazkurioj is praeitu temu jau diskutavom apie tai ir visu nuomone buvo vieninga kad tai nepatogu...o pasakymas kad laisvos rankos tik optine apgaule, nes ant vienos rankos puokste o su kita vis turi saugoti taisyti ir pan smile.gif taip kad dar tikrai vertetu pamastyti...bet cia tik nuomone...

Aciu labai uz nuomones. Patirtis kalba garsiausiai 4u.gif Gal ir atsisakysiu as tos apyrankes...

Su jaunaisiais kalbejom, bet jie patys nezino ko nori. Bandysiu dar karta priremti juos prie sienos lotuliukas.gif
Atsakyti
tai reikia klausti ar nori tradiciju, jei nori tai kiek...ar su visom tradicijom ar tik dalelyte.apie isleistuves is namu, ar vieni namai ar atskiri. Nes pas mus pvz tai tik tokie svarbiaussi tradiciniai akcentai bus, kadangi jaunieji is vienu namu islydimi tai pora atrakciju ir bendras teveliu palaiminimas, na zaidimai gamtoj,grizus teveliai pasitinka su duona, druska...dar zidinys ir padeka teveliam. Ir antra diena norejo kokio dar akcento tai bus suris ir jo ragavimas ir po pusryciu medaliu dalybos. ir tada jau darbas baigtas, ir mes galim linksmintis su maudynem pirtim ir pan smile.gif
Bet tas svarbiausias dalis tai sudeliojom butent su paciais jaunaisiais. Nes pvz sake kad jiem visiska nesamone duoti pinigu ir leisti i parduotuve apsipirkinet, tiesa sakant mum su MB tai irgi,tai tikrai tokiu nedarysim...na zodziu jau daug prirasiau bet esme ta pati nebijot tartis su jaunaisiais,o pasakymas kad patys nezino ko nori yra pats lengviausias. Tai sakyk, jusu svente tai padekite man ja surengti kad butu vienintele, nepakartojama ir pati paciausia kuria su didele sypsena prisiminsit visa gyvenima smile.gif
Viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 31, 19:11)
nupirkau tus isegamus 1 vnt 70 cnt mirksiukas.gif

ačiū tau karamele_21 už tiek gerų patarimų smile.gif Įsegimus nupirkau Panoramoje Office 1, kainavo tik 0.54 ct smile.gif tik dar nupirkau mėlynas juosteles, ir padarysiu pakabinamus ant kaklo, o ne įsegamus, nes pagalvojau, kad gali nenorėti sektis, kad medžiagytės rūbų nereiktų pradurti.
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 31, 16:17)
vel as i eteri su savo darbais blush2.gif  blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image

ant komendantu maiseliu uzrasiau:
Isgerkime uz bucini, nes tai vienintelis budas nutildyti moteri.
Degtine musu priesas, bet kas sake kad mes bijome priesu.
Zmones skubedami padaro klaidu, tad isgerkime letai, kad nesuklystume.
Isgerkime i moteru sveikata, mums jokio skirtumo, o joms malonu.

Stalo korteles is svociuciu pasto tik paveiksliukus pakeiciau mirksiukas.gif

o kadangi nei siūti, nei siuvinėti nemoku, šiandien Panoramoje Tiimari parduotuvėje užmačiau maišiukus, tokius medvilninius, paprastučius, visai kaip tavo siūti, tai ir paėmiau komenadantams, tik 3 lt vienetas. Taip pat pasiėmiau markerį tekstilei, ir pamėginsiu ranka ant jų užrašyti tavo sugalvotus tekstukus
Atsakyti