QUOTE(vakare-tyla @ 2011 06 01, 07:26)
"Meilės simfoniją" tik ant pagalvių siuvinėjat ar darote kaip paveikslus?
Išduokit paslaptį- ar gėlės jaunosios ir svočios turi būti vienodos, ar nebūtinai?
Su muzikantais pačios susiekiat ir suderinat viską iš anksto?
Aš nervuojuosi
Blyn, kaip sunku tokio amžiaus žmonėms kažką daryt. Jaunikis toks pašėlstantis, bet jaunoji -koncervatyvi labai, o aš su savo terperamentu ir būdu noriu su jais normaliai pasiautėti
Su muzikantais tai as derinsiuos is ansto, sake pasiskambinti birzelio pabaigoj(vestuves liepos 23), kadangi pirmosios vestuves kuriose svociausiu tai noriu kad viskas butu daugiau maziau suderinta. As manau kad jau kai turi patirteis tuomet gali ir inprovizuoti.
Del geliu tai jos tikrai nebutinai turi buti vienodos, cia susitarimo manau reikalas. Nes per mano pacios vestuves tai mano puokste buvo is kreminiu roziu, o liudininkei derino prie kostiumelio tai buvo su baltom frezijom ir melynom chrizantemom
Galima derinti, bet nebutinai turi buti vienodai
Na ziurint kokio amziaus jau tie vyresni skaitosi...ir geriausia yra pasiderinti su jaunaisiais ko jie tikisi , ko nori...esu maciusi kad ta konservatyviu paziuru mergina per vestuves sugeba irgi kuo puikiausiai pasilinksminti, tik reikia moketi itraukti ir derinantis sek tiek prie jos, kad nebutu perdaug vulgaru ar kazkaip...nes jeigu tarkim zaidimai labai sttipriai kirsis su paziurom tai nebus linksma nei jai nei organizatoriam...tiesiog reikia kalbetis. nes mano jaunieji tai issake ko noretu,ko nelabai, kas is kitu vestuviu jiems labai nepatiko.tai pagal tai galima pasiderinti svente ir scenariju su atrakcijom ir zaidimais:)
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 06 01, 09:46)
Va, va, ir man tas labai aktualu
Aš tai baisiai norėčiau nors kelių Simfonijos akordų demonstracijos
Kas siuvinėja ant pagalvės kontaktus radau temoje, o gal kuri turite paveiklus darančių kontaktus?
Ačiū
Karamele, raktyvi, pas mus nebus pamergių, nebent jaunosios dukra. Sužinojau, kad vasarą gerai laiko ornitogalijos ir man jos labai
Aš planuoju apyrankę
Tos gelytes tai labai labai grazios bent jau man
bet apyrankes tai tikrai tikrai nepatariu,,,kazkurioj is praeitu temu jau diskutavom apie tai ir visu nuomone buvo vieninga kad tai nepatogu...o pasakymas kad laisvos rankos tik optine apgaule, nes ant vienos rankos puokste o su kita vis turi saugoti taisyti ir pan
taip kad dar tikrai vertetu pamastyti...bet cia tik nuomone...