QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 06 01, 09:38)
Labas rytas,
Na karamele_21 kaip visad super , tobula svocia
As irgi jau lipdau ir kontruoju visokius fintikliuskus . Pasidariau kraicio skrynele, maiselius, dbr mastau kaip ta meiles simfonija padaryt originaliau. Karamele_21 o kaip tu pateiksi ta meiles simfonijos pagalvele? Kaip suprantu iteiksi jauniesiems, o pvz sveciams aprodysi ja? Na jei pvz kas gale stalo sedi ne visi iziures kas ten issiuvineta . Ar nebutina visiems demonstrot tos simfonijos?????
Na karamele_21 kaip visad super , tobula svocia
As irgi jau lipdau ir kontruoju visokius fintikliuskus . Pasidariau kraicio skrynele, maiselius, dbr mastau kaip ta meiles simfonija padaryt originaliau. Karamele_21 o kaip tu pateiksi ta meiles simfonijos pagalvele? Kaip suprantu iteiksi jauniesiems, o pvz sveciams aprodysi ja? Na jei pvz kas gale stalo sedi ne visi iziures kas ten issiuvineta . Ar nebutina visiems demonstrot tos simfonijos?????
Va, va, ir man tas labai aktualu Aš tai baisiai norėčiau nors kelių Simfonijos akordų demonstracijos
Kas siuvinėja ant pagalvės kontaktus radau temoje, o gal kuri turite paveiklus darančių kontaktus?
Ačiū
Karamele, raktyvi, pas mus nebus pamergių, nebent jaunosios dukra. Sužinojau, kad vasarą gerai laiko ornitogalijos ir man jos labai Aš planuoju apyrankę