Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 06 01, 09:38)
Labas rytas,
Na karamele_21 kaip visad super  thumbup.gif , tobula svocia  4u.gif
As irgi jau lipdau ir kontruoju visokius fintikliuskus  biggrin.gif . Pasidariau kraicio skrynele, maiselius, dbr mastau kaip ta meiles simfonija padaryt originaliau. Karamele_21 o kaip tu pateiksi ta meiles simfonijos pagalvele? Kaip suprantu iteiksi jauniesiems, o pvz sveciams aprodysi ja? Na jei pvz kas gale stalo sedi ne visi iziures kas ten issiuvineta  lens.gif . Ar nebutina visiems demonstrot tos simfonijos?????

Va, va, ir man tas labai aktualu blush2.gif Aš tai baisiai norėčiau nors kelių Simfonijos akordų demonstracijos lotuliukas.gif

Kas siuvinėja ant pagalvės kontaktus radau temoje, o gal kuri turite paveiklus darančių kontaktus? ax.gif
Ačiū 4u.gif

Karamele, raktyvi, pas mus nebus pamergių, nebent jaunosios dukra. Sužinojau, kad vasarą gerai laiko ornitogalijos ir man jos labai wub.gif Aš planuoju apyrankę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 06 01, 09:46)
Karamele, raktyvi, pas mus nebus pamergių, nebent jaunosios dukra. Sužinojau, kad vasarą gerai laiko ornitogalijos ir man jos labai wub.gif  Aš planuoju apyrankę blush2.gif

Atkalbėjo floriste mane nuo apyrankės. Sakė labai nepatogu, tepa. Suvargsi sako, tai aš labai greit ir persigalvojau ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 06 01, 10:38)
Labas rytas,
Na karamele_21 kaip visad super  thumbup.gif , tobula svocia  4u.gif
As irgi jau lipdau ir kontruoju visokius fintikliuskus  biggrin.gif . Pasidariau kraicio skrynele, maiselius, dbr mastau kaip ta meiles simfonija padaryt originaliau. Karamele_21 o kaip tu pateiksi ta meiles simfonijos pagalvele? Kaip suprantu iteiksi jauniesiems, o pvz sveciams aprodysi ja? Na jei pvz kas gale stalo sedi ne visi iziures kas ten issiuvineta  lens.gif . Ar nebutina visiems demonstrot tos simfonijos?????

islydint niegoti iteiksiu nzn ar rodysiu sveciams, nes ir dabar nelabai supranta kam parodau kol nepasakau tol ir nepastebi kad ten pozos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rAktyvi @ 2011 06 01, 10:40)
Dėl gėlių, tai mano skirtingos bus nuo jaunosios. Tik floriste darys, kad spalva derėčiau tiek prie jaunosios tiek prie pamergių. Ir nu niekaip nepamenu kaip tos gėlytės vadinas  doh.gif  tokios kaip rožių formos jos, ant stiebelio daug jų būna kaip kad ir rožytės tos kekėm kur yra.

eustomos turbut ax.gif
as dar nzn kokia puokste turesiu bet tikrai nenoriu ant rankos gi mums rankos reikalingos tai kazkur kazka paimti tai parodyti o jei reiktu dar ir ranka saugoti tai doh.gif as uz paprasta puokste kuria galiu pasideti arba duoti kazkam palaikyti ax.gif

paziurejau kaip tos ornitogalijos atrodo ir pasirodo jaunosios puoksteje bus tokios gelytes tik nezinojom pavadinomo tai manau ir mano bus su tokiom bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 01 birželio 2011 - 09:38
[QUOTE]nelabai supranta kam parodau kol nepasakau tol ir nepastebi kad ten pozos

Tas tai tiesa lotuliukas.gif
Aš dariau pagalvėlę, ant vienos pusės simfonija, o ant kitos meilės receptas. Tai irgi paskui teko parodyti kad ten pozos.
Piešiau su flomasteriais tekstilei, neišlaidavau siuvinėjimui.
Atsakyti
Tai vadinasi, ta pagalve - meiles simfonija daugiau jaunavedziams, ir sveiams jos kaip ir nerodysit, tik islydejima padarysit ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 31, 23:47)
rAktyvi ir L'una išsiunčiau Jums žadėtą scenarijų  4u.gif , o Neklauzadux neparašėt savojo e-mailo  g.gif  tai ir neturėjau kur persiųsti.  verysad.gif Manau šios merginos su jumis pasidalins  mirksiukas.gif
Kaip visada lieku "apakus" nuo jūsų sugalvotų/sumanytų įdėjų.  4u.gif  thumbup.gif

Visoms gerų pasirengimų ir puikaus įvertinimo piršliaujant. mirksiukas.gif
Buvo smagu pas jus  blush2.gif

Aciu labai labai thumbup.gif
Snd pagaliau isigyjau zidinuka rolleyes.gif Tai dar vienu "klaustuku" maziau biggrin.gif Vakar beslampinejant po Maxima pamaciau museklius muselems, tai paemiau, galvoju bus stalo komendantu pavaduotojoms, jei netycia imtu simuliuoti, kad uzpliauskintu ir toliau savo darba testu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 06 01, 14:40)
Aciu labai labai  thumbup.gif 
Snd pagaliau isigyjau zidinuka rolleyes.gif Tai dar vienu "klaustuku" maziau  biggrin.gif Vakar beslampinejant po Maxima pamaciau museklius muselems, tai paemiau, galvoju bus stalo komendantu pavaduotojoms, jei netycia imtu simuliuoti, kad uzpliauskintu ir toliau savo darba testu  lotuliukas.gif

ax.gif kur zidinuka pirkot?
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 06 01, 15:44)
ax.gif  kur zidinuka pirkot?

Pirkau internetu is puslapio jaunavedziai.lt 40Lt didelis ir tikrai grazus, man sis variantas tenkino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 06 01, 09:48)
Atkalbėjo floriste mane nuo apyrankės. Sakė labai nepatogu, tepa. Suvargsi sako, tai aš labai greit ir persigalvojau  ax.gif  smile.gif

Sakot g.gif aš tai nenumanau. Man pasirodė, kad kaip tik patogiau tokia apyrankė g.gif
Atsakyti
Šampės butelį klijavau, saldainių pritrūkau dry.gif trečią kart į miestą nebeisiu, per karšta karsta.gif
O dėl puokščių ant rankų, tai ne iš pirmo žmogaus girdžiu kad lb nepatogu. smile.gif
Atsakyti
kokiu tikslu ta buteli su saldainiais dovanoat? ax.gif blush2.gif blush2.gif Jatus man reikia jau viska kuo greiciau pabaiginet daryt tai jau i Lt tuoj, bet jauciu tik naktym iseis biggrin.gif nes maziai demesio siaubingai reikalauja
Atsakyti
Stalo išpirkimui aš naudosiu tą butelaitį smile.gif
Atsakyti