[quote=juratele:),2011 05 31, 12:01]
norejau paklaust merginos, kurios daret akmenelius kiek ju jums isejo, na padriau 10 geru ir 10 blogu, daugiau nesugalvoju
o tu su markeriu rašei? aš ir planuoju padaryti juos, prisirinksiu pajūry akmenukų ir pasidarysiu prieš pat šventę
o kur juos sudėsit man klausimas iškilo? ar duosit iš kokio indo rinkti, ar ant žemės pabersit
Papildyta:
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2011 05 31, 12:12)
Sveikos
As ir prie dingusiu,bet po vestuviu dar visai be poilsio,nes penktadieni palikau mazaja mamai jau sergancia vejaraupiais,tai grize pora val pamiegojom,ir lekem jos pasiimti, labai sunkiai serga
vargšiukė
O savaitgali mums viskas labai sauniai praejoir pavyko,geriausias isvrtinimas manau jaunuju ir sveciu padekos
Pasidalinsiu zaidimais,kurie mum labai pasiteisino su sveciais,ir po kuriu labai issijudino visi
Tai istraukos skaitymas,su parasyta intonacija(dziugesys,kriminline kronika,pesimizmas ir t.t) - isrinkom kelius vyrukus,ir davem lapus su istraukom,pasakem,kad rinksim raiskiausia skaitova,MB issivede juos pasirepetuot,o as visiem paskiau,kad rinksim plaukuociausiu koju savininka,jie parejo,liepem atsiraityt po viena klesne kelniu ir skaityt,prisijuokem iki asaru
Kitas - suskirsciau 2 komandas - jaunosios ir jaunojo - per tam tikrai laika,liepem padaryt kuo ilgene virve,is turimu rubu bei daiktu - tai ten buvo visko - ir rubu,ir kojiniu,dirzu,slipsu ir t.t, vyrukai tai pasistenge ir patys sugule i eile
,o paskui liepiau kuo greiciau viska sugrazint i savo vietas,tai irgi vaizdelis
nu matai, visai šauniai, irgi geros idėjos
o aš tai dėl tokių drąsesnių žaidimų vis prisibijau, nes nežinau, kokia liaudis bus susirinkusi ir kaip nusiteikusi
Papildyta:
aš tai žadėjau duot vyrams dainuot Rimiškio dainą "Mes vyrai" - kas garsiau, o rinkt pagal kojų plaukuotumą
bet tavo variantas irgi labai suintrigavo, tai dar galvosiu