Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

QUOTE(norkele @ 2011 05 24, 19:30)
o ka prarasiu? bent jau mano suminetose pareigose nieko, jei isijaus - man pagelbes, ne - irgi nieko blogiau nebus, juk vis tiek viena visur neaplekciau. Net ir su kriksto vardais (nors sakau kaip papildoma vilione uz isskirtini varda kad duotu sveciams kazka), o jei nenores sveciai siulyt tai ir siunciamas lelius nepadeda  schmoll.gif  dar blogiau jei uzstringa ties kuriuo vienu sveciu.
Na ne nezinau, gal ir visai susimaisiu siose vestuvese pasikliaudama sveciu gera valia, bet ir ne pailinkejimu knyga, o molberta ketinu statyt, tik va nezinau kaip cia su tuo pasisakymu, jis man visai lyg ir grazu butu, bet jei jau molberta paliksiu iki mes grisim, kad sveciai turetu ka veikti  g.gif nors gal vis tiek jie tiks

Kokia tema pasiulytumet daryt puzle? mastau apie " Santuoka - tai..." ar ka idomiau sumastyt?

Na taip, pačių svečių reikalas ar jie nori linksmintis ar ne smile.gif
O dėl molberto tai vienose vestuvėse labai gražu paveikslą nupiešė, kiekvienas svečias po gelytę piešė, tai tokia graži puokštė gavos wub.gif o kitose tai nekoks gavos, nes visi piešė kas ką smile.gif
O ką per puzlę darysi? čia kaip kryžiažodį ar kaip? blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 24, 18:57)
as manau jei sveciai atvyks i vestuves o ne siaip pasedeti ir pagerti manau tikrai nepasius manoji valdzia irgi gaus uzduociu tai nzn kad ir pasius jiems bus geda ne man mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

molberta ketinu statyt, tik va nezinau kaip cia su tuo pasisakymu, jis man visai lyg ir grazu butu, bet jei jau molberta paliksiu iki mes grisim, kad sveciai turetu ka veikti  g.gif nors gal vis tiek jie tiks

įdėja thumbup.gif , gaila, kad db tik perskaičiau tokią cool mintį rolleyes.gif
Atsakyti

Na ne nezinau, gal ir visai susimaisiu siose vestuvese pasikliaudama sveciu gera valia, bet ir ne pailinkejimu knyga, o molberta ketinu statyt, tik va nezinau kaip cia su tuo pasisakymu, jis man visai lyg ir grazu butu, bet jei jau molberta paliksiu iki mes grisim, kad sveciai turetu ka veikti  g.gif nors gal vis tiek jie tiks

Mes per savo vestuves buvom pastate molberta su musu nupiestu sarzu sonuose buvo palikta vietos,kad sveciai parasytu mums palinkejima.Visi labai sauniai pasirase,isireminom,dabar turim paveiksla. smile.gif Ideja tikrai gera,nesigailejau kad statem molberta o ne dejom sveciu knyga.
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 24, 19:23)
*Na taip, pačių svečių reikalas ar jie nori linksmintis ar ne  smile.gif
**O dėl molberto tai vienose vestuvėse labai gražu paveikslą nupiešė, kiekvienas svečias po gelytę piešė, tai tokia graži puokštė gavos  wub.gif o kitose tai nekoks gavos, nes visi piešė kas ką  smile.gif
***O ką per puzlę darysi? čia kaip kryžiažodį ar kaip?  blink.gif  smile.gif

* thumbup.gif
**na ten daugiausia jaunimas, tikiuosi paveikslas pavyks, nors as kazkaip manau net ir skirtingus piesinius piesiant turetu ziuretis, bent jau as megstu tokius, kuriame daug veiksmo, daug uzuominu, kad kiekviena kart ziurint vis kazkokia kita mintis i galva ateitu. Tik vat galvoju ar vidury paveikslo reik ikist ju foto ar ne g.gif na kad tie palinkejimai butu lyg storas storas remas smile.gif
***kad pati iki galo neisrutuliojau tos minties, gal juokingos iliustracijos, gal koks uzsleptas tekstas, tiesiog gamtoj labai daug laiko bus, norisi kazko ivairiau ne tik zaidimu. Gal pvz detales pas ka kisenese paslepsiu, gal lenktyniaus kuris greiciau sudes, ai jau pati nezinau a is to norejau padaryt biggrin.gif

dabar vel issimusiau is veziu, nes zidinio iziebimas sugrizo i namus (o kaip as jo nenoriu), man nera jam scenarijuj vietos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(arnaaa @ 2011 05 24, 23:11)
Mes per savo vestuves buvom pastate molberta su musu nupiestu sarzu sonuose buvo palikta vietos,kad sveciai parasytu mums palinkejima.Visi labai sauniai pasirase,isireminom,dabar turim paveiksla. smile.gif Ideja tikrai gera,nesigailejau kad statem molberta o ne dejom sveciu knyga.

aciu uz nuomone su patirtim smile.gif
as dekinga savo sociutei ir uz albuma, nes tai irgi geri norai, bet saviski per 16 santuokiniu metu ziurejau gal 6 kartus, nes juk reikia ji istraukt, prisest. O stai paveikslus megstu. Todel kazkaip manau, kad kiekviena seima atrastu kampeli tokiam suvenyrui. Man grazu kolektyviniai darbai (svajoju su savo seima kai tik visi gales piesti sukurt koki bendra darbeli... bet cia zinoma ne apie tai)

hmmm... sarzu sakai... gal ir nieko butu, o kur dabar kreiptis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norkele: 24 gegužės 2011 - 23:25
QUOTE(norkele @ 2011 05 25, 00:22)

**na ten daugiausia jaunimas, tikiuosi paveikslas pavyks, nors as kazkaip manau net ir skirtingus piesinius piesiant turetu ziuretis, bent jau as megstu tokius, kuriame daug veiksmo, daug uzuominu, kad kiekviena kart ziurint vis kazkokia kita  mintis i galva ateitu. Tik vat galvoju ar vidury paveikslo reik ikist ju foto ar ne  g.gif  na kad tie palinkejimai butu lyg storas storas remas smile.gif

Vienose vestuvese buvo sveciu knyga, kaip tik buvom gave uzduoti priziureti,kad visi palinkejimus rasytu. Nu tai kryziaus keliai. Zmones ir taip sveikindami vargsta su eilemis, o cia dar palinkejimus praso rasyti

O vat molbertas tai labai pasiteisno,kiek maciau, populiari susiburimo vieta. aisku pirmiausiai eina terliotis maziausi dalyviai, po to jau vyresni Svarbu pradzia, tai svocia buvo padariusi uzduoti,kurios laimetojas pirmasis gavo dazus ir teptukus ir gavo kazkaip jaunuju gyvenima piesti.
Tik jautriems zmones sunku, buvo mergaite nupiese nama ir kazkas is jo 'padare' baznycia, kaip ji susijaudino, buvo baisu ziureti
Atsakyti
su tuo melynu pirslio krauju tai thumbup.gif , nu ti8krai liuks
ale , man irgi reik pagalvot , a maniskis tikrai melyno, negi priskirsiu muzikeliu grupei lotuliukas.gif
Papildyta:
As irgi planuoju sveciu knyga palikt is vakaro, kad besirinkdami sveciai galetu ja pildyti, tik kaip minejau, tai nus meiles receptu/palinkejimu knyga... tik galvoju ar neissisems sveciai , ar nesikartos, ar supras, nors pirma irasa, kad uzduoti tona padarysiu pati

O va, jau prisipirkau sariu indu sokiams, tiulio, is kuriu pasiusiu sijonelius gulbiu ezerui, dar reikia treciai grupei sumastyt, koki israiskinga soki.
Mart nutariau, kad visi staliukai bus paskirstyti i tris komandas, ir visoi zaidimu ,vestuviu eigoj tos komandos varzysis, o antra diena bus finalinis zaidimas ir skaiciuosim taskus
Papildyta:
*
hmmm... sarzu sakai... gal ir nieko butu,  o kur dabar kreiptis  g.gif

va, gera ideja, ies tiesu, nes su ta knyga ir as nezinau, ar pasiteisina jinai, o sarzas ,tikrai idomiau, namuose ras savo kampa, diena is dienos gyvas prisiminimas. Jei kuri rasit kur pasidaryt, iskart informuokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricka @ 2011 05 25, 10:08)
su tuo melynu pirslio krauju tai  thumbup.gif , nu ti8krai liuks
ale , man irgi reik pagalvot , a maniskis tikrai melyno, negi priskirsiu muzikeliu grupei  lotuliukas.gif

manasis tai nosi auksciau pakele kad suzinojo apie ta melyna krauja
didis.gif didis.gif didis.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricka @ 2011 05 25, 08:08)
O va, jau prisipirkau sariu indu sokiams, tiulio, is kuriu pasiusiu sijonelius gulbiu ezerui, dar reikia treciai grupei sumastyt, koki israiskinga soki.
Mart nutariau, kad visi staliukai bus paskirstyti i tris komandas, ir visoi zaidimu ,vestuviu eigoj tos komandos varzysis, o antra diena bus finalinis zaidimas ir skaiciuosim taskus

manau tikrai ines judesio tos varzybos thumbup.gif
as gundausi irgi vaikinu soki itraukti, o ka pasiulyt merginoms neismanau, nes papildomu islaidu nesinori, geriau butu pnaudot kazka is turimu resursu

QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 25, 08:39)
manasis tai nosi auksciau pakele kad suzinojo apie ta melyna krauja

savaam dar nesakiau sios minties, bet ir man ji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2011 05 25, 11:10)
manau tikrai ines judesio tos varzybos thumbup.gif
as gundausi irgi vaikinu soki itraukti, o ka pasiulyt merginoms neismanau, nes papildomu islaidu nesinori, geriau butu pnaudot kazka is turimu resursu
savaam dar nesakiau sios minties, bet ir man ji  thumbup.gif

as buvau sugalvojus kad pradzioj merginos soka anciuku soki (padaryti tokius ale lankelius su galtonom plunksnom) ir pasikeicia muzika iplaukia gulbinai lotuliukas.gif bet kazkaip palieku muzikantam kur reikstis tingiu besiuti tus sijonus ir svarbiausia kad nepazystu nei vieno is pulko tai ir nerizikuosiu doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif nesu as svocia,busiu vyr.pamerge.smile.gif Pasisiuliau draugei padaryti vestuvini laikrastuka,kai taremes kokia kalba sake daryt lietuviu nes nors ir vestuves rusiskos vistiek sveciai moka skaityti lt.ir viska supras.As taip ir padariau sukuriau tikrai nepaprasta laikrasti,idejau daug darb o ji rasiau apie 4 menesius,rinkau informacija ir palydos apie kiekviena.Ir nesenai skambina man nuotaka ir klausia ar padariau,sakau taip.paklause kokia kalba atsakiau lt.tai ji pradejo pykt atseit ji to man nesake,ir pasirinkau lengvesni varianta sau.To tikrai nebuvo....tad draugas dabar ir sako kad isvis nenesciau,o as net nzn ka cia ir daryti..iki vestuviu lieka maziau negu menuo.Kaip jus darytumete mano vietoje?gal verta perdaryt,bet jis jau nebebus toks grazus ir idomus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Originali* @ 2011 05 25, 14:27)
sveikos 4u.gif  nesu as svocia,busiu vyr.pamerge.smile.gif Pasisiuliau draugei padaryti vestuvini laikrastuka,kai taremes kokia kalba sake daryt lietuviu nes nors ir vestuves rusiskos vistiek sveciai moka skaityti lt.ir viska supras.As taip ir padariau sukuriau tikrai nepaprasta laikrasti,idejau daug darb o ji rasiau apie 4 menesius,rinkau informacija ir palydos apie kiekviena.Ir nesenai skambina man nuotaka ir klausia ar padariau,sakau taip.paklause kokia kalba atsakiau lt.tai ji pradejo pykt atseit ji to man nesake,ir pasirinkau lengvesni varianta sau.To tikrai nebuvo....tad draugas dabar ir sako kad isvis nenesciau,o as net nzn ka cia ir daryti..iki vestuviu lieka maziau negu menuo.Kaip jus darytumete mano vietoje?gal verta perdaryt,bet jis jau nebebus toks grazus ir idomus verysad.gif

kadangi kaip saket kad sveciai moka skaityti lietuviskai tai manau nesk lt ir nesuk sau galvos mirksiukas.gif
Atsakyti

hmmm... sarzu sakai... gal ir nieko butu,  o kur dabar kreiptis  g.gif

As kreipiausi i sarzai.lt bet ten nera pigiai,panarsius internete manau galima rasti pigesniu variantu. smile.gif Jeinoresit galesiu atsiusti i pasta kaip atrode musiskis,gal net ne molbertas o remas su kojom smile.gif
Atsakyti