mulka5,smagu,kad viskas praejo sklandziai
Lauksim issamaus pasakojimo
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 23, 12:07)
Nu ką gi, prisėdau pasidalinti su Jumis savo savaitgaliniais įspūdžiais...
Viskas tiesiog buvo super!
Tik ne viską spėjom sužaisti, pakalbėt...
Pažadų tortas, kaip ne keista, niekam nebuvo matytas-girdėtas. Visiems labai patiko. Ir kol jaunieji iš kinderių leliaus ieškojo, tai MB visiems 60 svečių išdalino gabaliukus tuos torto...ir laikas visai neprailgo, kol jie pažadus savo skaitė
O juoko buvo iki ašarų
Kadangi nakčiai - išlydėjimui paruošus buvau ir tekstą-žodžius, tai jau ant galo daug ką trumpinau, nes kaip minėjau visko net nespėjom paskaityt.
Išvada: scenarijų tenka apkarpyti. Bet, manau geriau būt daugiau pasiruošus, nei mažiau.
Manau didžiausias mums su MB įvertinimas, kad jaunieji dėkojo ir sveteliai gyrė.
Viskas tiesiog buvo super!
Tik ne viską spėjom sužaisti, pakalbėt...
Pažadų tortas, kaip ne keista, niekam nebuvo matytas-girdėtas. Visiems labai patiko. Ir kol jaunieji iš kinderių leliaus ieškojo, tai MB visiems 60 svečių išdalino gabaliukus tuos torto...ir laikas visai neprailgo, kol jie pažadus savo skaitė
O juoko buvo iki ašarų
Kadangi nakčiai - išlydėjimui paruošus buvau ir tekstą-žodžius, tai jau ant galo daug ką trumpinau, nes kaip minėjau visko net nespėjom paskaityt.
Išvada: scenarijų tenka apkarpyti. Bet, manau geriau būt daugiau pasiruošus, nei mažiau.
Manau didžiausias mums su MB įvertinimas, kad jaunieji dėkojo ir sveteliai gyrė.
Smagu kad viskas puikiai klostesi tik gal gali placiau papasakoti gal ka naujo buvai sumasciusi
As tai visai neturiu laiko prie jusu prisijungti, si savaitgali jau parlekiam, tai noriu atsispausdinti scenariju ir kas su spausdinimu susije o kur dar manikiurai pedikiurai, nu zodziu didelis soriukas, bet kai viskas baigsis butinai pasidalinsiu su jumis, gal kam kas nors bus negirdeta
Mulka 5, smagu kad viskas gerai praejo, saunuole!
bet gal gali placiau papasakoti kokius zaidimus zaidete gamtoje, saleje, ko nedarytum, ka dadetum.....juk mes beprotiskai smalsios
bet gal gali placiau papasakoti kokius zaidimus zaidete gamtoje, saleje, ko nedarytum, ka dadetum.....juk mes beprotiskai smalsios
Nusipirkau siandien folijos spalvotos saldainiams laukiu lipnaus popieriaus dabar
sveikutes.
senokai nebuvau tai perziurejau ka praleidus. tai noriu pasakyt is patirties ka macius ir darius del dovanu muzikantams ir seimininkems: taigi seimininkems tikrai divanas dabar jau dovanoja jaunieji ne pirsliai, del muzikantu tai jau susitarimas.
senokai nebuvau tai perziurejau ka praleidus. tai noriu pasakyt is patirties ka macius ir darius del dovanu muzikantams ir seimininkems: taigi seimininkems tikrai divanas dabar jau dovanoja jaunieji ne pirsliai, del muzikantu tai jau susitarimas.
Ačiū mergaitės už palaikymą. Nzn, net nuo ko pradėt pasakot. Gal klauskit kas smalsu.
Pas mane irgi tų didelių eilių ir nebuvo, tik ir visiems bajeriukams laiko pritrūko.
mano svočia darė iš pamidorų sulčių ir daug daug pipirų
Klausk kas domina?
Papildyta:
OMG, nzn nuo ko pradėt ieškok per google , jaučiu
Kadangi vestuvės nebuvo pilnai tradicinės, tai ir ruoštis nesiruošiau tiek kiek tradicinėse. Labai daug darė pats vedėjas/muzikantas. Buvo jo žaidimų ir mano.
Visi svečiai susitikom tik bažnyčioj, o po to visi į sodybą važiavom. Gamtoje jaunieji buvo tik su fotografais...nuo žirgyno, žvejybos iki rapsų lauko... Tad žaidimai buvo tik sodyboj.
QUOTE(juratele:) @ 2011 05 23, 12:29)
na ir saunu, kad viskas gerai praejo. as ir po pirmo svociavimo si kart labai apkarpiau zodzius, dejau daugiau viskokiu idomiu dalykeliu, o eiliu beveik nera.
Pas mane irgi tų didelių eilių ir nebuvo, tik ir visiems bajeriukams laiko pritrūko.
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 23, 12:38)
Sveikinu atlaikius išbandymą
QUOTE(tabeliukas @ 2011 05 23, 13:31)
sakykit o ka marmaliuosit tam pirlio kraujui pasigaminti???
mano svočia darė iš pamidorų sulčių ir daug daug pipirų
QUOTE(jovituxss @ 2011 05 23, 13:36)
smagu,kad viskas pasisekė gal truputi plačiau pasidalinsi kas kaip.
Klausk kas domina?
Papildyta:
QUOTE(bitemaja1 @ 2011 05 23, 13:58)
jaunieji nori pagonsku vestuviu, tai man dabar ir rupi, kaip viskas turi atrodyti
OMG, nzn nuo ko pradėt ieškok per google , jaučiu
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2011 05 23, 14:18)
Kadangi vestuvės nebuvo pilnai tradicinės, tai ir ruoštis nesiruošiau tiek kiek tradicinėse. Labai daug darė pats vedėjas/muzikantas. Buvo jo žaidimų ir mano.
QUOTE(Edikute @ 2011 05 23, 14:45)
Mulka 5, smagu kad viskas gerai praejo, saunuole!
Visi svečiai susitikom tik bažnyčioj, o po to visi į sodybą važiavom. Gamtoje jaunieji buvo tik su fotografais...nuo žirgyno, žvejybos iki rapsų lauko... Tad žaidimai buvo tik sodyboj.
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 05 23, 16:41)
Nusipirkau siandien folijos spalvotos saldainiams laukiu lipnaus popieriaus dabar
O buna dar ir spalvotos? Kur radai?
QUOTE(*gitana* @ 2011 05 23, 20:07)
O buna dar ir spalvotos? Kur radai?
Ai as cia Uk, buna tikrai as ir Lt esu turejus, bet nezinau kur pirkau kaskur kanceliarinese
Sveikos, piršliausim liepos vidury, antros mūsų vestuvės, bet ruošiuosi kaip pirmoms O dar tiek gerų idėjų čia randu Gal padėsit ir atsakysit į kelis klausimus
Gal galima plačiau - kaip jaunieji ieško kinderiuose leliaus?
Kada jauniesiems teikiama ta pagalvėlė su MEILĖS simfonija?
Kada širdžių spynelės teikiamos?
Labai dėkui už ats
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 23, 12:07)
Labai dėkui už ats
QUOTE(youste @ 2011 05 23, 21:56)
Sveikos, piršliausim liepos vidury, antros mūsų vestuvės, bet ruošiuosi kaip pirmoms O dar tiek gerų idėjų čia randu Gal padėsit ir atsakysit į kelis klausimus
Labai dėkui už ats
Labai dėkui už ats
na galiu siek tiek padet: Meiles simfonija teikiama islydint miegoti. spynele ant tilto
na as ir pirsliausiu antra kart, bet si kart ruosiuosi daugiau kazkodel
[/quote]
nju jei galima butu suzinoti kokie, tai butu liuks
[quote=mulka5,2011 05 23, 17:33]
Ačiū mergaitės už palaikymą. Nzn, net nuo ko pradėt pasakot. Gal klauskit kas smalsu.
Man tai smalsiausia, kas pasiteisino, kas - ne, ko nespėjai. Kas labiausiai patiko svečiams ir jauniesiems? kaip suprantu pažadų tortas buvo vėliau, ne per pirmą užsėdimą, kad jau leliaus ieškojo.
Man tai smalsiausia, kas pasiteisino, kas - ne, ko nespėjai. Kas labiausiai patiko svečiams ir jauniesiems? kaip suprantu pažadų tortas buvo vėliau, ne per pirmą užsėdimą, kad jau leliaus ieškojo.