Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

QUOTE(Jurga 251 @ 2011 05 22, 19:30)
Na kad viskas veikia, man atsidaro

Man irgi neatsidaro, nors vedu tą slp g.gif parašyk į až prisijungimą 4u.gif
Atsakyti
Na ner ka rasyt viskas tas pats g.gif jau net antra karta patikrinau viskas tvarkoje
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 05 22, 19:45)
Na ner ka rasyt viskas tas pats g.gif  jau net antra karta patikrinau viskas tvarkoje

man tai neatsidaro g.gif Gal kai jau kas nors pasijungęs yra, neledžia kitam pasijungt...
Papildyta:
O atsidarė biggrin.gif
Atsakyti
ir kaip musu svociutems sekesi si savaitgali? ax.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu ką gi, prisėdau pasidalinti su Jumis savo savaitgaliniais įspūdžiais... 4u.gif
Viskas tiesiog buvo super! smile.gif
Tik ne viską spėjom sužaisti, pakalbėt...
Pažadų tortas, kaip ne keista, niekam nebuvo matytas-girdėtas. Visiems labai patiko. bigsmile.gif Ir kol jaunieji iš kinderių leliaus ieškojo, tai MB visiems 60 svečių išdalino gabaliukus tuos torto...ir laikas visai neprailgo, kol jie pažadus savo skaitė thumbup.gif
O juoko buvo iki ašarų mirksiukas.gif
Kadangi nakčiai - išlydėjimui paruošus buvau ir tekstą-žodžius, tai jau ant galo daug ką trumpinau, nes kaip minėjau visko net nespėjom paskaityt.
Išvada: scenarijų tenka apkarpyti. doh.gif Bet, manau geriau būt daugiau pasiruošus, nei mažiau. blush2.gif
Manau didžiausias mums su MB įvertinimas, kad jaunieji dėkojo ir sveteliai gyrė. blush2.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 23, 12:07)
Nu ką gi, prisėdau pasidalinti su Jumis savo savaitgaliniais įspūdžiais... 4u.gif
Pažadų tortas, kaip ne keista, niekam nebuvo matytas-girdėtas. Visiems labai patiko. bigsmile.gif Ir kol jaunieji iš kinderių leliaus ieškojo, tai MB visiems 60 svečių išdalino gabaliukus tuos torto...ir laikas visai neprailgo, kol jie pažadus savo skaitė  thumbup.gif
O juoko buvo iki ašarų  mirksiukas.gif
Kadangi nakčiai - išlydėjimui paruošus buvau ir tekstą-žodžius, tai jau ant galo daug ką trumpinau, nes kaip minėjau visko net nespėjom paskaityt.
Išvada: scenarijų tenka apkarpyti.  doh.gif Bet, manau geriau būt daugiau pasiruošus, nei mažiau. blush2.gif
Manau didžiausias mums su MB įvertinimas, kad jaunieji dėkojo ir sveteliai gyrė. blush2.gif  ax.gif  mirksiukas.gif

na ir saunu, kad viskas gerai praejo. as ir po pirmo svociavimo si kart labai apkarpiau zodzius, dejau daugiau viskokiu idomiu dalykeliu, o eiliu beveik nera. na jos neidomios sveciams. ruosiuosi dar siek tiek sutrumpint nes noriu ikalbet zidini pasventint ir uzdegt baznycioje, tad prie stalo jau jo nereiktu. bet MB sunkiai pasiduoda naujasniems dalykams, bet zinau kad mano virsus bus lotuliukas.gif thumbup.gif na jis priesinasi bet zino kad as zinau ka darau, tad pasiduoda, o paskui sako na gerai kad taip darem biggrin.gif
Atsakyti
Pažadų tortas, kaip ne keista, niekam nebuvo matytas-girdėtas. Visiems labai patiko. bigsmile.gif Ir kol jaunieji iš kinderių leliaus ieškojo, tai MB visiems 60 svečių išdalino gabaliukus tuos torto...ir laikas visai neprailgo, kol jie pažadus savo skaitė  thumbup.gif
O juoko buvo iki ašarų  mirksiukas.gif
Išvada: scenarijų tenka apkarpyti.  doh.gif Bet, manau geriau būt daugiau pasiruošus, nei mažiau. blush2.gif
Manau didžiausias mums su MB įvertinimas, kad jaunieji dėkojo ir sveteliai gyrė. blush2.gif  ax.gif  mirksiukas.gif

Sveikinu atlaikius išbandymą 4u.gif drinks_cheers.gif Šaunu kad viskas gerai išėjo smile.gif
Atsakyti

puiku, sveikinam 4u.gif
as kadangi svociausiu antrakart, tai irgi is patirties zinau, kad kalbu mazai ir tereikia, daugiau veiksmo, bet geriau turet, negu , paskui zodziu kisenese ieskot biggrin.gif

o vis tiek kraunu kraunu, kopinu kopinu, kai sesiu scenarijaus daryt, gausis visos6 dienos lotuliukas.gif
bet uztat suknele nusipirkau
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 05 19, 15:59)
As apie pinigus biggrin.gif . Kiek jau esat mazdaug isleidusios ant visokiausiu niekuciu?????

kol kas nuspirkau tik spynele (5,10 lt ) dar isgraviruoti reikia ax.gif akmenu (gyvenimo receptui) pririnksiu ir lauko tik maisiuka grazu nupirksiu jiems i deti.
prizai laimejusiems zaidimus bus nuo mano vaiko tyreliu like stiklainiukai ten sudesiu sumaigytas braskes su cukrumi (bus tokia meiles tyre ) smile.gif sia ideja paemiau is kazkurios svociutes. tai kainuos tik braskes ir cukrus nu ir etiketes spalvotai atprintint.
nu ir vsio unsure.gif nieko daugiau neturiu doh.gif kosmaras...man reik skubintis su tuo pasiruosimu unsure.gif unsure.gif unsure.gif

sakykit o ka marmaliuosit tam pirlio kraujui pasigaminti??? g.gif ar jus jo negaminsit visai???
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 23, 13:07)

smagu,kad viskas pasisekė thumbup.gif gal truputi plačiau pasidalinsi kas kaip.man liko mažiau nei dvi savaitės o aš dar scenarijaus neturiu pasirašiusi tik galvoj viskas sukasi,aš kaip tie studentai viską paskutiniai nakčiai doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios svociutes, na ir vel pas jumi sugrizau ir kogero teks kuri laika intensyviai pabendrauti smile.gif
Pries gerus metus apzenijom viena grazia porele, ir jau sakiau viskas, daugiau nebus cia jokiu liuininku, nes ir laiki ir pinigu reikia. Na, bet, va, jau savaitgali vel gavom oficialiu, graziai israizyta pakvietima buti liudininkais...Na, tai jau kokie 5 metai is eiles vis kazka tenka apzenyti biggrin.gif
Na, o idomiausia tai, kad jaunieji nori pagonsku vestuviu, tai man dabar ir rupi, kaip viskas turi atrodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2011 05 23, 14:31)
sakykit o ka marmaliuosit tam pirlio kraujui pasigaminti??? g.gif  ar jus jo negaminsit visai???

pirslio kraujas pas mus bus tas blue caracao kadangi pirslys kilmingas tai ir kraujas melynas lotuliukas.gif
Atsakyti