Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

QUOTE(ingulisBrk @ 2011 05 20, 15:26)
Tiktai nepanikuojam scare.gif
Mergaitės krikštynoms vyniojau saldainius iš Norfos, pavadinimo nepamenu, tik žinau, kad rusiški. Labai skanūs, vafliniai, su folija ir išmatavimai tinka. Taip, kad jau ko, bet saldainių aš manau rasim mirksiukas.gif

As ir dar nesiryztu vynioti saldainiu, nes bijau, kad jie nesusiriebaluotu, po to liks nebegrazus popiereliai persigere doh.gif Vyniojau sunaus gimtadieniui, atrodo viskas ok, tvarkingai susukta, bet vis tiek persigere, tai manau susivyniosiu liepos pradzioj, gal nebus dar ismire visi saldainiai tam reikalui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilevilma 472 @ 2011 05 20, 14:32)
O musu jau daug thumbup.gif
[/color]
zuikute24 geguzes 7
amba geguzes 14
sriukis geguzes 14
~Narnija~ geguzes 14
erika0518 geguzes 21
Šypsenėlė 24 gegužės 28

edikute birzelio 4
jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18

Sandrozka liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
rAktyvi liepos 9
juratele:) liepos 16
Boruzite liepos 16
jurga 251 liepos 16 ir liepos 23
Neklauzadux liepos 23
Buzialis liepos 23
L'una liepos 23d.
karamele_21 liepos 23 ir rugpjūčio 27
simoselis liepos 23
adddi liepos 30

agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27
Martynos mama rugpjūčio 27

įkelkite ir mus rugpjūčio 13d.  4u.gif

Aš rugpjūčio 6, įtraukit ir mane pagaliau smile.gif
Atsakyti
Ką tik grįžau iš Akropolio, susipirkau didžiąją dalį, ko man reikės šventei
(žaidimams, priziukams). Tai gerai, kad 40 proc. nuolaidos, o tai be jų nežinau, kas būtų buvę... Ir taip išleidau nemažai. Radau tų mažyčių krepšinio lankiukų su kamuoliukais, tik dabar neįsivaizduoju, kaip juos pritvirtinti vaikinams. g.gif ar kuri esat šį žaidimą dariusios?
Atsakyti
merginos turiu prasymeli, gal kuri turit nuoroda kas siuvineje meiles simfonijos pagalveles. labai prasau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 05 21, 16:37)
merginos turiu prasymeli, gal kuri turit nuoroda kas siuvineje meiles simfonijos pagalveles. labai prasau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

tuoj paieskosiu, nes man siuvinejo
Papildyta:
http://public.fotki....-simfonija.html Siuvinėju pagal pageidavimus. Jei domintų, pageidavimų lauksiu emilijos.rankdarbiai@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 05 21, 14:40)
tuoj paieskosiu, nes man siuvinejo
Papildyta:
http://public.fotki....-simfonija.html Siuvinėju pagal pageidavimus. Jei domintų, pageidavimų lauksiu emilijos.rankdarbiai@gmail.com

labai gražu, o kiek pagalvėlė kainuoja?
Atsakyti
Na klauskit kuri daro nes nuo uzsakymo kaina atitinkama smile.gif bet siuvineja tikrai graziai as nesigailiu
Atsakyti
jau užklausiau, 85 Lt tokia kaip nuotraukoje. Bet tikrai labai graži, o dar kai rankų darbo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuze.t @ 2011 05 22, 10:12)
jau užklausiau, 85 Lt tokia kaip nuotraukoje. Bet tikrai labai graži, o dar kai rankų darbo  thumbup.gif

As taip pat siuvinejaus pas ja, labai grazi, musu su"Marinos ir Aurelijaus meiles simfonija" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2011 05 14, 23:00)
Sveikos, mūsų didžioji diena gegužės 28 d. Dabar naršau, naršau, naršau - gal kuri galėtumėte į AŽ parašyti kaip prisijungti prie svočių pašto? Ačiū.

Su šiais duomenimis neleidžia prisijungti pass: svociubutikas svociutems@gmail.com Gal kas žino, kokie šiuo metu galiojantys prisijungimo duomenys ?

Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2011 05 22, 18:23)
Su šiais duomenimis neleidžia prisijungti pass:  svociubutikas svociutems@gmail.com Gal kas žino, kokie šiuo metu galiojantys prisijungimo duomenys ?

Tai vėl pasikeitė? blink.gif
Atsakyti
Na kad viskas veikia, man atsidaro
Atsakyti