Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

[quote=karamele_21,2011 05 19, 10:39]
tai cia tie maziukai kiseniniai kalendoriukai o as nieko nedariau tik foto nusiunciau ir dabar laukiu maketu kad issirinkti bigsmile.gif
Papildyta:

uztenka tik nuotrauka nusiusti ? , jie ir sumaketuoja, primink jei nerasei kokia kaina? aciu, oi butu ir man faina thumbup.gif
Papildyta:
Jus merginos man dar pasakykit, ar ziedlapiais po baznycios jus rupinates? nes as tai galvojau palikt pamergem g.gif
Atsakyti
as pati pasirupinsiu ziedalpiais, bet cia manau yra susitarimo reikalas, nes pulkas ir siaip mazai uzduociu turi mirksiukas.gif
dar i saldainiu tema - snd pirkau sokoladiniu pinigu, manau uz lipdukinio popieriaus padarysiu nuotraukas jaunuju ir nei lankstyti nei vynioti, nei ka smile.gif vienoj pusej bus parasyta 1euras, kitoj - jaunuju nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricka @ 2011 05 19, 16:15)
uztenka tik nuotrauka nusiusti ? , jie ir sumaketuoja, primink jei nerasei kokia kaina? aciu, oi butu ir man faina  thumbup.gif

kaina lyg 70 ct bet ziurint kiek vnt uzsisakysit cia reiktu klausti as sakiausi cia www.papuosksvente.lt ax.gif
mano liepos 23 bet jau dabar suvyniojau nes pries vestuves nebus laiko o ir kitu darbu bus padejau saltai manau nieko nenutiks jug vistiek nezinot kiek tie saldainiai parduotuveje stovi blush2.gif
Atsakyti
As apie pinigus biggrin.gif . Kiek jau esat mazdaug isleidusios ant visokiausiu niekuciu?????
Atsakyti
QUOTE(Suzzy @ 2011 05 19, 16:39)
as pati pasirupinsiu ziedalpiais, bet cia manau yra susitarimo reikalas, nes pulkas ir siaip mazai uzduociu turi  mirksiukas.gif 
dar i saldainiu tema - snd pirkau sokoladiniu pinigu, manau uz lipdukinio popieriaus padarysiu nuotraukas jaunuju ir nei lankstyti nei vynioti, nei ka smile.gif vienoj pusej bus parasyta 1euras, kitoj - jaunuju nuotrauka  4u.gif

aš ir tą patį galvoju drinks_cheers.gif tik aš masčiau šiaip valgymui nevynioti,tik nusipirksiu didesnių kaip NOMEDA ,virvele perversiu ir bus kaip prizai žaidimuose,ar dar kur reiks dovanėlės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 05 19, 16:59)
As apie pinigus biggrin.gif . Kiek jau esat mazdaug isleidusios ant visokiausiu niekuciu?????

jau esu isleidusi apie 300 be nebedaug ir liko g.gif bet rasiausi visas smulkmenas ka pirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 05 19, 15:59)

Aš pasiruošimui išleidau beveik 600 Lt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricka @ 2011 05 19, 15:15)
Jus merginos man dar pasakykit, ar ziedlapiais po baznycios jus rupinates? nes as tai galvojau palikt pamergem  g.gif

Kaip tik važiuoju žiedlapių mirksiukas.gif paskutinis darbas bus rolleyes.gif
Visoms dėkui merginoms už palaikymą! 4u.gif

p.s. Dėl išleistų pinigų rašiausi, bet dar bijau skaičiuot, kad akys neiškristų doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 19, 17:21)
Kaip tik važiuoju žiedlapių  mirksiukas.gif  paskutinis darbas bus  rolleyes.gif
Visoms dėkui merginoms už palaikymą!  4u.gif

p.s. Dėl išleistų pinigų rašiausi, bet dar bijau skaičiuot, kad akys neiškristų  doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

Na Mulka5 laikom kumscius uz tave, dideliausios sekmes thumbup.gif

Tai as dar nedaug isleidau, apie 100 lt, bet vis vien dar daug kas liko, o daug ko nedarysiu, bet ne pigus malonumas svociaut biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 19 gegužės 2011 - 20:22
Dar pamirsau paklaust. Kiek mazdaug kg saldainiu reikia turet pirsliams??????
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Turiu toki dideli prasyma, tikiuosi kuri nors galesite pagelbeti. Yra toks dalykas, kad pati isteku ir pati viska sau ruosiuosi, nes niekas nieko daugiau be manes nepadarys. Tai labai buciau dekinga, jeigu kas nors galetu atsiusti sablonus buteliu etikeciu. Labai jau reikia sampanui, bet praverstu ir kitiems buteliukams. Laukiu i AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes, prisijungiu ir as prie jusu. jau senai skaitineju jusu temeles, daug ka pasiruosiau su jusu pagalba....tik va vis ta scenariju delioju delioju ir iki galo nesudelioju blush2.gif gal kuriai nors is jusu negaila ir galit atsiusti savo scenariju i el pasta krilaviciai@gmail.com. buciau dekinga
Atsakyti