Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

QUOTE(Neklauzadux @ 2011 05 19, 10:12)

O del apdovanojimu seimininkem ir muzikantams tai man irgi butu idomu suzinoti,,,ir jei kas darot tai papasakokit kaip ir ka ten ruosiates daryti?ir ka dovanoti?smile.gif

Sveikos,vis paskaitau jusu foruma kaip jus draugiskai viskuom dalijates mirksiukas.gif Mums vestuves tik kita vasara,bet jau dabar po truputi norisi kazka issisaugoti ir pasideti ateiciai,o minciu cia pas jus tikrai yra. thumbup.gif del apdovanojimu seimininkem,tai praeita vasara mes patys sventem savasias vestuves ir seimininkes apdovanojom mudu su MB dovanojom va tokias kepures su issiuvinetu uzrasu geriausia seimininke ir vestuviu data smile.gif
http://www.jokado.lt...nt01returnid=71

O muzikantus apdovanojo pirsliai dave medalius ir ausu krapstukus,nes tipo garsas pastoviai didelis,kad ausys neuzkristu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 19, 11:46)
Sėkmės! Lauksim įspūdžių  smile.gif  4u.gif

aciuks.gif

QUOTE(Neklauzadux @ 2011 05 19, 11:57)
sekmes. laikom kumstukus  smile.gif  ir butinai butinai prasom pasipasakoti kaip sekesi smile.gif

Aiškiai pasidalinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 19, 09:40)

Nu ką, ryt STARTAS prasidės, viliuos, saulutė švies ir nelis. doh.gif

Didziausios tau sekmes 4u.gif laikom kumstukus uz grazu ora, viskas bus ok thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Insense @ 2011 05 19, 13:24)
Didziausios tau sekmes  4u.gif  laikom kumstukus uz grazu ora, viskas bus ok  thumbup.gif

Nu ne, jau erzina, vel paraitinau is drauges anketos doh.gif kada ismoks man atjungti lotuliukas.gif

Na va, ir as jau pasiruosiau loterijos lapelius, beliks tik nusipirkti spalvotu voku ir juos sudeti clap.gif palengva palengva ir as isibegeju lotuliukas.gif

O cia vienas is mano medaliu 4u.gif
http://s49.radikal.r...c945df286b4.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'una: 19 gegužės 2011 - 11:32
Sveikos, merginos 4u.gif

Prikalbino mus būti vestuvėse liudininkais. Žadėjo, kad piršlių pareigų mums nebus. Vestuvės bus su vedančiuoju. Gal kas pasidalins patirtimi, ar tikrai nereikia nieko ruoštis tokioms vestuvėms? Kaip ten viskas vyksta? Nesinori apsikiaulint sėdint kaip kerpei nieko nepasiruošus, bet renginių vedėjos talento irgi neturiu ir tradicine piršliene nebūčiau sutikusi būt.
Dėkinga už visas nuomones ir patarimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 19, 09:40)
Nu ką, ryt STARTAS prasidės, viliuos, saulutė švies ir nelis. doh.gif
Pasirodau, paskutinį savo atliktą darbą.  blush2.gif

thumbup.gif sekmes tau 4u.gif ir grazaus oro

QUOTE(Sisi @ 2011 05 19, 11:30)
Prikalbino mus būti vestuvėse liudininkais. Žadėjo, kad piršlių pareigų mums nebus. Vestuvės bus su vedančiuoju...

tai gal galima su tuo vedanciuoju susisiekt ir pasitart g.gif bet kuriuo atveju jei noretum ir savo kazka iterpti ar kokia dovanele atrakcija ar siaip, vis tiek is niekur nieko neleptelsi, manau ir paciai butu smagiau zinot kada laikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 18, 16:53)
merginos kurios ruosiates vynioti saldainius pasirodo liko tik siaures meska, nes maximoj extra jau kitokioj pakuotej ne popierinej g.gif

As radau maksej pas mus ir popieriniu,matomai likutis dar kazkoks yra smile.gif

O del tos programos - pirma isikeli nuotrauka,tada parenki remeli,o pacia nuotruka jame gali stumdyti
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2011 05 19, 14:07)
As radau maksej pas mus ir popieriniu,matomai likutis dar kazkoks yra smile.gif

O del tos programos - pirma isikeli nuotrauka,tada parenki remeli,o pacia nuotruka jame gali stumdyti

radau dar ir as pacioj apacioj buvo bet jau ant virsaus buvo supilti su naujom pakuotem doh.gif pervyniojau jau 2 kg tu saldainiu ir dar reik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 19, 13:35)
radau dar ir as pacioj apacioj buvo bet jau ant virsaus buvo supilti su naujom pakuotem doh.gif pervyniojau jau 2 kg tu saldainiu ir dar reik ax.gif

As ir apie 3kg padariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 19, 13:35)

QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2011 05 19, 13:39)
As ir apie 3kg padariau biggrin.gif

O kiek laiko likus iki vestuvių saldainius vyniojate??? Aš vis dar galvoju, kad ankstoka - maniškės birželio 18 d. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulisBrk @ 2011 05 19, 14:25)
O kiek laiko likus iki vestuvių saldainius vyniojate??? Aš vis dar galvoju, kad ankstoka - maniškės birželio 18 d. g.gif

man kita savaitgali vest,tai jau susiyniojau,ir rusy saltai padejau,kad neistestu biggrin.gif

Gal nesipasakojau,gi MB nuo sunelio vejaraupius pasigavo,nuo sekmadienio ziauriai isbertas,temp laikosi,bet guodziames,kad dar savaitele,ir turetu but geriau doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 19, 11:18)
Dėkui mergytės  blush2.gif
Man tai po kolkas nedreba, bet dar reik su MB pasitreniruot, nes jis skaitė tekstą tik vieną kartą ir tai prabėgom  doh.gif
Tikiuos laiko užteks viskam.
Tiesa dar sumąstėm 24val padaryt sodyboj laužą ir jaunieji vienas kitam skaitys priesaikas. wub.gif

SEKMES 4u.gif
Atsakyti