Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 17, 13:59)
salej zadu jauniesiem ta kopusta plesytiduoti, sveciam pamokyti 10 buciniu (per karti karti), kas greiciau apsimaus kojnes (susaldytas)ir nzn sokiu metu dviems pririsiu prie uzpakalio dezutes su teniso kamuoliukais ir kas greiciau iskratys visus,

Gal gali placiau pasidalinti sia ideja apie bucinius? Kaip tai daroma, ar kazkas skaitoma? ax.gif
Atsakyti
sveikutes svociutes smile.gif gal kas galit man paaiskint kaip tuos popirelius saldainiams per loonapix atsispaudinti kad butu daugiau nei vienas ant vieno A4 lapo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2011 05 17, 12:51)
http://www.loonapix.com/lt/  as dariau per sita psl,ir sukiau i Meska siaureje ir Extra saldainius smile.gif

O kaip jus padarot kad nuotrauka butu remelyje. Man nesimato viso remelio. Gaunasi nuotrauka salia remelio. Kai mazinu procentus, mazeja nuotrauka ir tada matosi visas remelis. Bet kaip padaryti kad foto butu remelyje?
Atsakyti
QUOTE(*gitana* @ 2011 05 19, 08:14)
O kaip jus padarot kad nuotrauka butu remelyje. Man nesimato viso remelio. Gaunasi nuotrauka salia remelio. Kai mazinu procentus, mazeja nuotrauka ir tada matosi visas remelis. Bet kaip padaryti kad foto butu remelyje?

Visu pirma pasirink remelius o tada mazink procentus mirksiukas.gif as jau vakar visaip isbandziau, tik va kaip padaryti kad butu daugiau negu vienas ant lapo ir nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Suzzy @ 2011 05 17, 19:11)
gal galima smulkiau apie zaidima su teniso kamuoliukais?  4u.gif
Papildyta:

Apie si zaidimuka ir nuorodos ikeltos ir paaiskinimas labai paprastas smile.gif idedat stalo teniso kamuoliukus i dezute nuo popieriniu serveteliu, ja pririsat sonu is nugaros mazdaug ties strenomis ir tikslas kuo greiciau ispurtyti visus kamuoliukus is dezutes . Vaizdelis  thumbup.gif  as tai mastau ar gamtoj pritaikyt ar gryzus jau smile.gif

isipareigojimai pas mane bus vienas is zaidimu, pasodinsiu jaunuosius nugaromis, skaitysim isipareigojimus o jie kels barbe(jaunoji) arba kena (jaunikis) smile.gif 
ar darote apdovanojimus seimininkems ir muzikantams?

Tai as manau cia kur su barbem tai darbu pasidalijimas,o isipareigojimai visai kas kita smile.gif
O del apdovanojimu seimininkem ir muzikantams tai man irgi butu idomu suzinoti,,,ir jei kas darot tai papasakokit kaip ir ka ten ruosiates daryti?ir ka dovanoti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2011 05 18, 21:52)
thumbup.gif  tai ji visa tau padare ar kazka pati maketavaisi? musu data sutampa   ax.gif
torto nesiryztu daryt, per daug laiko suvalgytu

tai cia tie maziukai kiseniniai kalendoriukai o as nieko nedariau tik foto nusiunciau ir dabar laukiu maketu kad issirinkti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(*gitana* @ 2011 05 18, 23:18)
Gal gali placiau pasidalinti sia ideja apie bucinius? Kaip tai daroma, ar kazkas skaitoma?  ax.gif

cia forume radau nzn kurios svociutes mintis: pradzioje pasakoma kad pagal viena filosofa meile tai yra vienas bucinys du buciniai, o ju esti ivairiu... ir tada...
meiles ministrui liepsiu isdalinti tokias dezutes, kuriose bus bucinio pavadinimas instrukcija ir reikalingas daiktas tam buciniui atlikti
pvz: ilgas bucinys instrukcija valgyti banana (as nupirkau toki ilgaaa guminuka) is skirtingu pusiu ir pasibuciuoti.
karstas bucinys instrukcija buciuotis kol sudegs degtukas (nupirkau tuos ilguosius dega ilgai lotuliukas.gif
slapias bucinys instrukcija isgerti degtines ar sampano ir pasibuciuoti
kiti buciniai yra paprasti pvz mandagus instrukcija pabuciuoti moters ranka....
ir t.t. ju turiu desimt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 19 gegužės 2011 - 09:41
QUOTE(Suzzy @ 2011 05 18, 20:07)
snd kilo ideja, kad meiles ministrui galima butu itaisyti koki tai krepseli ar stiklaini su aistros suzadinimo patarimais ar pan.. prirasyti ant lapeliu ivairiu fraziu pvz: apkabink salia stovincia moteri, ar pabuciuok zmona, pakuzdek 3 komplimentus savo vyrui ar pan smile.gif na zodziu, kad jei meiles ministras tai tegul ir dalina gera zmonems  ax.gif

thumbup.gif originalu mirksiukas.gif

Nu ką, ryt STARTAS prasidės, viliuos, saulutė švies ir nelis. doh.gif
Pasirodau, paskutinį savo atliktą darbą. blush2.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 19, 10:39)
meiles ministrui liepsiu isdalinti tokias dezutes, kuriose bus bucinio pavadinimas instrukcija ir reikalingas daiktas tam buciniui atlikti
pvz: ilgas bucinys instrukcija valgyti banana (as nupirkau toki ilgaaa guminuka) is skirtingu pusiu ir pasibuciuoti.
karstas bucinys instrukcija buciuotis kol sudegs degtukas (nupirkau tuos ilguosius dega ilgai lotuliukas.gif
slapias bucinys instrukcija isgerti degtines ar sampano ir pasibuciuoti
ir t.t. ju turiu desimt

čia irgi cool įdėjos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 19, 11:40)
Pasirodau, paskutinį savo atliktą darbą.  blush2.gif

ryt bigsmile.gif nu ka tai visos palaikom ir laukiam ispudziu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Didziausios sekmes MULKA5 ir lauksim su issamiais pasakojimais ax.gif jau ir man ne uz kalnu, oi dreba sirdele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 19, 10:43)
ryt bigsmile.gif  nu ka tai visos palaikom ir laukiam ispudziu drinks_cheers.gif

QUOTE(Lincejus @ 2011 05 19, 11:14)
Didziausios sekmes MULKA5 ir lauksim su issamiais pasakojimais ax.gif jau ir man ne uz kalnu, oi dreba sirdele rolleyes.gif

Dėkui mergytės blush2.gif
Man tai po kolkas nedreba, bet dar reik su MB pasitreniruot, nes jis skaitė tekstą tik vieną kartą ir tai prabėgom doh.gif
Tikiuos laiko užteks viskam.
Tiesa dar sumąstėm 24val padaryt sodyboj laužą ir jaunieji vienas kitam skaitys priesaikas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 19, 10:40)

Pasirodau, paskutinį savo atliktą darbą.  blush2.gif

Sėkmės! Lauksim įspūdžių smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 19, 11:18)
Dėkui mergytės  blush2.gif
Man tai po kolkas nedreba, bet dar reik su MB pasitreniruot, nes jis skaitė tekstą tik vieną kartą ir tai prabėgom  doh.gif
Tikiuos laiko užteks viskam.
Tiesa dar sumąstėm 24val padaryt sodyboj laužą ir jaunieji vienas kitam skaitys priesaikas. wub.gif

sekmes. laikom kumstukus smile.gif ir butinai butinai prasom pasipasakoti kaip sekesi smile.gif
Atsakyti