Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai auskarėliai

va apie tokias kilpas, kaip Agnesaule auskaruose ir klausiau:)
Atsakyti
Nedažnai čia vaidenuosi su savo darbais, bet vis dėlto...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mamule13 @ 2012 04 04, 12:03)
Mangirdiene man labai patiko tavo pasisakymai, ypac tas , kad "savo kuryba (ne Darba) rodau del naujoku, kad zinotu, ne tik ''kabliukas, swarovskiukas'' yra grazu, o ir fantazija, tegu ne visiems suprantama, svarbu JUSU SUKURTA su Meile ir Harmonija wub.gif " labai tau aciu 4u.gif  is taves tikrai yra ko pasimokyt...

4u.gif
dziaugiuos kad yra kas mane supranta wink.gif Kurybines sekmes visoms !!!

dar truputis idomybiu...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai jau čia man kliuvo už išsakytas mintis, bet tiekto, nesigilinsiu smile.gif
Atsakyti
nors aš dar žalia ir neturiu teisės kritikuoti, bet pastebėjimas toks : mangirdienė menininkė, kai kurie jis darbai - tikri meno kūriniai, ir labai jaučiasi, kai jiems skiriama daugiau laiko ( kilpeles gražesnės, darbas tvarkingesnis, kompozicija bent jau suderinta )...o kai kurie su savo tep - lep atlikimu bet kas bet kaip bet kur sukabinta, netvarkingai vielos susuktos ir .t.t..- tarsi nebylus pasijuokimas ir nepagarba būsimam papuošalo nešiotojui...su potekste " vistiek nesupras kad tai aukštas menas " smile.gif
Papildyta:
QUOTE(M.A.M.A @ 2012 04 05, 23:56)
Nedažnai čia vaidenuosi su savo darbais, bet vis dėlto...

user posted image

user posted image

nuostabūs lengvumai , kaip tokius pritvirtinate ? 4u.gif
Atsakyti
Cindy, pritariu smile.gif.
Nuomonės čia nėra pageidaujamos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rinarita @ 2012 04 06, 15:38)
Cindy, pritariu smile.gif.
Nuomonės čia nėra pageidaujamos wink.gif

Aha smile.gif (čia kūryba, ne darbas) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cindy: 06 balandžio 2012 - 19:29
Mangirdiene, o man patinka jusu kuryba, issiskirianti, nekasdieniska. ar daug pirkeju sulaukiate;)?
Atsakyti
As cia pas jus naujoke, tai prasom labai nepeikti... noreciau ir as parodyti savo auskarus.....

user posted image
Du broliai

user posted image
Tetules

user posted image
Aukso luitas

user posted image
Is bobutes spintos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaja: 08 balandžio 2012 - 18:54

QUOTE(Anita25 @ 2012 04 06, 13:10)
nors aš dar žalia ir neturiu teisės kritikuoti, bet pastebėjimas toks : mangirdienė menininkė, kai kurie jis darbai - tikri meno kūriniai, ir labai jaučiasi, kai jiems skiriama daugiau laiko ( kilpeles gražesnės, darbas tvarkingesnis, kompozicija bent jau suderinta  )...o kai kurie su savo tep - lep atlikimu bet kas bet kaip bet kur sukabinta, netvarkingai vielos susuktos  ir .t.t..- tarsi  nebylus pasijuokimas ir nepagarba  būsimam papuošalo  nešiotojui...su potekste " vistiek nesupras kad tai  aukštas menas " smile.gif
Papildyta:
nuostabūs lengvumai , kaip tokius  pritvirtinate ? 4u.gif

aciu blush2.gif
netiketa smile.gif dazniausiai manes cia retai kas supranta smile.gif
cia tau 4u.gif

QUOTE(zibuoklexxx @ 2012 04 06, 20:01)
Mangirdiene, o man patinka jusu kuryba, issiskirianti, nekasdieniska. ar daug pirkeju sulaukiate;)?

aciu uz komplimenta 4u.gif
siuo metu atidarineju antra savo Butika smile.gif kuriame yra ne tik mano kurtu Groziu, bet ir kitu autoriu smile.gif
manau, tai jau rimtas rodiklis wink.gif tegu ir ne milijonai, bet kai pasiula ne maza, ekonomine krize dar neivekta... nuosirdziai visoms linkiu atrasti save kuryboje, ir tuereti jegu realizacijai organizuoti wink.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangirdiene @ 2012 04 09, 23:29)
siuo metu atidarineju antra savo Butika smile.gif kuriame yra ne tik mano kurtu Groziu, bet ir kitu autoriu smile.gif

gal galit išduoti paslaptį kur antrasis bus ? nes užėjus į pirmąjį su drauge - negalėjom aplėšti akių, kiek ten visko daaaug thumbup.gif , vieni auskariukai jau nutūpė į papuošalų dėžutę draugei dovanų
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 04 10, 08:23)
gal galit išduoti paslaptį kur antrasis bus ? nes užėjus į pirmąjį su drauge - negalėjom aplėšti akių, kiek ten visko daaaug  thumbup.gif , vieni auskariukai jau nutūpė į papuošalų dėžutę draugei dovanų

mielai pasidalinsiu
šv.Mykolo 12, šalia Onos bažnyčios wink.gif
manau geguži jau atversim duris smile.gif
Atsakyti