Nedažnai čia vaidenuosi su savo darbais, bet vis dėlto...
QUOTE(Mamule13 @ 2012 04 04, 12:03)
Mangirdiene man labai patiko tavo pasisakymai, ypac tas , kad "savo kuryba (ne Darba) rodau del naujoku, kad zinotu, ne tik ''kabliukas, swarovskiukas'' yra grazu, o ir fantazija, tegu ne visiems suprantama, svarbu JUSU SUKURTA su Meile ir Harmonija wub.gif " labai tau aciu is taves tikrai yra ko pasimokyt...
dziaugiuos kad yra kas mane supranta Kurybines sekmes visoms !!!
dar truputis idomybiu...
Labai jau čia man kliuvo už išsakytas mintis, bet tiekto, nesigilinsiu
nors aš dar žalia ir neturiu teisės kritikuoti, bet pastebėjimas toks : mangirdienė menininkė, kai kurie jis darbai - tikri meno kūriniai, ir labai jaučiasi, kai jiems skiriama daugiau laiko ( kilpeles gražesnės, darbas tvarkingesnis, kompozicija bent jau suderinta )...o kai kurie su savo tep - lep atlikimu bet kas bet kaip bet kur sukabinta, netvarkingai vielos susuktos ir .t.t..- tarsi nebylus pasijuokimas ir nepagarba būsimam papuošalo nešiotojui...su potekste " vistiek nesupras kad tai aukštas menas "
Papildyta:
nuostabūs lengvumai , kaip tokius pritvirtinate ?
Papildyta:
QUOTE(M.A.M.A @ 2012 04 05, 23:56)
Cindy, pritariu .
Nuomonės čia nėra pageidaujamos
Nuomonės čia nėra pageidaujamos
QUOTE(rinarita @ 2012 04 06, 15:38)
Aha (čia kūryba, ne darbas)
Mangirdiene, o man patinka jusu kuryba, issiskirianti, nekasdieniska. ar daug pirkeju sulaukiate;)?
QUOTE(Anita25 @ 2012 04 06, 13:10)
nors aš dar žalia ir neturiu teisės kritikuoti, bet pastebėjimas toks : mangirdienė menininkė, kai kurie jis darbai - tikri meno kūriniai, ir labai jaučiasi, kai jiems skiriama daugiau laiko ( kilpeles gražesnės, darbas tvarkingesnis, kompozicija bent jau suderinta )...o kai kurie su savo tep - lep atlikimu bet kas bet kaip bet kur sukabinta, netvarkingai vielos susuktos ir .t.t..- tarsi nebylus pasijuokimas ir nepagarba būsimam papuošalo nešiotojui...su potekste " vistiek nesupras kad tai aukštas menas "
Papildyta:
Papildyta:
aciu
netiketa dazniausiai manes cia retai kas supranta
cia tau
QUOTE(zibuoklexxx @ 2012 04 06, 20:01)
Mangirdiene, o man patinka jusu kuryba, issiskirianti, nekasdieniska. ar daug pirkeju sulaukiate;)?
aciu uz komplimenta
siuo metu atidarineju antra savo Butika kuriame yra ne tik mano kurtu Groziu, bet ir kitu autoriu
manau, tai jau rimtas rodiklis tegu ir ne milijonai, bet kai pasiula ne maza, ekonomine krize dar neivekta... nuosirdziai visoms linkiu atrasti save kuryboje, ir tuereti jegu realizacijai organizuoti
QUOTE(Mangirdiene @ 2012 04 09, 23:29)
siuo metu atidarineju antra savo Butika kuriame yra ne tik mano kurtu Groziu, bet ir kitu autoriu
gal galit išduoti paslaptį kur antrasis bus ? nes užėjus į pirmąjį su drauge - negalėjom aplėšti akių, kiek ten visko daaaug , vieni auskariukai jau nutūpė į papuošalų dėžutę draugei dovanų
QUOTE(J@lanta @ 2012 04 10, 08:23)
gal galit išduoti paslaptį kur antrasis bus ? nes užėjus į pirmąjį su drauge - negalėjom aplėšti akių, kiek ten visko daaaug , vieni auskariukai jau nutūpė į papuošalų dėžutę draugei dovanų
mielai pasidalinsiu
šv.Mykolo 12, šalia Onos bažnyčios
manau geguži jau atversim duris