Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

QUOTE(saulute85 @ 2011 05 29, 12:59)
Vel dedu savo projekteli  4u.gif  vis ka nors pakeiciu, gal dar kazka patarsit?  4u.gif
url=http://www.radikal.ru]user posted image[/url]

gražu smile.gif matau, kad gale bus spinta aukšta iki viršaus, kokias ten lentynas planuojat daryt? ir ką laikyt? aš ir mastau apie panašų variantą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2011 05 29, 11:59)
Vel dedu savo projekteli  4u.gif  vis ka nors pakeiciu, gal dar kazka patarsit?  4u.gif

niu man grazu,nes baaalta:-) bet man nepatinka filingai tose durelese(bet cia mano jau toks grozio suvokimas,jums gal grazu) ir vietoj salos daryciau diideli stala,ta virykle kelciau i spinteles,nes nu nera naudos is tos salos,apart,kad grazu...nei ten atsisesi normaliai,nei ant jos ka pasidesi..o be to nuolat virykle turesi laikyt tuscia ar sveist
Papildyta:
QUOTE(rackiene @ 2011 05 31, 11:00)
gražu  smile.gif  matau, kad gale bus spinta aukšta iki viršaus, kokias ten lentynas planuojat daryt? ir ką laikyt? aš ir mastau apie panašų variantą  ax.gif

taigi yra daiktu,kuriuos naudojam retai,tai tarkavimo masina,tai kokia vafline ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2011 05 31, 11:00)
gražu  smile.gif  matau, kad gale bus spinta aukšta iki viršaus, kokias ten lentynas planuojat daryt? ir ką laikyt? aš ir mastau apie panašų variantą  ax.gif

Jeigu ta spinta kur prie orkaites tai bus istraukiama tokia per visa auksti, o ka laikysiu tai nezinau, nes ji daugiau del grozio ten smile.gif nes orkaite prie pat krasto kazkaip negraziai atrodo smile.gif o jeigu kur kitam gale, tai ten bus platus saldytuvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*dika* @ 2011 05 29, 20:27)
mes dareme  45cm. atstumu   4u.gif

Aciu 4u.gif

O pacios nuleistos lubos tada 60 plocio ar daugiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1PuPa: 31 gegužės 2011 - 16:14
QUOTE(korcula @ 2011 05 31, 10:48)
Man pasilenkti ir patikrinti kas kepa orkaitėjė tikrai jokio vargo nesukelia.
Kokius Jūs matote privalumus bei trūkumus aukštai įmontuotos orkaitės ?

Man atrodo puiku, kad nereiks valant orkaitę klupėt ant grindų ax.gif Taipogi nereikia lenktis išimant skardą iš jos, tikrinant kaip kepa. Bet jeigu jūs norite darytis įprastai taip ir darykitės, arba nuvažiuokit į virtuvių centrą ir išmėginkit, padarinėkit orkaitę kuri įmontuota pakelta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas esat mate virtuve is termopal plokstes (balta geleta blizganti, Rhapsody1 / 01),idomu kaip pati virtuve is jos atrodo,ar nebus per daug mirgu margu g.gif Galvoju gal is jos darytu virsutines spinteles,o apatines pasirinkti koki ruda atspalivi g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2011 06 01, 12:15)
Sveikos,gal kas esat mate virtuve is termopal plokstes (balta geleta blizganti, Rhapsody1 / 01),idomu kaip pati virtuve is jos atrodo,ar nebus per daug mirgu margu  g.gif Galvoju gal is jos darytu virsutines spinteles,o apatines pasirinkti koki ruda atspalivi  g.gif

kažkas darėsi tikrai pažiūrėk senoj temoj
Atsakyti
Buvau macius kazkieno su panasia plokste,bet ne grynai tokia pat..
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2011 06 01, 12:48)
Buvau macius kazkieno su panasia plokste,bet ne grynai tokia pat..

user posted image

aš kiek pamenu tokia buvo
Atsakyti
Na as su tom geletom,zebraninem ir kt ryskiom plokstem buciau labai atsargi..siandien grazu kitamet jau ne..ir nebent minimaliai,virsutines gal spinteles,nes tikrai bus marga.as macius visa lapa jos,marga tikrai. Siaip latviu bolderaja nauja kolekcija isleidus,pavirsius laabai panasus kai kuriu i luksta,gili tekstura,atrodo tikrai ispudingai,ir atrodys ilgai graziai,o kaina nedidele
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2011 05 31, 17:14)
Aciu  4u.gif

O pacios nuleistos lubos tada 60 plocio ar daugiau?

12cm. i apacia ir 65cm. plotis, ejau specialiai pas kaimyne ir issimatavau kurioje vietoje halogenai,nes maciau jog pas ja per arti sienos (40cm) ir neapsviecia stalvirsio,tad dariau 45cm., sudejom taupancias lemputes 6vnt. po 3W ,tai mazoka(pataupyt norejau rolleyes.gif ),pirksiu stipresmes
Atsakyti
Sveikos,

ką manot apie po stalviršiu montuojamus šaldytuvus? ar verta? Virtuvė maža, vietos mažai, kažkaip reikia taupyt... gal kas turit, žinot kokį geresnį modelį?
Atsakyti