QUOTE(Upokšnis @ 2011 05 27, 12:05)
Reikia žiūrėti parametrus: kokio dydžio virtuvei bus naudojamas, kokia ištraukimo galia, ar tiesiai eis ištraukimo vamzdis, ar bus kampų ir t.t.
Be to, atviri gartraukiai reikalauja daug priežiūros.
virtuve kartu su svetaine. is viso gausis apie 40m2. gartraukis eis tiesiai i ventiliacijos anga be jokiu kampu. kokios galios reiktu?
dbr turiu neimontuojama tai prieziuros tik dulkiu nuvalymas karta per savaite. o apacia gartraukio kiek isivaizduoju tai ir imontuoto ir neimontuoto vienodai apsitasko ir kartais reikia pavalyt.
Papildyta:
QUOTE(Eiryn @ 2011 05 27, 10:26)
Pas mane bus įmontuojamas gartraukis, šiaip labai daug nuo gartraukio priklauso ar įmontuojamas bus geresnis nei paprastas. Man asmeniškai gražiau kai viskas vienoje linijoje
Aš orkaitę iškelčiau
bet čia priklauso nuo vietoj, jeigu jums tiek darbalaukio užtenka kiek dabar pasipiešėt - tai net negalvokit, keltik tą orkaitę ir turėsit tai ko visad norėjot
Tik dėl šiukšlinės tai man atrodo patogiau už šiukšlinę kuri atsidaro kaip stalčius - patogiau nėr, nes manoji dabar irgi tiesiog paprastai po kriaukle, na tikrai vaizdas nekoks
o tos siukslines stalciuje atsidaro kojos paspaudimu kazkaip ar irgi ranka istraukiama? nesu turejusi, tai nelabai suprantu kodel patogiau stalcius
Papildyta:
QUOTE(Upokšnis @ 2011 05 27, 11:52)
Identišką virtuvę draugai pasidarė. Kiek teko naudotis - labai patogu. Tik jie kampą darė ne tokį, o įstrižą.
del kampo dar galvoju. nezinau ar patogus istrizas.
Papildyta:
[quote=~Dziuliki~,2011 05 27, 12:50]
Man tai kilo klausimas, ar bus patogu taip aukstai naudotis mikrbange?nebent auksti zmones esat
bet pvz ideti sriubos bliudeli, manyciau jau sudetingiau bus
nes gali issilieti
ir dar vienas klausimas, apsiziurekit spinteliu atidaryma, kad kur kampe sudeta nesusikirstu, nes galit neatidaryt paskui spinteliu ir virsui ir apacioj, arba reikia geras rankenelias pasirinkti, kurios taip pat nekliudytu
o siaip virtuvele man visai smagi atrodo
nemokejau nubraizyt bet man rodos orkaite reiktu leisti zemiau. kazkur per puse stovinciu spinteliu aukscio, ir tada mikrobange butu patogiam auksti. tik nezinau ar tada yra prasme iskelt orkaite nes ji jau nebebus aukstai. kaip jus manot?