Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

QUOTE(Melodijus @ 2011 05 27, 11:56)
Bet pagal efektyvumą įmontuojami gartraukiai prastesni.

Reikia žiūrėti parametrus: kokio dydžio virtuvei bus naudojamas, kokia ištraukimo galia, ar tiesiai eis ištraukimo vamzdis, ar bus kampų ir t.t.
Be to, atviri gartraukiai reikalauja daug priežiūros.
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2011 05 26, 11:36)
Sveikos.
Imetu ir as savo planeli. Noriu jusu patarimu kas gerai, o kas nelabai vyke. nelabai kokia is manes braizytoja, tai gavosi toks mazas paveiksliukas. nemoku padidint smile.gif
ten virs orkaites turetu stovet mikrobange. imontuojama per brangi, tai statysim paprasta. galvoju gal det i spinta kad negadintu vaizdo.

Aciu labai uz patarimus.

http://public.fotki....e/virtuve1.html

Man tai kilo klausimas, ar bus patogu taip aukstai naudotis mikrbange?nebent auksti zmones esat smile.gif bet pvz ideti sriubos bliudeli, manyciau jau sudetingiau bus blush2.gif nes gali issilieti smile.gif ir dar vienas klausimas, apsiziurekit spinteliu atidaryma, kad kur kampe sudeta nesusikirstu, nes galit neatidaryt paskui spinteliu ir virsui ir apacioj, arba reikia geras rankenelias pasirinkti, kurios taip pat nekliudytu smile.gif o siaip virtuvele man visai smagi atrodo thumbup.gif

QUOTE(Eiryn @ 2011 05 26, 21:40)
Sveikos, galvojau galvojau ir nuspręndžiau pati pabandyti sukurti savo būsimą virtuvę, į spalvas prašom dėmesio nekreipti, programa nesiūlės spalvų kurių norėčiau, šaldytuvo irgi  biggrin.gif .
Taigi iš kairės į dešinę, apatinė dalis: darbastalis su spintele, darbastalis po kuriuo turėtų būti ištraukiama kaip stalčius šiukšledėžė, kriauklė, kampas, darbastalis po kuriuo indaplovė, ištraukiama prieskoninė, viryklė po kuria stalčiai, spintelė ant kurios integruojama orkaitė, šaldytuvas.
Viršutinė dalis iš kairės į dešinę:kampinė spintelė indams susidėti, spintelė, atvira labai siaura spintelė visokiems vitaminams ir pan susidėti, spintelė, spintelė.

Gal kas turit kokių pastabų? bigsmile.gif

user posted image

Na mano akimis tai nelabai patogu kad dujine taip salia orkaites krasto. gal dujine butu galima patraukti i kaire puse truputuka. Kas liecia orkaite, tai isties ant darbastalio ji negraziai atrodo. galbut darykit geriau ne apacioje spintelias , orkaite ir virsuje spintelias, o viska sujunkite i viena didele spinta, prie to ir saldytuva galit sujunkti, o virs jo padaryti spintele (kad vienodu auksciu uzsibaigtu viskas ) ir ten tarkim laikyti tuscius stiklainius (kad daznai nelandziot) del krano pries langa, as esu kitokios nuomones, kad langas pastoviai apsitaskys, ir teks papildomai kasdien nuvalyti langa, bet cia jau skonio reikalas smile.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 05 27, 12:05)
Reikia žiūrėti parametrus: kokio dydžio virtuvei bus naudojamas, kokia ištraukimo galia, ar tiesiai eis ištraukimo vamzdis, ar bus kampų ir t.t.

virtuve kartu su svetaine. is viso gausis apie 40m2. gartraukis eis tiesiai i ventiliacijos anga be jokiu kampu. kokios galios reiktu?

dbr turiu neimontuojama tai prieziuros tik dulkiu nuvalymas karta per savaite. o apacia gartraukio kiek isivaizduoju tai ir imontuoto ir neimontuoto vienodai apsitasko ir kartais reikia pavalyt.
Papildyta:
QUOTE(Eiryn @ 2011 05 27, 10:26)
Pas mane bus įmontuojamas gartraukis, šiaip labai daug nuo gartraukio priklauso ar įmontuojamas bus geresnis nei paprastas. Man asmeniškai gražiau kai viskas vienoje linijoje  blush2.gif  Aš orkaitę iškelčiau  drinks_cheers.gif bet čia priklauso nuo vietoj, jeigu jums tiek darbalaukio užtenka kiek dabar pasipiešėt - tai net negalvokit, keltik tą orkaitę ir turėsit tai ko visad norėjot  mirksiukas.gif Tik dėl šiukšlinės tai man atrodo patogiau už šiukšlinę kuri atsidaro kaip stalčius - patogiau nėr, nes manoji dabar irgi tiesiog paprastai po kriaukle, na tikrai vaizdas nekoks  doh.gif

o tos siukslines stalciuje atsidaro kojos paspaudimu kazkaip ar irgi ranka istraukiama? nesu turejusi, tai nelabai suprantu kodel patogiau stalcius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Upokšnis @ 2011 05 27, 11:52)
Identišką virtuvę draugai pasidarė. Kiek teko naudotis - labai patogu. Tik jie kampą darė ne tokį, o įstrižą.

del kampo dar galvoju. nezinau ar patogus istrizas.
Papildyta:
[quote=~Dziuliki~,2011 05 27, 12:50]
Man tai kilo klausimas, ar bus patogu taip aukstai naudotis mikrbange?nebent auksti zmones esat smile.gif bet pvz ideti sriubos bliudeli, manyciau jau sudetingiau bus blush2.gif nes gali issilieti smile.gif ir dar vienas klausimas, apsiziurekit spinteliu atidaryma, kad kur kampe sudeta nesusikirstu, nes galit neatidaryt paskui spinteliu ir virsui ir apacioj, arba reikia geras rankenelias pasirinkti, kurios taip pat nekliudytu smile.gif o siaip virtuvele man visai smagi atrodo thumbup.gif

nemokejau nubraizyt bet man rodos orkaite reiktu leisti zemiau. kazkur per puse stovinciu spinteliu aukscio, ir tada mikrobange butu patogiam auksti. tik nezinau ar tada yra prasme iskelt orkaite nes ji jau nebebus aukstai. kaip jus manot?
Atsakyti
Maniškė virtuvėlė, ką tik pabaigta, taigi dar nėra jokių interjero detalių ir net šviestuvo, taigi atrodo tokia plika, bet bendras vaizdas matosi ax.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=MDiletante,2011 05 27, 13:13]
Maniškė virtuvėlė, ką tik pabaigta, taigi dar nėra jokių interjero detalių ir net šviestuvo, taigi atrodo tokia plika, bet bendras vaizdas matosi ax.gif

labai grazi virtuve wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2011 05 27, 13:11)
[nemokejau nubraizyt bet man rodos orkaite reiktu leisti zemiau. kazkur per puse stovinciu spinteliu aukscio, ir tada mikrobange butu patogiam auksti. tik nezinau ar tada yra prasme iskelt orkaite nes ji jau nebebus aukstai. kaip jus manot?

O Jus orkaites neleiskit, galbut tiesiog po orkaite dekit mikrobange, pati saket kad orkaite daznai naudojat, manau mikrobange naudojat reciau, pas mano pussesere mikrobange apacioje, ir labai normaliai atrodo, nebado akiu kad neimontuota, kad senoka ir pan, nes nelabai uzkliuna uz akiu, as siulyciau ta spintele kur po apiacia skelti i dvi dalis, ir apacioje pasilikti nediduke spintele, kokiem svogunam ar bulvem ar dar kazkam laikyti, o mikrobangei nedaryt dureliu, tiesiog lentyna kad ten gautusi smile.gif o virsui pasidaryt normalia spintelia, normalaus aukscio pagal kitas spintelias na cia mano akimis. beje mano virtuve labai panasi bus, tik vat nebus tos dalies kur pas jus orkaite virsui, pas mane bus apacioje orkaite, nes galimybes tik tokios, ir kriaukle as montavau i kampa, nes pas mus siena trumpesne.

QUOTE(MDiletante @ 2011 05 27, 13:13)
Maniškė virtuvėlė, ką tik pabaigta, taigi dar nėra jokių interjero detalių ir net šviestuvo, taigi atrodo tokia plika, bet bendras vaizdas matosi  ax.gif

user posted image

Atsakyti
Maniškė virtuvėlė, ką tik pabaigta, taigi dar nėra jokių interjero detalių ir net šviestuvo, taigi atrodo tokia plika, bet bendras vaizdas matosi  ax.gif

daili virtuvė bus wub.gif

gal kas ėmėt easykitchen? Ką galit pakomentuot?
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 05 27, 12:05)

Nesutinku, kad gartraukio savybes reikia rinktis atsižvelgiant į virtuvės dydį. Labiau svarbu kokia kaitlentė ar viryklė. O aerodinaminis pasipriešinimas vienodai svarbus abiejų tipų gartraukiams. Naudojant ištraukiamus gartraukius, efektyviaus garai nutraukimi nuo viryklės degiklių, esančių arčiau sienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodijus: 27 gegužės 2011 - 23:20
QUOTE(Melodijus @ 2011 05 28, 00:12)
Nesutinku, kad gartraukio savybes reikia rinktis atsižvelgiant į virtuvės dydį. ...

o tai ištraukimo galia taikoma ne prie virtuvės ploto? nesutinku...
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 05 25, 23:13)
iš pirmo žvilgsnio tai daryčiau viską po langu šaldytuvą maždaug toj vietoj kur kriauklė. o koks sienos ilgis kur langas?

sienos ilgis kur langas 3.61
http://imageshack.us.../34/010ggn.jpg/
Papildyta:
[quote=perla30*,2011 05 26, 12:33]
Aš irgi suku galvą , kur mikrobangę paslėpti, kur ją padėti g.gif
[/quote
o man si ideja nebloga kaip sioj foto virs orkaites padarytos dureles o ten paslepta mikrobange
http://www.voke3.com...php/shop,pid.46
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s-a-n-d-r-a: 28 gegužės 2011 - 10:19
[quote=kysa000,2011 05 27, 13:20]
[quote=MDiletante,2011 05 27, 13:13]

labai grazi virtuve wink.gif
[/quote]

thumbup.gif
Atsakyti

user posted image

šiaip neblogai. tik tokioj mažoj patalpoj nebūčiau tokio tamsaus medžio pasirinkus. ir viršuj man tų rankenų per daug... o kodėl laidų kampe paslėpėt?
iš esmės visai neblogai mirksiukas.gif
koks stalviršis?
Papildyta:
QUOTE(s-a-n-d-r-a @ 2011 05 25, 23:12)

Pasirodau savo sena virtuve ir lauksiu patarimu aciu ax.gif
http://imageshack.us.../220/007wj.jpg/

tada būtų panašiai kaip pas mane. toj pusėj kur šaldytuvas prie sienos statyti stalą o tada va
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti