Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

Sveikos, galvojau galvojau ir nuspręndžiau pati pabandyti sukurti savo būsimą virtuvę, į spalvas prašom dėmesio nekreipti, programa nesiūlės spalvų kurių norėčiau, šaldytuvo irgi biggrin.gif .
Taigi iš kairės į dešinę, apatinė dalis: darbastalis su spintele, darbastalis po kuriuo turėtų būti ištraukiama kaip stalčius šiukšledėžė, kriauklė, kampas, darbastalis po kuriuo indaplovė, ištraukiama prieskoninė, viryklė po kuria stalčiai, spintelė ant kurios integruojama orkaitė, šaldytuvas.
Viršutinė dalis iš kairės į dešinę:kampinė spintelė indams susidėti, spintelė, atvira labai siaura spintelė visokiems vitaminams ir pan susidėti, spintelė, spintelė.

Gal kas turit kokių pastabų? bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 26 gegužės 2011 - 20:41
QUOTE(Eiryn @ 2011 05 26, 21:40)
Sveikos,

user posted image

uzkliuvo orkaite ant stalo. man asmeniskai ji labai daug vietos ant stalo uzima ax.gif bet jus turbut sita jau apgalvojot ir jums taip patogiau. ax.gif
labai patinka kriaukles salia lango. mano svajone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 05 26, 21:17)
uzkliuvo orkaite ant stalo. man asmeniskai ji labai daug vietos  ant stalo uzima ax.gif bet jus turbut sita jau apgalvojot ir jums taip patogiau.  ax.gif
labai patinka kriaukles salia lango. mano svajone  smile.gif

Apie tai galvojau, bet labai dažnai kepu orkaitėje, lankstytis jau atsibodo blush2.gif
Dėl kriauklės specialiai ją bandžiau įmontuoti vienam šone lango, o kitam tiesiog darbastalį, kad būtų galima ir pjaustyti pro langą žvilgčiojant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jinap @ 2011 05 26, 16:05)
laba,

susiduriau su medziagu pasirinkimo dilema.. laminatas ar naturali faneruote, gal kam teko  naudotis virtuve, kur virsutines spinteles net ir prie kaitlentes butu is faneruote dengtos baldines plokstes ? kaip naudojasi? ar ta faneruote nesueizeja... ar dar kas nors blogo su ja darosi?

Gartraukis turi būti bent 10cm platesnis už kaitlentę ir tada viršutiniams fasadams nieko nenutiks. O tarpas tarp stalviršio ir pakabinamų spintelių priklauso nuo kaitlentės tipo (elektrinė ar dujinė). Rekomendacijas turi duoti gamintojai. Pakabinsite gartraukį per žemai - sudegs filtrai, pakabinsit per aukštai - turėsite virtuvėje brangų žaislą, kuris nedirbs pagal paskirtį.
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2011 05 26, 21:40)
Sveikos, galvojau galvojau ir nuspręndžiau pati pabandyti sukurti savo būsimą virtuvę, į spalvas prašom dėmesio nekreipti, programa nesiūlės spalvų kurių norėčiau, šaldytuvo irgi  biggrin.gif .
Taigi iš kairės į dešinę, apatinė dalis: darbastalis su spintele, darbastalis po kuriuo turėtų būti ištraukiama kaip stalčius šiukšledėžė, kriauklė, kampas, darbastalis po kuriuo indaplovė, ištraukiama prieskoninė, viryklė po kuria stalčiai, spintelė ant kurios integruojama orkaitė, šaldytuvas.
Viršutinė dalis iš kairės į dešinę:kampinė spintelė indams susidėti, spintelė, atvira labai siaura spintelė visokiems vitaminams ir pan susidėti, spintelė, spintelė.

user posted image

O gal geriau darytis taip...

user posted image

p.s.
piesti nemoku... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alesvc: 27 gegužės 2011 - 05:23
Sveikos,

Labai geru patarimu pas jus prisiskaiciau. Gal kiltu kokiu komentaru apie mano brezinukus smile.gif

http://public.fotki....uve2.html#media

http://public.fotki....uve3.html#media

http://public.fotki....uve4.html#media

nezinau ar verta orkaite iskelt i virsu. nors visa laika apie tai svajojau bet nebezinau ar gerai ziurisi. mikrobange bus neimontuojama.nemoku brezinyje tokios nubraizyt. salia saldytuvo bus indaplove, kriaukle, po kuria siuksline. kriaukle turi buti prie tos sienos kaip yra. galiu tik kazkiek stumdyt palei siena. kaitlente mazdaug toj vietoj ir turi likti nes ventiliacijos anga ten padaryta. dar mastau kas geriau - imontuojamas ar ne gartraukis?

reikai per savaite apsisprest kaip daryt o minciu nelabai turiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(alesvc @ 2011 05 27, 05:22)
piesti nemoku... 4u.gif

Supratau mirksiukas.gif

Iš tikro šaldytuvas nemažas, side by side tipo, turėtų atrodyti super gerai, tiesiog programa kuria naudojaus man nedavė iš ko rinktis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2011 05 27, 09:35)
nezinau ar verta orkaite iskelt i virsu. nors visa laika apie tai svajojau bet nebezinau ar gerai ziurisi. mikrobange bus neimontuojama.nemoku brezinyje tokios nubraizyt. salia saldytuvo bus indaplove, kriaukle, po kuria siuksline. kriaukle turi buti prie tos sienos kaip yra. galiu tik kazkiek stumdyt palei siena. kaitlente mazdaug toj vietoj ir turi likti nes ventiliacijos anga ten padaryta. dar mastau kas geriau - imontuojamas ar ne gartraukis?

Aš tik už orkaitę viršuje 4u.gif Man asmeniškai gražiau žiūrėtųsi įmontuojamas gartraukis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2011 05 27, 08:35)

Pas mane bus įmontuojamas gartraukis, šiaip labai daug nuo gartraukio priklauso ar įmontuojamas bus geresnis nei paprastas. Man asmeniškai gražiau kai viskas vienoje linijoje blush2.gif Aš orkaitę iškelčiau drinks_cheers.gif bet čia priklauso nuo vietoj, jeigu jums tiek darbalaukio užtenka kiek dabar pasipiešėt - tai net negalvokit, keltik tą orkaitę ir turėsit tai ko visad norėjot mirksiukas.gif Tik dėl šiukšlinės tai man atrodo patogiau už šiukšlinę kuri atsidaro kaip stalčius - patogiau nėr, nes manoji dabar irgi tiesiog paprastai po kriaukle, na tikrai vaizdas nekoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 05 27, 10:02)
Aš tik už orkaitę viršuje  4u.gif Man asmeniškai gražiau žiūrėtųsi įmontuojamas gartraukis  ax.gif

man irgi atrodo patogu orkaite virsuje nors niekad tokios neturejau. tik brezinyje tos dvi kolonos is abieju pusiu (saldytuvas ir orkaite) atrodo nelabai kazkaip. o saldytuvo vietos keist irgi nelabai iseina.
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2011 05 27, 10:30)
man irgi atrodo patogu orkaite virsuje nors niekad tokios neturejau. tik brezinyje tos dvi kolonos is abieju pusiu (saldytuvas ir orkaite) atrodo nelabai kazkaip. o saldytuvo vietos keist irgi nelabai iseina.

Identišką virtuvę draugai pasidarė. Kiek teko naudotis - labai patogu. Tik jie kampą darė ne tokį, o įstrižą.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 05 27, 10:02)
Aš tik už orkaitę viršuje  4u.gif Man asmeniškai gražiau žiūrėtųsi įmontuojamas gartraukis  ax.gif

Bet pagal efektyvumą įmontuojami gartraukiai prastesni.
Atsakyti