Gal kas susiduret, kaip atrodo naturoj
http://www.skelbiu.l...kt-9251926.html
QUOTE(Spindulėlė @ 2011 07 15, 18:33)
Oho , dar nieko apie tai nebuvau girdėjusi .
Gal kuri nors turite stalviršį iš Termopalo Salome 1/40 laabai noriu pažiūrėti kaip atrodo virtuvėje jis, gal foto galite įkelti ,labai jau sunku nuspręsti kaip jis atrodys virtuvėje, na labai jau mažas jo gabaliukas duotas išsirinkimui , noriu derinti prie viršutinių dramblio kaulo lygių spintelių
rinkausi tarp šio http://www.termopala.../kreminis-akmuo ir šito http://www.termopala...1378/salome1-40 ka manote ?
QUOTE(Spindulėlė @ 2011 07 15, 18:33)
Kol nelieti ranka, tai atrodo kaip dirbtinis akmuo. Pliusas tai, kad yra didelis spalvų ir raštų asortimentas, minusas - dirtinis betonas įgeria skysčius. Tiesa, gali būti, kad atsiradusios priemonės nuo šio blogio. Reiktų pasidomėti.
QUOTE(Melodijus @ 2011 07 15, 19:04)
Kol nelieti ranka, tai atrodo kaip dirbtinis akmuo. Pliusas tai, kad yra didelis spalvų ir raštų asortimentas, minusas - dirtinis betonas įgeria skysčius. Tiesa, gali būti, kad atsiradusios priemonės nuo šio blogio. Reiktų pasidomėti.
Tai jei gerai atrodo, tai liuks. Tik va, del tu skysciu ir kaina kazi kokia?
QUOTE(Spindulėlė @ 2011 07 15, 20:17)
Tai jei gerai atrodo, tai liuks. Tik va, del tu skysciu ir kaina kazi kokia?
Nesu eksperte bet ziurint i nuotraukas, man tie pavirsiai atrodo tartum lakuoti Tada neturetu gerti skysciu. Spindulele, pasiskambink, pasikonsultuok su jais.
O dabar ir man kas nors patarkit Laukiu griztanciu azuoliniu savo virtuves stalvirsiu. Bet tuo paciu ir labai bijau, kad turesiu daug vargelio. Mediena juk labai ir skyscius geria, ir murzinumus... Gal kas turit, labai vargo dauk, labai saugoti reikia? Jie lakuoti baldiniu laku. Bet galvuoju gal kazkuo kt. juos dar reiketu padengti?
Ir dar, gal kas susidurete su Hettich begeliais, lankstais ir t.t. Kaip ju kokybe? Ar verciau rinktis blum?
QUOTE(rrr? @ 2011 07 16, 09:12)
Nesu eksperte bet ziurint i nuotraukas, man tie pavirsiai atrodo tartum lakuoti Tada neturetu gerti skysciu. Spindulele, pasiskambink, pasikonsultuok su jais.
O dabar ir man kas nors patarkit Laukiu griztanciu azuoliniu savo virtuves stalvirsiu. Bet tuo paciu ir labai bijau, kad turesiu daug vargelio. Mediena juk labai ir skyscius geria, ir murzinumus... Gal kas turit, labai vargo dauk, labai saugoti reikia? Jie lakuoti baldiniu laku. Bet galvuoju gal kazkuo kt. juos dar reiketu padengti?
Reiks bandyt parasyti jiems. Siaip virtuvinio greit nereikes, bet jau dabar domiuos, nes zadu prasyt, kad projekteli padarytu. O paciai jau galvele susisuko. Atiduosiu sprendima profesionalui Mergaites, o kaip del imontuoto dujinio pavirsiaus, valdymas patogiau sone ar prieky? Ir dar ta pavirsiu koki rinktis. Dabar pas mus yra paprasta dujine ir tas pavirsius plieninis. Nu irgi pablizginti reik.
Kazkuri mergaite klause, kaip kaitlente be remeliu. Nezinau, turejau as (tebeturiu, tik sode po lova apkista ) Tai nieks niekur nenubegdavo, jei kas pradedavo begt-issijungdavo ji. Meistras labai graziai buvo isodines ant tokio pilko silikono, tik labai arti nosi prikisus buvo matyt tas pilkumas. Siaip labai ja dziaugiaus. Bet kazkaip galvoju dabar dujine det, nes jei elektros tokios kainos Bet jau grozio prasme ner ko lygint, kad issikisimu tu ner.
O del medzio, nezinau. Mes daremes stala, tai siaubas kazkoks, irgi baldiniu laku lakuotas. Bet gal stalvirsiuj kitos technologijos manau.
Ir dar, gal kas susidurete su Hettich begeliais, lankstais ir t.t. Kaip ju kokybe? Ar verciau rinktis blum?
Dėl medinio stalviršio geriausia papildomai ant viršaus grūdintą stiklą dėti. Žinoma, tas stiklas truputį baižysis, bet jokių nešvarumų r įgėrimų nebus.
Dėl Hettich furnitūros... ramiai gali ją rinktis. Patikimai dirba... Nors durelių pakėlimo mechanizmai ir Blum patiko.
QUOTE(juliukas147 @ 2011 07 16, 13:52)
gerai, kad priminėt - turiu 150 litų nuolaidos kuponą tenai. Kam įdomu - į AŽ - susitarsime
Klaipėda
Stalviršis pas mane ąžuolinis, alyvuotas. Naudoju kažkur 8 mėnesius. Bet aš jau pirkdama žinojau, kad nesiruošiu jo saugoti nuo dėmių ir laikyti "prekinės išvaizdos". Todėl man vargo jokio nėra. Valau kaip anksčiau turėtą laminuotą. Perkant buvo alyvuotas 1 kartą. Per šį laiką nutepiau dar du kartus. Kaip su lakuotu nežinau, gal ir mažiau įgers.
bėgeliai hettich. kol kas jokių trūkumų. bet naudoju tik 8 mėnesius.
Skaitau temą ir vis randu, kad pačios planuojatės virtuves. Su kokia programa tai darote?
alno
Kiek maždaug gali kainuoti Blum 3 stalčiai arba vienos dviejų durų spintelės varstai?