Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

QUOTE(stebetoja_ @ 2011 07 05, 12:09)
Sveikos merginos,
gal turite virtuvę su graso begeliais stalčiuose? kaip jie, ar patvarūs? Gal žinote ar labai jų kaina skiriasi nuo Blum'ų?    blink.gif

Labas vakaras. 4u.gif
Pries 3m.kai uzsisakem virtuves baldus,i stalcius montavom graso begelius.Na kolkas tik dziaugiuosi.Kiek ten kaina nuo kitu skiriasi negaliu pasakyt,bet man uz vienus begelius 54cm./58cm.(plotis/ilgis) isejo 160lt.
Papildyta:
QUOTE(Melodijus @ 2011 07 05, 21:43)
Kuo lenkiška plokštė plokštė prastesnė už lietuvišką?

Aha,man irgi idomu.
Atsakyti
Gal kas gaminotes baldus cia http://www.baldustud...lt/klasikiniai/ g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mupi: 05 liepos 2011 - 23:05
Grass, Blum ir Hettich yra geriausi vardai kalbant apie furnitūrą (nebūtinai tik virtuvės). Ir Blum ir šitų vardų yra pigiausias. O kuris geriausias tai jau sunkiau komentuoti.

Galima pasiklausti pačių atstovų, pažiūrėti ką jie siūlo, kokiom kainom ir tada pasirinkti kas pačiam yra priimtiniausia.
Atsakyti
QUOTE(Melodijus @ 2011 07 05, 23:43)

Papildyta:
Kaubojey, Manau, po langu stalą reikia paremti (koja, skydu). Arba reikės specialaus tvirtinimo.

Tai jo jo, aš irgi rašiau, kad reikės kažkokia didelę, gražią koją daryti, derinti su sala, nes salai irgi reikėtų tokių kojų ala kolonų smile.gif. Pvz kaip čia:
user posted image
Tik aišku pas mane sala tai ne tokia didelė bus lotuliukas.gif , bet proporcingai viską padarius, gerai būtų smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2011 07 06, 00:03)
Galima pasiklausti pačių atstovų, pažiūrėti ką jie siūlo, kokiom kainom ir tada pasirinkti kas pačiam yra priimtiniausia.

Patys atstovai tau sakys, kad jie pardavinėja pačią pačiausią furnitūrą, o tie kiti, kur pigiau leidžia, tai taupo ant medžiagų ir prastesnės kokybės produktas gaunasi. Va ir suprask, kuris pardavėjas nuoširdžiai tau nori brangų ir gerą daiktą parduoti, o kuris tik brangų.
Beje, kalbant apie stalčius, ar matėt kur nors ekspozicijoje pakrautą stalčių? Vienoje kontoroje aš mačiau (dėl reklaminių sumetimų neišduosiu kur). Tuščias stalčius tai ir su bėgeliais už 2lt sklandžiai dirba smile.gif
Atsakyti
Kaip valoma blizgi plokste? Juk kaip veidrodis, viskas labai matosi, kiekviena diena reikes valyti pirstu antspaudus unsure.gif Ir dar jei planuojame spinteles be rankeneliu g.gif

Ir neapsisprendziu del sienos, stiklas ar baldu plokste g.gif Plyteliu kazkodel nenoriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eljerny: 06 liepos 2011 - 09:54
QUOTE(Melodijus @ 2011 07 05, 22:43)
Estiškos plokštės neteko girdėti. Gal žinote kokia firma?

ne, nežinau, neužfiksavau, kaip esminio daikto rolleyes.gif . Gal prie progos dar užsusksiu į UAB Pr ara ją, kur rinkomės plokštes, užmesiu akį mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas darėsi stalviršį veritas.lt ?
Atsakyti
QUOTE(Justukė.m @ 2011 07 05, 10:06)
Sveikos, gal kas turite granitini arba marmurini stalvirsi? kaip tarnauja? ax.gif

labas, pas mus taip pat yra granitinis stalviršis virtuvėje, taip pat ir palangės, labai patogu ir praktiška. thumbup.gif Teko daug pasidomėti apie šiuos akmenis. Todėl renkantis stalviršį reikėtų geriau dėti granitą, o ne marmurą, marmuro akmens kur kas didesnis įgeriamumas, todėl gali likti kavos, radono vyno dėmių, tik marmuro spalvų yra labai gražių, šviesių... Granito spalvos pagrinde yra tamsios, margos. Beje, granitas gali būti kinietiškas, inpregnuotas visokiais chemikalais, kad blizgėtų, būtų gražus, girdėjus, kad jį net nudažo doh.gif Tai tokio tikrai niekada nesirinkčiau, nes vis gi bus dedamas maistas ant stalviršio... Pas mus namuose yra ukrainietiškas granitas, tarnuoja labai gerai. Rinktis jums. Aišku už kokybę visada mokama daugiau.
Papildyta:
QUOTE(Temidė @ 2011 07 05, 11:28)
Manau daug kas turi 4u.gif  Aš viena tų turinčių. Pss mane granitinis. Margas. Nieko geresnio ir nesugalvočiau. Nei jo saugoti reikia, nei baimintis, kad kokia dėmelė atsiras. Aš ant jo ir pjaustau, ir karštus puodus statau. Tikrai labai patenkinta .

Visiškai pritariu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Justukė.m @ 2011 07 05, 11:34)
Ar labai brangus malonumas? Demių jokių nelieka?

nelabai taip ir brangu, aišku skaičiuojantiems labai pinigėlius, tai vis tiek pigiau kainuotų dėti plokštę, o ne akmenį. na bet mes labai norėjome granitinio stalviršio... 4u.gif
Atsakyti
Sveika Svajone, kur darėtės savąjį stalviršį? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justukė.m: 07 liepos 2011 - 09:03
QUOTE(Justukė.m @ 2011 07 07, 10:02)
Sveika Svajone, kur darėtės savąjį stalviršį? unsure.gif

parasiau i AZ, kad nesigautu paskui kai reklama 4u.gif
Atsakyti
tik šiandien surinktas
4u.gif 4u.gif

rekomenduoju www.ievutakas.lt

user posted image