QUOTE(Justukė.m @ 2011 07 05, 10:06)
Sveikos, gal kas turite granitini arba marmurini stalvirsi? kaip tarnauja?
labas, pas mus taip pat yra granitinis stalviršis virtuvėje, taip pat ir palangės, labai patogu ir praktiška.
Teko daug pasidomėti apie šiuos akmenis. Todėl renkantis stalviršį reikėtų geriau dėti granitą, o ne marmurą, marmuro akmens kur kas didesnis įgeriamumas, todėl gali likti kavos, radono vyno dėmių, tik marmuro spalvų yra labai gražių, šviesių... Granito spalvos pagrinde yra tamsios, margos. Beje, granitas gali būti kinietiškas, inpregnuotas visokiais chemikalais, kad blizgėtų, būtų gražus, girdėjus, kad jį net nudažo
Tai tokio tikrai niekada nesirinkčiau, nes vis gi bus dedamas maistas ant stalviršio... Pas mus namuose yra ukrainietiškas granitas, tarnuoja labai gerai. Rinktis jums. Aišku už kokybę visada mokama daugiau.
Papildyta:
QUOTE(Temidė @ 2011 07 05, 11:28)
Manau daug kas turi
Aš viena tų turinčių. Pss mane granitinis. Margas. Nieko geresnio ir nesugalvočiau. Nei jo saugoti reikia, nei baimintis, kad kokia dėmelė atsiras. Aš ant jo ir pjaustau, ir karštus puodus statau. Tikrai labai patenkinta .
Visiškai pritariu
Papildyta:
QUOTE(Justukė.m @ 2011 07 05, 11:34)
Ar labai brangus malonumas? Demių jokių nelieka?
nelabai taip ir brangu, aišku skaičiuojantiems labai pinigėlius, tai vis tiek pigiau kainuotų dėti plokštę, o ne akmenį. na bet mes labai norėjome granitinio stalviršio...