Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

QUOTE(dia10 @ 2011 07 04, 22:28)
Na mergaites pasakykite kas susidure su medziagom, ar normalios medziagos is ko paskaiciavo:
....

svarbiausio nepasakatėt - koks ilgis bendras?
Atsakyti
Labas vakaras, kur galima nusipirkti i stalcius deklus irankiams? ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2011 07 04, 23:23)
Labas vakaras, kur galima nusipirkti i stalcius deklus irankiams? ACIU 4u.gif

http://www.furnitura...urnitura/deklai
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 07 04, 21:30)
svarbiausio nepasakatėt - koks ilgis bendras?

2.6 trumpesnes sienos ir 3.7 ilgesnes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, kokius stalvirsius naudojate ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maza. skaiste @ 2011 07 04, 17:57)
Saldytuvas prie kitos sienos, nes norejau daugiau stalvirsio ir buvo gaila vietos saldytuvui. Truputi zioplai padareme, kad kai daremes baldus, jau buvom nusipirke neimontuojama saldytuva, todel teko ji statyt kitoj puseje. Ten kur salia kriaukles spintele - tai yra imontuota indaplove (nuotraukoje nesimato, bet ten po kriaukle ir spintele greta  - realiai atsidaro kaip spintele, bet atrodo tarsi stalciai - kad butu islaikyta linija pagal tikrus stalcius:) Reiks pabandyt pas kokia drauge savo foto susikelti i pc, tada aiskiau matytusi tie ale stalciai, kur realiai spinteles).
Kojeles cia dekoratyvines, taip norejau, nes maza erdve - baldai ant kojeliu ne taip optiskai mazina erdve+galima visada issivalyti (vyras alergiskas dulkems, todel svarbu ne tik kad nesimatytu dulkiu, bet kad realiai butu svaru).
Joa, baldai is blizgios plokstes.

Jūsų virtuvė beveik atitinka mano virtuvės viziją biggrin.gif (tik aš sieną tarp spintelių plytelėm klijuosiu). Ir stalviršis būtent toks, kokio noriu. Gal galit pasakyt kaip jis vadinasi.
Ir dar klausimas. Jei šaldytuvas atskirai prie kitos sienos (aš kaip variantą irgi apie galvoju), tai ar telpa stalas? Ir kokį jį darėte (aš galvoju iš tokio pačio stalviršio daryt)?
Ir jei ne paslaptis kiek kainavo ax.gif ?
Atsakyti
Sveikos, gal kas turite granitini arba marmurini stalvirsi? kaip tarnauja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Justukė.m @ 2011 07 05, 10:06)
Sveikos, gal kas turite granitini arba marmurini stalvirsi? kaip tarnauja? ax.gif

Manau daug kas turi 4u.gif Aš viena tų turinčių. Pss mane granitinis. Margas. Nieko geresnio ir nesugalvočiau. Nei jo saugoti reikia, nei baimintis, kad kokia dėmelė atsiras. Aš ant jo ir pjaustau, ir karštus puodus statau. Tikrai labai patenkinta .
Atsakyti
Ar labai brangus malonumas? Demių jokių nelieka?
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2011 07 05, 09:03)
2.6 trumpesnes sienos ir 3.7 ilgesnes  mirksiukas.gif

tai pačiai bendrą ilgį skaičiuoti biggrin.gif . Dabar palyginimui pasakysiu savo: (prieš kelis postus yra projekto foto) - bendras sienos ilgis 350 - 60 šaldytuvui. kairėje pusėjė atskiras vandzžių apdirbimas su durelėmis push. Plokštė fasadas visur tamsi blizgi MDF, karkasas iš pigesnės estiškos. Įeina viskas tik iš BLUM su pritraukėjais, kur rreikia puch sistema, + džiovyklė, + šaukštinė 90 cm, + rankenėlės, žinoma ir montavimas + kriauklių ir buitinės technikos (tik niekada neina pajungimas), be abejo - prsitatymas + garantija + darbas. I togo 4,5 t Tiesa - stalviršis t.p. lyg EGGER ar panašios kokybės ir kainos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 05 liepos 2011 - 11:02
QUOTE(syri @ 2011 07 05, 11:57)
tai pačiai bendrą ilgį skaičiuoti  biggrin.gif .

Syri, o tu patogiojevirtuveje uzsisakinejei? Nes kaina visai padori
Man labai smalsu pas ka uzsisakot baldus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2011 07 05, 12:01)
Syri, o tu patogiojevirtuveje uzsisakinejei? Nes kaina visai padori
Man labai smalsu pas ka uzsisakot baldus  blush2.gif

nea, čia Kaipėdoje. pato gi vir tuvė nepanoro emailu bendrauti, iki šiol nieko neatsakė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 05 liepos 2011 - 11:04