QUOTE(ilgakojuke @ 2011 07 04, 19:58)
Sakot, tarp virykles ir saldytuvo tarpo nepalikt?
Bet jei ir maziuka paliktume - saldytuvas visad bus siaubingai aptaskytas aliejum ir kt riebalais!... Kazkaip kai stalvirsis apsitasko, vistiek ji valai, tai patogiau...
palikite būtinai, bent 30 cm - mokykitės iš svetimų (mano) klaidų, nebent pati norite tai patirti
O aš jau laukiu virtuvės
, reiktų pabandyti planelį įmesti, šiaip, dėl vaizdo
kadangi bendras virtuvės ilgis beveik 350 cm, tai daug gero neišspaudėm. Kita vertus, erdveje yra dar daug atvirų sienų, tad, jei ateity pasirodys, kad ankšta, tai visada galima "dakomponuoti" papildomų lentynų, aš taip manau. Tiesa, visos rankenelės bus iš vienos šeimos ir visos horizontaliai ir dar vietoje žiūrėsim, ar keliose nereiktų padaryti dėl patogumo push sistemos, be rankenėlių.
Papildyta:
QUOTE(vilimex @ 2011 07 04, 21:43)
del o sprendziu dilema koki varianta rinktis ant sienos, galvoju plyteles arba laminuoti stikla.
del hpl plokstes man ji nepasiteisino, mano dabartinei virtuvytei ketvirti metai, bet vietom ties kriaukle is sono matosi pasibangavimas, panasu, kad i pastovia dregme vistiek reaguoja.
man taip pat tai buvo dilema , kuri baigėsi tuom , kad išklijavom tomis pačiomis grindų 60*60 plytelėmis (iš tikro nuo pat pradžių taip ir svajojau). Žinot, nesigailiu
Душа болит. Станешь лечить начинает болеть печень