Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

QUOTE(vilimex @ 2011 07 03, 17:25)
As nelabai i tema, bet prie to paties paklausiu, gal kas susidure. Jei itruko akmens mases kriaukle, stiklo duzio draudimas taip pat galioja? draudimui turbut reikia tureti pirkimo dokumenta? as atrodo nepametu tokiu dalyku, bet va avansinio mokejimo kvita turiu, o galutinio apmokejimo nerandu  doh.gif

nu klozetai ir keramika visa prie stiklo duzio eina, tai musiet ir akmens mase taip pat.
del tu kvituku, tai mums irgi draudikai aiskino, kad apmokes tik turint dokumenta. dar guodemes kaimynui, tai liepe nesukt galvos. yra tipo kazkoks Draudimo prieziuros komisijos isaiskinimas, kad zmogus neprivalo n metu popieriukus sandeliuot. buitines tachnikos gedimo atveju dar ta termina ir tuomet dokumentu saugojima suprantu, bet cia gi ne technika, o kaip baldas ar pan. gi sienoms ar grindims dokumentu nereikalauja. apmoka pagal fakta.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 07 03, 19:08)
nu klozetai ir keramika visa prie stiklo duzio eina, tai musiet ir akmens mase taip pat.
del tu kvituku, tai mums irgi draudikai aiskino, kad apmokes tik turint dokumenta. dar guodemes kaimynui, tai liepe nesukt galvos. yra tipo kazkoks Draudimo prieziuros komisijos isaiskinimas, kad zmogus neprivalo n metu popieriukus sandeliuot. buitines tachnikos gedimo atveju dar ta termina ir tuomet dokumentu saugojima suprantu, bet cia gi ne technika, o kaip baldas ar pan. gi sienoms ar grindims dokumentu nereikalauja. apmoka pagal fakta.

Aciu uz atsakyma, pabandysiu rytoj pasiskambint, ziuresiu ka sakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodijus @ 2011 07 02, 00:30)
Čia gerai apskaičiuoti reikia. Jei pas tamstą virtuvė bus standartinio aukščio (860mm), tai reiktų gerai pamąstyti apie tuos stalčiukus. Stalčių aukštis minimaliai bus kokie 80mm.
860-40=820mm čia atėmiau stalviršį.
820-120=700mm atėmiau stalčiaus aukštį ir montavimo užlaidas.
700-50=650mm stalo stalviršis ir tarpas tarp stalviršių.

Valgomųjų stalų kojos aukštis standartiškai būna 710mm aukščio. Jaučiu "sumutinau vandenį", bet sręsti jums.

labai aciu, tikiuosi tas zmogus kuris man daris baldus gales patarti kur kas blogai ka galima padaryti ka negalima, as gi galiu pasvaikti...
Atsakyti
QUOTE(Ausrapo @ 2011 07 03, 13:24)
Seku sita tema ir randu daug naudingos informacijos, ne uz kalnu ir mums - naujos virtuves irengimas smile.gif
Apie kaitlente be remelio esu girdejusi daugiau neigiamu nei palankiu vertinimu- neapsaugoti kampukai padidina rizika labai greit senaja pakeist nauja.. Nukrito daiktas, nuskilo kampelis, itruko visa kaitlente ir tampa nebenaudojama.. Man asmeniskai - labai grazu be remelio, taciau apsiprendziau deti tik su remeliu.

man tai be remelio tikrai daug graziau ir dar vienas privalumas- daug lengviau valyti, nes nera jokiu kampuciu, kuriuos valyti ir yra sunkiausia
Atsakyti
QUOTE(dianulle @ 2011 07 04, 10:47)
man tai be remelio tikrai daug graziau ir dar vienas privalumas- daug lengviau valyti, nes nera jokiu kampuciu, kuriuos valyti ir yra sunkiausia

vat aš t.p. galvojau apie lygią kokią, bet po to turėjau omeny, kad virtuve naudosis ir pagyvenusi šeimininkė, kuri išeina megsti ar serialų žiūrėti, o virtuvėje prasideda bėgimai, degimai, dūmai biggrin.gif - tai lyg lengviau baldams būtų, jei su krašteliu. Na, žiūrėsim pirkimo metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2011 07 02, 07:11)
Ar tau jau padare virtuve? kiek laiko uztruko, jau gal buvai pasirodziusi savo virtuvyte, tai gal imestum nuoroda kuriame puslapyje? As dar svarstau pas kuriuos uzsakineti tarp Balduko ir Patogi virtuve.
Cia mano projektukas, dar dilema del spalvu, bet labiausiai linkstu prie tokio varianto: virsus baltas dazytas stiklas, apacia pilkas blizgus MDF.

user posted image
Dar paaiskinimui apatines spinteles: po kaitlente du dideli stalciai ir vienas vidinis irankiams, indaplove, o ant dureliu imitacinis atskyrimas, toliau dureles po kriaukle ir imitacinis dureliu atskyrimas, toliau kargo krepsys, po orkaite du dideli stalciai, ir paskutinis saldytuvas neimontuojamas, nesenai nusipirkom i buta, tai gaila keist. ir tai turbut vienintelis daiktas, kuri is savo butuko pasiimsim issikraustydami  biggrin.gif
Maza  ta virtuvyte, nu bet reikejo kazkaip suktis is situacijos.

Laba,

tai as jau gaminu savo virtuveje thumbup.gif Na dėl laiko - tai derinom ilgokai viską, nes vis kildavo kokių nors minčiųsmile.gif Po to suderinom kainą - pavyko nusidėrėti thumbup.gif Tada sutarėm, kad pagamins per 3 savaites ir paskambins, paskambino diena anksčiau ir lygiai po 21 dienos jau gaminau savo naujojoje virtuvėje. Patiko, kad padarė viską taip, kaip norėjau. Labai džiaugiuosi, ir draugės ir kaimynės užėjusios grožisi. Dabar kavą geriam nebe svetainėje, o virtuvėje smile.gif
Nufotografuot, nufotografavau su telefonu, bet nėr kaip įkelti verysad.gif neveikia pc bluetooth doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maza. skaiste @ 2011 07 04, 11:45)
Laba,

tai as jau gaminu savo virtuveje thumbup.gif  Na dėl laiko - tai derinom ilgokai viską, nes vis kildavo kokių nors minčiųsmile.gif Po to suderinom kainą - pavyko nusidėrėti thumbup.gif Tada sutarėm, kad pagamins per 3 savaites ir paskambins, paskambino diena anksčiau ir lygiai po 21 dienos jau gaminau savo naujojoje virtuvėje. Patiko, kad padarė viską taip, kaip norėjau. Labai džiaugiuosi, ir draugės ir kaimynės užėjusios grožisi. Dabar kavą geriam nebe svetainėje, o virtuvėje  smile.gif
Nufotografuot, nufotografavau su telefonu, bet nėr kaip  įkelti verysad.gif neveikia pc bluetooth doh.gif

Dekui uz atsakyma, mes irgi derinam jau beveik menesi smile.gif bet lyg baigiam sudelioti visus taskus. dar su viena imone bendrauju, jie irgi panasias kainas siulo smile.gif o Jusu virtuves nera ikelta ju puslapyje prie virtuviu i galerija? na smalsu butu pamatyt, bet dar klausimas ar gaminote is LMDP plokstes ar blizgios MDF?
Atsakyti
Sveikos. Jau rašiau apšvietimo temoje, bet rašau dar ir čia, kadangi vistiek virtuvės apšvietimas aktualu.

Taigi virtuvė - apie 26 kv.m., kartu su valgomuoju. Virtuvėje bus sala.
Klausimas - kur kabinti lempas?
1)Vieną kabinsiu virš valgomojo stalo.
2)O kaip daryti su sala, ir stalviršiu?
*Kabinti tarp salos ir stalviršio? Bet ar nebus taip, kad truks man šviesos ir ten ir ten, kris šešėlis?
*Kabinti tik virš salos?
*Kabinti ir virš salos ir virš stalviršio? Nes pas mane virš stalviršio nebus pakabinamų spintelių, į kurias būtų galima įmontuoti apšvietimą. Vietoj spintelių bus didelis langas. Bet ar nebus sviestas sviestuotas?
*O gal daryti kažkaip taip: aš noriu didelio garų surinktuvo, na va tokio panašaus
user posted image
Tai gal ateityje bandyti daryti lemputę garintuvo šone, įmontuoti tokią, kurią gali pareguliuoti, pasukinėti, pagal tai, kaip tau reikia šviesos. Tarkim padaryti taip iš abiejų šonų, po tokią lemputę.
Kaži, ar neatrodytų jos kaip prielipas? g.gif

Elektrikas rytoj žadėjo ateit, reikia skubiai spręst.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaubojey: 04 liepos 2011 - 11:34
QUOTE(dianulle @ 2011 06 21, 15:24)
O man priešingai sake, kad geriau jei pirma padaromi baldai, tuomet reikia mažiau plytelių (nes po baldais juk nebereik) + nereikia staljuostės (be jos gražiau ir taupiau) + gražiau po to susiklijuoja plyteles, nes nebelieka nelygiavimo galimybės (na, plyteliu juosta tada 100% lygiuoja su stalvirsiu ir pakabinamu baldu linija). Bet sake, kad galima ir pirma plyteles, tada baldus - viskas padaroma smile.gif

na pas mus is pradziu buvo klijuotos plyteles. Ir ten kul baldai ju neklijavome - zinojome, koki auksti darysime ir pagal tai klijavome ta juosta, kuri yra tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu. Ir spinteles virsutines taip lygiai lygiai ir eina su plyteliu pabaigimu - sake daug paprasciau pagal tai buvo kabinti.
Tik va apsizioplinome ( bet kiek ziuriu ne mes vieni) ir liko tarpas neklijuotas prie gartraukio - jisai tenais neina vienoje linijoje su spintele, o tokia iduba yra.
QUOTE(dianulle @ 2011 06 21, 15:24)
Tik va, is patirties sakau, sunku rasti meistra plytelem klijuot - gaunasi labai mazai kvadratu, o darbo daugiau, nelabai kas nori klijuoti...aisku radom, bet tikrai sutiko ne pirmas pasitaikes.

aha - pritariu. Todel iki tol dar svarste, nusprendeme prie to pacio ir grindis virtuveje plytelemis kloti.

QUOTE(ellinga @ 2011 06 27, 13:10)
vis paziuriu nuotraukas ir beveik visur dominuoja metalo spalvos buitine technika. Kodel? Graziau, moderniau, bet ar praktiskiau? Ka manote apie balta buitine technika? Pacia virtuve planuojam daryt kremines ir rudos spalvos.

nes siaip tai yra standartine spalva. Jeigu uz saldytuva sidabro spalvos teks primoketi ( grynai uz spalva), tai su kita virtuvine technika yra atvirksciai. Baltos buitines technikos teks paieskoti ir kainuo jinai brangiau ( na jeigu neimsime laisvai pastatomos virykles pavydziu). O del prieziuros tai dar klausimas, ka lengviau priziureti - sidabrine ar balta.

O pagal vyra as blondine - taip sakant rinkausi rankeneles ir prakeikiau idiotus, kurie virykles daro su vienos formos rankenomis ( aeg pas mane), o atskiru rankelneliu tokiu jau po to rasti neimanoma ( kad atitiktu forma ir spalva).

QUOTE(~VEGA~ @ 2011 06 27, 14:17)
Tai labai jau tepli ta metalo spalva,,ar pirstu atspaudai baisiai dedasi?

cia nuo pacio pavirsiaus priklauso.
Ant orkaites, tai nieko daug nesimato, o va gartraukis... kazkaip visai pamirsau ji paciupineti ir paziureti

QUOTE(Joleks @ 2011 06 27, 17:07)
Dujinis pavirsius gerai butu, kad butu tie degikliai be tokiu metaliniu sijoneliu, nes jie apdega ir negraziai atrodo. Man labai patogu, kad pas mus visos rankeneles desineje puseje, ne priekyje.

ir greiciausiai plotas i gyli didesnis. Visai nepagalvojom apie tai rinkdamiesi - svarstem, kad priekyje gal ir patogiau rankeneles, bet pasirodo visai ne velnio. Labai prisislenka tada pavirsius prie sienos ir puoda ar keptuve didesne, jeigu pastatai ant galiniu skyliu, tai jau kliuna i siena. O i prieki paslinkti neina, nes orkaite po apacia ir ten kazkas kliuna. Iseitis butu buvusi daryti gilesni stalvirsi ( dabar 60), bet tai jau apsvarsteme jau padare viska. Na nieko - pirma virtuve paciu planuota, tai ir tokiu lepsusu ganetina - kitas kartas jau lengvesnis bus.
QUOTE(Mupi @ 2011 07 03, 10:52)
Kokie yra trukumai kaitlentes be remelio  g.gif nes tas metalo spalvos remelis man prie nieko netinka  unsure.gif

didesne kampo nuskelimo tikimybe. Pliusai - lengviau valyti.
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2011 07 04, 10:55)
Dekui uz atsakyma, mes irgi derinam jau beveik menesi smile.gif bet lyg baigiam sudelioti visus taskus. dar su viena imone bendrauju, jie irgi panasias kainas siulo smile.gif o Jusu virtuves nera ikelta ju puslapyje prie virtuviu i galerija? na smalsu butu pamatyt, bet dar klausimas ar gaminote is LMDP plokstes ar blizgios MDF?

Ką tik pažiūrėjau jų www yra thumbup.gif galerija - 4 eilė (nuo viršaus), 3 foto (iš kairės į dešinę)- balta smile.gif Radote?
Atsakyti
QUOTE(maza. skaiste @ 2011 07 04, 14:26)
Ką tik pažiūrėjau jų www yra  thumbup.gif  galerija - 4 eilė (nuo viršaus), 3 foto (iš kairės į dešinę)- balta smile.gif Radote?

Radau bigsmile.gif mano stilius, kad nebutu jokiu atviru lentyneliu biggrin.gif maza grazi virtuve wub.gif tik klausimas, o kur patalpinot saldytuva? dar uzkliuvo gal jie fotografavo nebaige montavimo iki galo, kad nuotraukoje yra neuzdengtos spinteliu kojos? ir nuotraukoj neiziuriu, ten pas jus blizgi plokste?
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2011 07 04, 15:10)
Radau  bigsmile.gif  mano stilius, kad nebutu jokiu atviru lentyneliu  biggrin.gif maza grazi virtuve wub.gif tik klausimas, o kur patalpinot saldytuva? dar uzkliuvo gal jie fotografavo nebaige montavimo iki galo, kad nuotraukoje yra neuzdengtos spinteliu kojos? ir nuotraukoj neiziuriu, ten pas jus blizgi plokste?

o koks puslapis?
Atsakyti