Sveikos,
Labai man patiko sita tema, ji padeda apsispresti del daug dalyku, nors, kai ateina laikas kazka susikurti sau vis pritrukstu ideju arba kol isbaigiu iki galo uztrunka labai daug laiko
Man tiesa pasakius siai dienai virtuves dar nereik, bet kol yra galimybe koreguoti projektus, nusprendziau, kad turbut protingiausia butu pasidaryti bent preliminaru virtuves vaizda, kad po to netektu sienu stumdyt ar langu mazint, kad viskas atrodytu kaip norisi. Bet as visiskai zalia sitose kompiuterinese programose, todel labai prasysiu jusu pagalbos, nes man geriausiai sekasi projektus braizyti ranka, jau dviejuose butuose susiprojektavau pati, nes turiu toki baldziu, kuris man atrodo irgi susipykes su kompu
reiktu pamatyti jo brezinius, prikeverzota, prirasineta,as nesuprantu kaip jis nepasimeta, bet jo baldu kokybe as esu labai patenkinta ir uzsakymu jam niekada netruksta, mano vyras sako jo galva kaip kompiuteris turbut dirba
Nors va del virtuves baldu as net nezinau ar uztektu tos galvos
todel dar teks pamastyt kur juos geriau gamintis. Paskutinius baldus gaminomes voke3 su vaniles spalvos auksto slegio laminato plokste, tai noreciau ir kitos virtuves butent vienos sviesios blizgios spalvos, tik del stalvirsio dar dvejoju, dabar turim pilka, man grazu, bet nepraktiskas visiskai, ten matyt laminuota plokste, netycia pastaciau puoda ir prilipo
tai negaliu ramiai praeit pro ta vieta
Jeigu sutiktumete man kazkas padet, tada ikelsiu planeli su ismatavimais ir savo kelis variantus kaip as viska isivaizduoju, bet nemoku issideliot, kad matyciau realu vaizda. Nenoriu tersti eterio su savo vizualizacijom tik galvoje be vaizdines medziagos