Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

Sveikos mergaitės,
norime virtuvę truputėlį restauruoti ir su vyru nesutariame dėl stalviršio. Gal kokių patarimų turite?
Atsakyti
user posted image

va panasiai virtuve isivaizduoju... aisku pas mane vienas langas tai va toks ale staliukas po tuo langu...
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2011 07 01, 16:01)
user posted image

va panasiai virtuve isivaizduoju... aisku pas mane vienas langas tai va toks ale staliukas po tuo langu...

thumbup.gif as galvojau apie stalvirsi, bet nepagalvojau, kad po juo dar galima nedidelius stalciukus padaryt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 01 liepos 2011 - 15:05
O detaliau dėl staviršių gal ka žinot? Koks būtų geriau, kainos? Ar didelis skirtumas tarp natūralaus akmens ir to dirbtinio?
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2011 06 30, 20:02)
dar klausimuks,o kaip baltos prieziura?nuo uogu ar kokiu buroku nenusidazo?prisiskaiciau as cia sm kokiu variantu buna su tom akmeninem ir pasimetus del spalvos esu

siaip tai stengiuos kokiu braskiu ar burokeliu nepalikt plautuvej, bet jei kokia deme ir atsiranda tai puikiausiai nusivalo su citrinos rugstele wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2011 06 30, 16:58)

tikrai ne baldu salone biggrin.gif kai gaminu, tada buna visko, bet siaip megstu tvarka, ir stengiuos ja palaikyt taip, kad ant stalvirsio stovetu tik virdulys ax.gif

pas mane irgi ant stalvirsio tik kavos aparatas stovi ir virdulys, daugiau nieko, negaliu pakest kai kazkas prideta, suslepiu viska spintelese biggrin.gif
Atsakyti
Meginos, kas susidurėte, gal pakonsultuotumėt? Ar reikia tureti kaitlentę prieš montuojant virtuves baldus? Atvažiavę virtuvės montuotojai išpjautu ertmę kaitlentei. Ta prasme, ar standartas visoms kaitlentems tas pats ar ne? Neaiškiai aš čia parašiau, bet gal supratote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2011 07 01, 16:54)
Meginos, kas susidurėte, gal pakonsultuotumėt? Ar reikia tureti kaitlentę prieš montuojant virtuves baldus? Atvažiavę virtuvės montuotojai išpjautu ertmę kaitlentei. Ta prasme, ar standartas visoms kaitlentems tas pats ar ne? Neaiškiai aš čia parašiau, bet gal supratote ax.gif

Jie tiesiog prie to pačio atliktų dar vieną darbą - įstatytų tą kaitlentę, nebebūtų "chlapato". Galų gale, galite parduotuvėjė dėl visa ko iš visų pusių (+ iš dugno) išsimatuoti patinkančią ir pateikti meistrui. Nebent vis neapsisprendžiate kokią dėsite ax.gif Aš manyčiau taip.
Atsakyti

vieni net gamindami baldus pasiima buitinę techniką, kiti vietoj išpjauna - kriauklei ar kaitlentei reikiamo pločio vietą.

Man jau virtuvės baldus pagamino, bet meistrai vis stabdo - dar grindų virtuvėj nesudėjo doh.gif
Atsakyti

dauguma kaitlenčių yra pgamintos 600mm (išorinis matmuo) pločio spintelėms
Papildyta:
QUOTE(maza. skaiste @ 2011 07 01, 17:48)
...Be to keisti man tokie gamintojai, kur NEZINODAMI medziagu (ar  bus gaminama is  medzio, plostes- lenkiska, vokiska, italiska, kokia furnitura des ir tt) gali kaina pasakyti. Nezinau kokia cia mieste, bet galite pasitikslinti ir pasiskaiciuoti kaina pas situs, kur as dariausi virtuve baldai bent jau man jie paaiskino is ko susidaro kaina ir tuomet viskas buvo aisku.

100% pritariu. Bajerį padarykit tokiems baldininkams. Sakykit norim bąlinto ąžuolo masyvios medienos filinginių fasadų. Ir dar tokio stalviršio, kur kriauklė išlieta iš stalviršio medžiagos. Pažiūrėkite reakciją.
Papildyta:
QUOTE(Justukė.m @ 2011 07 01, 16:14)
O detaliau dėl staviršių gal ka žinot? Koks būtų geriau, kainos? Ar didelis skirtumas tarp natūralaus akmens ir to dirbtinio?

Natūralus visada liks natūraliu. Čia tinka tiek medžiui, tiek akmeniui. Tikro akmens stalviršis bus labai sunkus, tačiau stabilus. Apie įgėrimą tiksliai negaliu pasakyti, tik žinau, kad tai labai svarbi charakteristika.
Papildyta:
QUOTE(Woblienė @ 2011 07 01, 16:01)
user posted image

Čia gerai apskaičiuoti reikia. Jei pas tamstą virtuvė bus standartinio aukščio (860mm), tai reiktų gerai pamąstyti apie tuos stalčiukus. Stalčių aukštis minimaliai bus kokie 80mm.
860-40=820mm čia atėmiau stalviršį.
820-120=700mm atėmiau stalčiaus aukštį ir montavimo užlaidas.
700-50=650mm stalo stalviršis ir tarpas tarp stalviršių.

Valgomųjų stalų kojos aukštis standartiškai būna 710mm aukščio. Jaučiu "sumutinau vandenį", bet sręsti jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodijus: 01 liepos 2011 - 23:33
QUOTE(maza. skaiste @ 2011 07 01, 17:48)
Nezinau kokia cia mieste, bet galite pasitikslinti ir pasiskaiciuoti kaina pas situs, kur as dariausi virtuve baldai bent jau man jie paaiskino is ko susidaro kaina ir tuomet viskas buvo aisku.

Ar tau jau padare virtuve? kiek laiko uztruko, jau gal buvai pasirodziusi savo virtuvyte, tai gal imestum nuoroda kuriame puslapyje? As dar svarstau pas kuriuos uzsakineti tarp Balduko ir Patogi virtuve.
Cia mano projektukas, dar dilema del spalvu, bet labiausiai linkstu prie tokio varianto: virsus baltas dazytas stiklas, apacia pilkas blizgus MDF.

user posted image
Dar paaiskinimui apatines spinteles: po kaitlente du dideli stalciai ir vienas vidinis irankiams, indaplove, o ant dureliu imitacinis atskyrimas, toliau dureles po kriaukle ir imitacinis dureliu atskyrimas, toliau kargo krepsys, po orkaite du dideli stalciai, ir paskutinis saldytuvas neimontuojamas, nesenai nusipirkom i buta, tai gaila keist. ir tai turbut vienintelis daiktas, kuri is savo butuko pasiimsim issikraustydami biggrin.gif
Maza ta virtuvyte, nu bet reikejo kazkaip suktis is situacijos.
Atsakyti
eduteg@gmail.com
As jums atsiunciau fotkeskaip ikisome skalbenke vonioje. Atleiksit kad taip velai, per tuos remontus nevisada prisedu prie kompo. Jai kas neaisku, dar fotkinsiu ir siusiu.
Atsakyti