QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 29, 22:01)
man cia kliuna, kad per kriaukle, negalima atidaryti lango
QUOTE(Woblienė @ 2011 06 30, 06:06)
va va kazkas tokio mane tenkintu irgi
tik kriaukle ten kur saldytuvas
cia tik ideja kaip galima padelioti spinteles. pasimatuokite saviske virtuve. kriaukle aplamai galima patraukti ir i kampa. gi pas Jus palei siena 2,10.
stalvirsi galima ir nuleisti. vamzdzius kilnoti nereikia. tik vandentiekio ir nubegimo prailginti iki sienos ir tiek. o jei vis tik kriaukle palikti po langu, tai juos istrizai galima per virtuves plota pratempti po grindimis, kad butu kuo maziau kampu arba jie nebutu status (del nubegimo). na cia jau techniniai dalykai, kurie tikrai issprendziami su minimaliom pastangom.
mano galva tokioje mazoje virtuveje butent sioje vietoje saldytuvas niekam netrukdys ir neuzgriosdins virtuves. bet, savaime suprantama, kad cia kaip kam patogiau.
tokios kvadraturos virtuve turejau pati ir uzaugau tokio isplanavimo bute. tai baldai joje stumdyti visaip kaip.
turejau ir atvirkstini kampa. mazinau stalvirsio gyli iki 50cm, kad nors siek tiek isgauti erdves joje.
del skalbimo masinos. mes buvome ja iskele i buitine spinta, kuri buvo padaryta 17kv. kambario kampe (cia idetame plane). isversta dalis sienos, is gipsokartono padaryta nauja siena ir iejimas i kambari is kampo.
skalbimo masina ir visas ukis uz raudonos linijos.