Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

QUOTE(liutte @ 2011 06 30, 07:47)
man cia kliuna kad radiotorius spintelemis pasleptas

man tai ne,pas mane irgi slepsis,stalvirsy ventiliacines groteles bus
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 30, 08:06)
čia stalviršis trukdo o ne kriauklė

Mano manymu aš taip irgi noriu stalvirsio sitoje vietoje... tai nezinau kaip cia, bet manau man netrugdytu lango atidaryti... koks auksti paprastai stalvirsio buna?
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 29, 22:01)
man cia kliuna, kad per kriaukle, negalima atidaryti lango sad.gif

pas mane irgi langas tai ten kur turi atsidaryti viena dalis noriu kad nieko nebūtu, kad galima būtu prie lango prieiti , ...gal kas turite kokiu variantu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naivuolee24 @ 2011 06 29, 15:47)
Mano toks pat buto isplanavimas. As gal biski ne i tema cia, bet papasakosiu kaip pas mane. vonioje tik iejus i kolidoriu iskirtum skalbykles dydzio skyleir iskisom ja i kolidoriu. O kolidoriuje dabar darysimes baldus prieskambario ir viskas uzsislepia. Bet labai liuks gavosi. Jai sudomins, galiu atsiusti foto. nemoku cia ikelti, nebnt pamokinsit.

bigsmile.gif Labai labai noriu nuotraukų. Aš nuotraukas keliu per www.keep4u.ru Per Pasirinkti(arba browse) pasirenki nuotrauką iš kompo, po to spaudi pakrauti (zagruzit). Atsiranda tavo nuotrauka. Ten, kur reikia nukopijuoti nuotraukos kodą aš pasirenku 2 (nuotrauka tekste), nukopijuoju tą kodą ir dedu čia. Gal yra koks paprastesnis būdas, bet aš taip darau ir gaunasi. O jei neaiškiai parašiau tada lauksiu nuotraukyčių eduteg@gmail.com

QUOTE(liutte @ 2011 06 30, 08:47)
Sveikos,mano butas viens prie vieno,tai irgi ziurinejuos skaitinejuos galva jau susisukusi nuo visokiu minciu ir skalbenke kazkur virtuveje reikia ikisti,nes i vonia niekaip jau remontai padaryti.
Labai laukiu kokiu ideju pateiks Dziuliki 4u.gif
man cia kliuna kad radiotorius spintelemis pasleptas

Tai tu mano draugė biggrin.gif
Aš irgi laukiu biggrin.gif
Apie radiatorių tą patį pagalvojau. Bet pas mus gal tą baldų kampą daryti prie tos sienos, kur su vonia ribojasi. Tuo labiau, kad visi vamzdynai čia.

Vassaros virtuvė labai šiuolaikinė tokia ir stilinga. Stiklas labai pagyvina visą vaizdą. Tik man kilo klausimas ar visada taip sterilu ir nei vieno daikteliuko nėra ant stalviršio. Nes nuotraukoj atrodo, kad virtuvė ne name, o baldų salone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2011 06 30, 09:01)
Mano manymu aš taip irgi noriu stalvirsio sitoje vietoje... tai nezinau kaip cia, bet manau man netrugdytu lango atidaryti... koks auksti paprastai stalvirsio buna?

paprastai spintelių aukštis su stalviršiu būna 86 cm arba 91cm
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 29, 22:01)
man cia kliuna, kad per kriaukle, negalima atidaryti lango sad.gif

QUOTE(Woblienė @ 2011 06 30, 06:06)
va va kazkas tokio mane tenkintu irgi smile.gif tik kriaukle ten kur saldytuvas

cia tik ideja kaip galima padelioti spinteles. pasimatuokite saviske virtuve. kriaukle aplamai galima patraukti ir i kampa. gi pas Jus palei siena 2,10.
stalvirsi galima ir nuleisti. vamzdzius kilnoti nereikia. tik vandentiekio ir nubegimo prailginti iki sienos ir tiek. o jei vis tik kriaukle palikti po langu, tai juos istrizai galima per virtuves plota pratempti po grindimis, kad butu kuo maziau kampu arba jie nebutu status (del nubegimo). na cia jau techniniai dalykai, kurie tikrai issprendziami su minimaliom pastangom.

mano galva tokioje mazoje virtuveje butent sioje vietoje saldytuvas niekam netrukdys ir neuzgriosdins virtuves. bet, savaime suprantama, kad cia kaip kam patogiau.

tokios kvadraturos virtuve turejau pati ir uzaugau tokio isplanavimo bute. tai baldai joje stumdyti visaip kaip.

turejau ir atvirkstini kampa. mazinau stalvirsio gyli iki 50cm, kad nors siek tiek isgauti erdves joje.

del skalbimo masinos. mes buvome ja iskele i buitine spinta, kuri buvo padaryta 17kv. kambario kampe (cia idetame plane). isversta dalis sienos, is gipsokartono padaryta nauja siena ir iejimas i kambari is kampo.
skalbimo masina ir visas ukis uz raudonos linijos.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 30 birželio 2011 - 08:57
QUOTE(Daredi @ 2011 06 30, 09:39)
* bigsmile.gif Labai labai noriu nuotraukų.
** Tai tu mano draugė biggrin.gif
    Aš irgi laukiu biggrin.gif
*** Apie radiatorių tą patį pagalvojau. Bet pas mus gal tą baldų kampą daryti prie tos sienos, kur su vonia ribojasi. Tuo labiau, kad visi vamzdynai čia.

* jei gausi nuotraukas i pasta sukelk cia mirksiukas.gif 4u.gif
** biggrin.gif friends.gif
*** as irgi ta pati galvoju ir skalbenke det prie vonios sienos
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 06 30, 09:45)

del skalbimo masinos. mes buvome ja iskele i buitine spinta, kuri buvo padaryta 17kv. kambario kampe (cia idetame plane). isversta dalis sienos, is gipsokartono padaryta nauja siena ir iejimas  i kambari is kampo.

user posted image

Mano planuose ir gi yra daryti pertvarą, kad kambariai būtų nepereinami. Ir gi planavau toj nišoj sieninę spintą daryti.
Noriu dar paklausti. Kur vandens nubėgimą darėte skalbyklei?
Ir ar galima pragriauti kambario sieną? Ji nėra nešanti?
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 06 30, 09:45)
del skalbimo masinos. mes buvome ja iskele i buitine spinta, kuri buvo padaryta 17kv. kambario kampe (cia idetame plane). isversta dalis sienos, is gipsokartono padaryta nauja siena ir iejimas  i kambari is kampo.

user posted image

pas mane yra toj pacioj vietoj jau buitine spinta thumbup.gif sita ideja cia pastatyt skalbenke reiketu apsvarstyt tik kazi kaip bus su jos pajungimu,žarnelių išvedžiojimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2011 06 30, 09:16)
Mano planuose ir gi yra daryti pertvarą, kad kambariai būtų nepereinami. Ir gi planavau toj nišoj sieninę spintą daryti.
Noriu dar paklausti. Kur vandens nubėgimą darėte skalbyklei?
Ir ar galima pragriauti kambario sieną? Ji nėra nešanti?

QUOTE(liutte @ 2011 06 30, 09:18)
pas mane yra toj pacioj vietoj jau buitine spinta thumbup.gif sita ideja cia pastatyt skalbenke reiketu apsvarstyt tik kazi kaip bus su jos pajungimu,žarnelių išvedžiojimu doh.gif

skersine siena nera nesanti tikrai. ten ji pertvarine. yra panasus butai tokios pat isplanavimo tik jau be tos skersines sienos. visa kitka vienas prie vieno su visu isdestymu ir kvdratura.
jei isgriauti isilgines sienos kelis cm, manau namas nesugrius, galiausiai tas duris galima padaryti priesais miegamojo duris. butu iejimas ne is kampo, o taip kai buvo is koridoriuko.

mums santechnikas be jokio vargo isvedziojo vamzdelius po grindimis is vonios i ta kampa. viskas veikia superiniai. ten vienas padavimo vamzdis ir nuleidimo, plius rozete su izeminimu. tiesa mes tuo metu keiteme visame bute grindis. dejome laminata. viskas padaryta taip, kad jei reiktu pakeisti vamzdi (maza kas) tiesiog issima kelios lentos ir sutvarkomas vamzdynas.
Atsakyti
Mazu erdviu tema: http://www.supermama...howtopic=556305

ten galima pasidairyti ideju maziems butams, ir yra ikelti keli paveiksliukai mazu virtuviu. tai galima butu vaizdziai pasiziureti ir ivertinti erdve su apstatymu.

tarkim 6kv. virtuve kampu berots 39 zinuteje.

bet kuriuo atveju tam tikra ideja reiktu pasibraizyti masteliu, kad galima butu vaizdziai ivertinti likusius atstumus ir pasizymeti juos su rulete planuojamoje erdveje. nes tai kas grazu ir erdvu popieriuje, realybeje pasirodys kitaip.

tarkim cia ikeltas vienas paveiksliukas su perkelimu miegamojo i maza virtuvele. spintai skirta buvusio koridoriaus nisa. paveiksliukyje atrodo labai faina. bet naturoje ten viso labo 90cm. tai manyciau spinta 90cm butu mazoka, nors visgi tai geriau nei nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 30 birželio 2011 - 10:02
QUOTE(Daredi @ 2011 06 28, 13:02)
Pas mus dujos, tik dujinė stovi ne prie lango (prie lango tik dujų skaitliukas), o per vidurį. Ten, kur planelyje kažkoks kvadratas. O ventiliacijos anga sienoje, kuri su vonia ribojasi.
Variantas su kriaukle ir skalbenke. O kriauklė nebus per aukštai ant skalbenkės. Ar bus patogu.

kad jau ikisau savo trigrasi, tai pakomentuosiu ir si varianta biggrin.gif (kuris buvo pas mane, dabar tiesiog aname bute negyvenu, kitaip buciau imetusi nuotraukas.o bet taciau jei labai jau reikia, galiu nuskenuoti is senuju ir atsiusti emeilu, cia taip tik draugiskas pasiulymas) .

dujine perkeliau prie tos sienos kur yra ventiliacine anga. vamzdys buv prailgintas nuo virsutinio sujungimo, ejo per visa 2,10 sienos ilgi ir uzsilenkdamas ties kita siena iki to vietos kur reikejo. ir nusileido zemiau. ant jo galo buvo uzsuktas ventilis leidziantis uzsukti dujas apskritai, ir nuo jo jau lankstus vamzdis iki dujines. vamdys "ejo" virsutiniu spinteliu lygyje, jom pasikabinus jo visiskai nesimate, nereikejo ir dengti.

gartraukis. yra ju ivairiu. pats paprasciausias butu su isvedimu i ortakius. bet yra ir tokie gartraukiai kurie dirba rezimu "isiurbia, isvalo ir grazina". jiems ortakis neaktualus. reiktu pasidairyti kainu ir modeliuku parduotuvese.

tokioje pacioje vonioje, buvo padaryta kabina (nestandartine) ir pastatyta skalbykle su uzkrovimu is virsaus palei 1,53 siena. tilpo ir gana gili kriaukle.
zodziu viska sutalpinom.

sekmes planuojant. mirksiukas.gif
Atsakyti