Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

Liuks... vien stiklas ko vertas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2011 06 29, 10:48)
kazkada buvau rodzius wink.gif

4u.gif Labai graži virtuvė.
Klausimėlis - o kaip pas Jus atsidaro viršutinės spintelės - ar spec. lankstai ar prailgintos durelės?
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2011 06 28, 11:37)
Sveikos
Reikia jūsų pagalbos 4u.gif . Įkeliu savo buto planą. Virtuvė yra 6,06kv.m Žinau tik, kad darysiu pakabinamas spinteles iki lubų ir bus šviesios spalvos. O dėl išplanavimo yra galvos skausmas. O dar didesnis klausimas yra kur dėti skalbyklę, nes į šalia esančią vonią (2,88kv.m) aš jos niekaip neįpaišau (bet apie vonią eisiu į vonios temą kalbėti). Gal jūsų profesionalesnės akys daugiau pamatys nei aš ax.gif
user posted image

Mano toks pat buto isplanavimas. As gal biski ne i tema cia, bet papasakosiu kaip pas mane. vonioje tik iejus i kolidoriu iskirtum skalbykles dydzio skyleir iskisom ja i kolidoriu. O kolidoriuje dabar darysimes baldus prieskambario ir viskas uzsislepia. Bet labai liuks gavosi. Jai sudomins, galiu atsiusti foto. nemoku cia ikelti, nebnt pamokinsit.
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2011 06 29, 09:48)
user posted image

Labai sterili atrodo virtuve, megstu balta spalva, grazu smile.gif Kiek laiko jau turite virtuve, ar nepabodo stiklo piesinis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 29, 10:58)
o kaip fainai.O šoninė plokštė kokios spalvos ir pati apačia? Bei kokios spalvos stalviršis?

tokios kakavines spalvytes wink.gif stalvirsis baltas
QUOTE(ellinga @ 2011 06 29, 12:39)
labai grazu  bigsmile.gif o kokia plokste? Cia ji lakuota? Saldytuvas kaip suprantu imontuotas? Kokia kriaukle dejo? (nelabai matosi)  unsure.gif o orkaite? metalo spalvos?

zinau tik tiek kad blizgi dazyta biggrin.gif taip, saldytuvas imontuotas, kriaukle akmens mases, o orkaite ir kaitlente baltos spalvos

QUOTE(Melodijus @ 2011 06 29, 14:25)
Liuks... vien stiklas ko vertas thumbup.gif

biggrin.gif
QUOTE(korcula @ 2011 06 29, 15:05)
4u.gif  Labai graži virtuvė.
Klausimėlis - o kaip pas Jus atsidaro viršutinės spintelės - ar spec. lankstai ar prailgintos durelės?

aciu 4u.gif
dureles prasiau prailgintas daryt biggrin.gif bet kazkodel taip nepadare. matosi tokios mini rankenikes. siaip gerai atsidaro ir is toliau ju nesimato rolleyes.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Eljerny @ 2011 06 29, 15:52)
Labai sterili atrodo virtuve, megstu balta spalva, grazu  smile.gif Kiek laiko jau turite virtuve, ar nepabodo stiklo piesinis?  ax.gif

neilgai as ja naudojuos, pusmeti smile.gif piesinys neatsibodo, neikyrus jis, galima sakyt neutralus, realiai gal ne toks ryskus kaip nuotraukoj. wink.gif
Atsakyti
user posted image

mazoms virtuvem viena is ideju ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 29 birželio 2011 - 21:03
neilgai as ja naudojuos, pusmeti smile.gif piesinys neatsibodo, neikyrus jis, galima sakyt neutralus, realiai gal ne toks ryskus kaip nuotraukoj. wink.gif
[/quote]

O kur ieskoti reiktu tokio stiklo?? klausiu, nes anksciau nesu niekur macius blush2.gif kaip tik turim planu pasikeisti buta, o ten virtuve man tokia nelabai schmoll.gif tad kilo minciu pasikeisti, o pas Jus cia viskokiu minciu, ideju ir patarimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 06 29, 22:01)
user posted image

mazoms virtuvem viena is ideju  ax.gif

man cia kliuna, kad per kriaukle, negalima atidaryti lango sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2011 06 29, 09:48)

O, vat čia jau man gražu 4u.gif Klausimų pora:
maišytuvo pavadinimas, ar tyliai bėga vanduo?
kriauklės gamintojas?
Atsakyti
user posted image

va va kazkas tokio mane tenkintu irgi smile.gif tik kriaukle ten kur saldytuvas
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 29, 23:01)
man cia kliuna, kad per kriaukle, negalima atidaryti lango sad.gif

čia stalviršis trukdo o ne kriauklė
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2011 06 28, 10:37)
Sveikos
Reikia jūsų pagalbos 4u.gif . Įkeliu savo buto planą. Virtuvė yra 6,06kv.m Žinau tik, kad darysiu pakabinamas spinteles iki lubų ir bus šviesios spalvos. O dėl išplanavimo yra galvos skausmas. O dar didesnis klausimas yra kur dėti skalbyklę, nes į šalia esančią vonią (2,88kv.m) aš jos niekaip neįpaišau (bet apie vonią eisiu į vonios temą kalbėti). Gal jūsų profesionalesnės akys daugiau pamatys nei aš ax.gif

Sveikos,mano butas viens prie vieno,tai irgi ziurinejuos skaitinejuos galva jau susisukusi nuo visokiu minciu ir skalbenke kazkur virtuveje reikia ikisti,nes i vonia niekaip jau remontai padaryti.
Labai laukiu kokiu ideju pateiks Dziuliki 4u.gif

man cia kliuna kad radiotorius spintelemis pasleptas
Atsakyti