QUOTE(vassara @ 2011 06 29, 10:48)
kazkada buvau rodzius
Labai graži virtuvė.
Klausimėlis - o kaip pas Jus atsidaro viršutinės spintelės - ar spec. lankstai ar prailgintos durelės?
QUOTE(Daredi @ 2011 06 28, 11:37)
Sveikos
Reikia jūsų pagalbos . Įkeliu savo buto planą. Virtuvė yra 6,06kv.m Žinau tik, kad darysiu pakabinamas spinteles iki lubų ir bus šviesios spalvos. O dėl išplanavimo yra galvos skausmas. O dar didesnis klausimas yra kur dėti skalbyklę, nes į šalia esančią vonią (2,88kv.m) aš jos niekaip neįpaišau (bet apie vonią eisiu į vonios temą kalbėti). Gal jūsų profesionalesnės akys daugiau pamatys nei aš
Reikia jūsų pagalbos . Įkeliu savo buto planą. Virtuvė yra 6,06kv.m Žinau tik, kad darysiu pakabinamas spinteles iki lubų ir bus šviesios spalvos. O dėl išplanavimo yra galvos skausmas. O dar didesnis klausimas yra kur dėti skalbyklę, nes į šalia esančią vonią (2,88kv.m) aš jos niekaip neįpaišau (bet apie vonią eisiu į vonios temą kalbėti). Gal jūsų profesionalesnės akys daugiau pamatys nei aš
Mano toks pat buto isplanavimas. As gal biski ne i tema cia, bet papasakosiu kaip pas mane. vonioje tik iejus i kolidoriu iskirtum skalbykles dydzio skyleir iskisom ja i kolidoriu. O kolidoriuje dabar darysimes baldus prieskambario ir viskas uzsislepia. Bet labai liuks gavosi. Jai sudomins, galiu atsiusti foto. nemoku cia ikelti, nebnt pamokinsit.
QUOTE(vassara @ 2011 06 29, 09:48)
Labai sterili atrodo virtuve, megstu balta spalva, grazu Kiek laiko jau turite virtuve, ar nepabodo stiklo piesinis?
QUOTE(Forgete @ 2011 06 29, 10:58)
o kaip fainai.O šoninė plokštė kokios spalvos ir pati apačia? Bei kokios spalvos stalviršis?
tokios kakavines spalvytes stalvirsis baltas
QUOTE(ellinga @ 2011 06 29, 12:39)
labai grazu o kokia plokste? Cia ji lakuota? Saldytuvas kaip suprantu imontuotas? Kokia kriaukle dejo? (nelabai matosi) o orkaite? metalo spalvos?
zinau tik tiek kad blizgi dazyta taip, saldytuvas imontuotas, kriaukle akmens mases, o orkaite ir kaitlente baltos spalvos
QUOTE(Melodijus @ 2011 06 29, 14:25)
Liuks... vien stiklas ko vertas
QUOTE(korcula @ 2011 06 29, 15:05)
Labai graži virtuvė.
Klausimėlis - o kaip pas Jus atsidaro viršutinės spintelės - ar spec. lankstai ar prailgintos durelės?
aciu
dureles prasiau prailgintas daryt bet kazkodel taip nepadare. matosi tokios mini rankenikes. siaip gerai atsidaro ir is toliau ju nesimato
Papildyta:
QUOTE(Eljerny @ 2011 06 29, 15:52)
Labai sterili atrodo virtuve, megstu balta spalva, grazu Kiek laiko jau turite virtuve, ar nepabodo stiklo piesinis?
neilgai as ja naudojuos, pusmeti piesinys neatsibodo, neikyrus jis, galima sakyt neutralus, realiai gal ne toks ryskus kaip nuotraukoj.
mazoms virtuvem viena is ideju
neilgai as ja naudojuos, pusmeti piesinys neatsibodo, neikyrus jis, galima sakyt neutralus, realiai gal ne toks ryskus kaip nuotraukoj.
[/quote]
O kur ieskoti reiktu tokio stiklo?? klausiu, nes anksciau nesu niekur macius kaip tik turim planu pasikeisti buta, o ten virtuve man tokia nelabai tad kilo minciu pasikeisti, o pas Jus cia viskokiu minciu, ideju ir patarimu
[/quote]
O kur ieskoti reiktu tokio stiklo?? klausiu, nes anksciau nesu niekur macius kaip tik turim planu pasikeisti buta, o ten virtuve man tokia nelabai tad kilo minciu pasikeisti, o pas Jus cia viskokiu minciu, ideju ir patarimu
QUOTE(janna @ 2011 06 29, 22:01)
man cia kliuna, kad per kriaukle, negalima atidaryti lango
QUOTE(vassara @ 2011 06 29, 09:48)
kazkada buvau rodzius
O, vat čia jau man gražu Klausimų pora:
maišytuvo pavadinimas, ar tyliai bėga vanduo?
kriauklės gamintojas?
va va kazkas tokio mane tenkintu irgi tik kriaukle ten kur saldytuvas
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 29, 23:01)
man cia kliuna, kad per kriaukle, negalima atidaryti lango
čia stalviršis trukdo o ne kriauklė
QUOTE(Daredi @ 2011 06 28, 10:37)
Sveikos
Sveikos,mano butas viens prie vieno,tai irgi ziurinejuos skaitinejuos galva jau susisukusi nuo visokiu minciu ir skalbenke kazkur virtuveje reikia ikisti,nes i vonia niekaip jau remontai padaryti.
Labai laukiu kokiu ideju pateiks Dziuliki
mazoms virtuvem viena is ideju
man cia kliuna kad radiotorius spintelemis pasleptas