Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

QUOTE(syri @ 2011 06 28, 16:36)

syri, 28 Bir 2011 - 16:36, para�ė:

syri, 28 Bir 2011 - 16:36, para�ė:

mačiau a la su taškiukais, ala su pablizgintom dulkėm, ala perlas - neaaaa  schmoll.gif  - labai jau kičiškai atrodo. Bet gal kokiam naktiniam klubui būtų idelau. Dar mačiau ala su raštu - atrodo kaip atšokė pūslelėm dažai  doh.gif . Žo, yra visko, bet namų virtuvėj taip žiauriai nereiktų experimentuoti  biggrin.gif

mačiau a la su taškiukais, ala su pablizgintom dulkėm, ala perlas - neaaaa  schmoll.gif  - labai jau kičiškai atrodo. Bet gal kokiam naktiniam klubui būtų idelau. Dar mačiau ala su raštu - atrodo kaip atšokė pūslelėm dažai  doh.gif . Žo, yra visko, bet namų virtuvėj taip žiauriai nereiktų experimentuoti  biggrin.gif

Pritariu, kad namie nereikia eksperimentuoti - geriausia rinktis kažką neutralesnio, arba kas tikrai patinka, kad nenusibostų ir neįkyrėtų. Juk virtuvės baldai - ilgam.
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2011 06 28, 15:27)

salduke, 28 Bir 2011 - 15:27, para�ė:

salduke, 28 Bir 2011 - 15:27, para�ė:

Iš kokios plokštės jūs gaminatės savo virtuves? Iš laminuotos medžio drožlių plokštės (LMDF) ar dažytos medžio dulkių (MDF)? Kokie pliusai ir minusai?

Iš kokios plokštės jūs gaminatės savo virtuves? Iš laminuotos medžio drožlių plokštės (LMDF) ar dažytos medžio dulkių (MDF)? Kokie pliusai ir minusai?

Su terminais labai sunku internete smile.gif nėra tokios plokštės dulkių. MDF - medienos plaušų plokštė. Ji savo savybėmis lenkia medienos drožlių plokštę. MDF'ą galima nudažyti kokia tik nori spalva, tačiau tokia plokštė neturės tekstūros. Ką rinktis, priklauso nuo jūsų norų. Teisingai eksploatuojant abi šios medžiagos tarnaus ilgai.
Papildyta:
QUOTE(Tinka @ 2011 06 28, 16:03)

Tinka, 28 Bir 2011 - 16:03, para�ė:

Tinka, 28 Bir 2011 - 16:03, para�ė:

ir dar vienas minusas - dazus  nuskelt galima.
mes vaiku lovas is jos dalinai gaminomes, ana savaite pamaciau, kad bernai bedukdami apdauze iki baltumo. ir itariu netgi bais didelio dukimo nereikejo, nes plokste yar aukstai, taigi tikrai tiesiog lipdami kazkuom uzkabino.
kaip sutvarkyt, neisivaizduoju.

ir dar vienas minusas - dazus  nuskelt galima.
mes vaiku lovas is jos dalinai gaminomes, ana savaite pamaciau, kad bernai bedukdami apdauze iki baltumo. ir itariu netgi bais didelio dukimo nereikejo, nes plokste yar aukstai, taigi tikrai tiesiog lipdami kazkuom uzkabino.
kaip sutvarkyt, neisivaizduoju.

Kreipkitės į gamintojus. Jei neseniai gaminote baldus, tai yra tikimybė, kad turės tokių dažų bent nedidelį kiekį. Nepadengsite taip tolygiai, kaip dažymo kameroje, bet "nešvies" ta vieta.
Atsakyti
QUOTE(Melodijus @ 2011 06 28, 18:41)

Melodijus, 28 Bir 2011 - 18:41, para�ė:

Melodijus, 28 Bir 2011 - 18:41, para�ė:

Su terminais labai sunku internete smile.gif nėra tokios plokštės dulkių. MDF - medienos plaušų plokštė. Ji savo savybėmis lenkia medienos drožlių plokštę. MDF'ą galima nudažyti kokia tik nori spalva, tačiau tokia plokštė neturės tekstūros. Ką rinktis, priklauso nuo jūsų norų. Teisingai eksploatuojant abi šios medžiagos tarnaus ilgai.

Kaip suprantu MDF kainuoja 5-kart daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodijus @ 2011 06 28, 17:41)

Melodijus, 28 Bir 2011 - 17:41, para�ė:

Melodijus, 28 Bir 2011 - 17:41, para�ė:

Kreipkitės į gamintojus. Jei neseniai gaminote baldus, tai yra tikimybė, kad turės tokių dažų bent nedidelį kiekį. Nepadengsite taip tolygiai, kaip dažymo kameroje, bet "nešvies" ta vieta.

vat tame ir esme, kad gaminomes senokai, o nuskilo tik pries savaite.
ai, kaip nors. flomiku uzspalvinsiu ir bus ramu. iki kito bernu musio lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos tikiuosi nera jums skubu, nes siandien kiek pradeliojau, tai nieko gero nesigauna sad.gif bet galbut galva pavargus, reikia gal issimiegoti ryt vakare apie 21:00 pasizadu sumastyt ka nors gero smile.gif blush2.gif

p.s. dar klausimelis koks lango ismatavimas?ir kur iseina vintiliacija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Dziuliki~: 28 birželio 2011 - 23:10
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 27, 18:30)

~Dziuliki~, 27 Bir 2011 - 18:30, para�ė:

~Dziuliki~, 27 Bir 2011 - 18:30, para�ė:

Na matau viena nesutapima, jeigu pas jus orkaite nera montuojama aukstai, tai kam elektrine virykle nukeliate ant kitos spinteles? montukite abi toje pacioje vietoje kur yra orkaite. nes dabar tik susimazinate darastali. Klausimas i kuria puse atsidarineja langas? nes as asmniskai dar ir kriaukle pastumciau priesais langa, kad butu daugiau darbastalio. (asmeniskai man nepatinka kriaukle pries langa, nes langas aptyska, bet ko tik nepadarysi, del didesnes vietos darbastaliui smile.gif )  tai cia mano didziausias pastebejimas, o siaipvisai nebloga jauki virtuvele smile.gif

Na matau viena nesutapima, jeigu pas jus orkaite nera montuojama aukstai, tai kam elektrine virykle nukeliate ant kitos spinteles? montukite abi toje pacioje vietoje kur yra orkaite. nes dabar tik susimazinate darastali. Klausimas i kuria puse atsidarineja langas? nes as asmniskai dar ir kriaukle pastumciau priesais langa, kad butu daugiau darbastalio. (asmeniskai man nepatinka kriaukle pries langa, nes langas aptyska, bet ko tik nepadarysi, del didesnes vietos darbastaliui smile.gif )  tai cia mano didziausias pastebejimas, o siaipvisai nebloga jauki virtuvele smile.gif

Dėkui už komentarus. Orkaitę ir viryklę darom atskirai, nes daug kur esu pastebėjus, kad orkaitė nuo viryklės labai apibėgas, pribėga į stiklų vidurį ir neina išvalyti... O jei jas abi sukeitus vietom? Tai darbastalis kaip ir išliktų didesnis... Ką manot?

Lango rankena yra toje pusėje kur kriauklė. Manau, kad jos vietos nekeisime, o tą kampą rasim, kaip išnaudoti smile.gif Manau, kad mano pagrindinis darbastalis bus toje zonoje kur langas. Iki šiol tai išsiverčiau, išsiversiu ir dabar.

O kaip Jums atrodo ta vieta, kur mikrobangų krosnelė? Ar neatrodys užgriozdinta labai?
Atsakyti
Mergaites noriu sviesios virtuves stai is tokios blizgios plokstes http://www.supplyonl.../avantbeige.jpg

net nezinau kaip ji vadinasi blush2.gif Gal galit pasakyt kokie sios plokstes minusai ir pliusai? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 29, 08:54)

Forgete, 29 Bir 2011 - 08:54, para�ė:

Forgete, 29 Bir 2011 - 08:54, para�ė:

Mergaites noriu sviesios virtuves stai is tokios blizgios plokstes http://www.supplyonl.../avantbeige.jpg

net nezinau kaip ji vadinasi  blush2.gif  Gal galit pasakyt kokie sios plokstes minusai ir pliusai? Aciu  4u.gif

net nezinau kaip ji vadinasi  blush2.gif  Gal galit pasakyt kokie sios plokstes minusai ir pliusai? Aciu  4u.gif

turiu balta blizgia wink.gif minusu jokiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2011 06 29, 10:38)

vassara, 29 Bir 2011 - 10:38, para�ė:

vassara, 29 Bir 2011 - 10:38, para�ė:

turiu balta blizgia wink.gif minusu jokiu  4u.gif

turiu balta blizgia wink.gif minusu jokiu  4u.gif

bigsmile.gif gal galit foto parodyt
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 29, 10:41)

Forgete, 29 Bir 2011 - 10:41, para�ė:

Forgete, 29 Bir 2011 - 10:41, para�ė:

bigsmile.gif  gal galit foto parodyt

bigsmile.gif  gal galit foto parodyt

kazkada buvau rodzius wink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2011 06 29, 10:48)

vassara, 29 Bir 2011 - 10:48, para�ė:

user posted image

user posted image

o kaip fainai.O šoninė plokštė kokios spalvos ir pati apačia? Bei kokios spalvos stalviršis?
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2011 06 29, 10:48)

user posted image

user posted image

labai grazu bigsmile.gif o kokia plokste? Cia ji lakuota? Saldytuvas kaip suprantu imontuotas? Kokia kriaukle dejo? (nelabai matosi) unsure.gif o orkaite? metalo spalvos?
Atsakyti