QUOTE(Woblienė @ 2011 06 28, 10:46)
va va, mano virtuves isplanavimas visiskai toks pats ir as lauksiu seile pakorus kaip kas
Ačiū dievui, kad ne aš viena su tokiu butu Nes kiek seku šitą temą, tai atrodo visi tik dideliuose butuose ir namuose gyvena.
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 28, 11:11)
grizus is darbo pabandysiu padelioti ka nors, tai galbut ryt ryte kokia ideja pabandysiu mestelti tik idomu kokio ilgio ta siena, kur kitoi pusei vonia yra uz jos, 1.53? Norit indaploves? turi buti skalbimo masina? mikrobange? reikia daug vietos indams? ar sate minimalistai ir turit nedaug indu, puodu, keptuviu ir pan. stalo reiks? keliu asmenu seima? mazdaug man reikia situ atsakymu, kad orientuotis kiek ir ko jums gali reikti
p.s. konfettee laukiam ir tavo pagalbos bei nuostabiu ideju
p.s. konfettee laukiam ir tavo pagalbos bei nuostabiu ideju
Ta siena 1,53 m. Indaplovės norėčiau, bet nenumirsiu ir be jos. Svarbiausia yra skalbiankė, nes aš iš tikrųjų nežinau kur ją dėti. Jei netilps vonioj, tai teks virtuvėj. Net minčių yra į koridorių išbogint (blogiausiu atveju). Mikrobangės nenaudojam ir tikriausia nenaudosim. Norėčiau stalčiaus puodams apačioje, o viršuje spintelių iki lubų (kad kuodaugiau pasidėjimo būtų). Mes esam dviese su dukra , na ir ateinanti viena dūšelė. Nediduko staliuko pavalgyti norėčiau turėti. O šiaip pinigėlių nelabai daug galiu skirti, tai ta mano virtuvėlė bus tokia ekonominio tipo.
QUOTE(Woblienė @ 2011 06 28, 11:25)
oij jei galima pagal toki planely kuo daugiau visko kad tilptu i virtuve... nes as net galvoju pratesti palange ir kazkaip padaryti ale staliuka, mes 3 pusryciaujam ir pietaujam savaitgaliais kartu... indu daug, skalbimo masina pas mane ideta i vonia, o indaploves labai noreciau cia virtuveje....
O pas jus vonia tokia pati? Kaip įpaišėt skalbyklę?