Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

QUOTE(Kvieskute @ 2011 06 27, 21:25)
O aš dar dėl baldų. Tik dabar pati susidūriau su visu planavimu, tai man toks kvailas klausimas iškilo - koks privalumas tokių stalčių lyginant su paprastais, padarytais iš plokštės? Ar čia mada, patogumas ar kaina? Neturiu supratimo, nes kol kas mano virtuvė - ant šono paversta sena sekcija smile.gif
[

didis patogumas thumbup.gif . Na, kaina ne paskutinėj vietoj, bet verta.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 06 27, 22:13)
didis patogumas  thumbup.gif . Na, kaina ne paskutinėj vietoj, bet verta.

As pritarciau, kad toks stalcius reikalingas, kur irankiais dedasi, bet kur puodai, kur maistas, na nezinau ar tikrai to reikia smile.gif juk maistas dezutese buna, arba maiseliuose, jie ir taip viens kita atskirai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 27, 22:43)
As pritarciau, kad toks stalcius reikalingas, kur irankiais dedasi, bet kur puodai, kur maistas, na nezinau ar tikrai to reikia smile.gif juk maistas dezutese buna, arba maiseliuose, jie ir taip viens kita atskirai smile.gif

as kaip suprantu tai butent sitie stalciai su pritraukejais yra, ar ir ant paprastu mediniu dedasi?
Atsakyti
QUOTE(Kvieskute @ 2011 06 27, 20:25)
Beje, dia10, mes tikrai kaimynės  drinks_cheers.gif

O kur susipazinome lotuliukas.gif biggrin.gif

Man patinka tokie mechanizmai, ir dar patinka kai paleidi stalciu ir jis pats graziai prisitraukia thumbup.gif
mano vaikai megejai stalcius patrankyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 27, 22:44)
as kaip suprantu tai butent sitie stalciai su pritraukejais yra, ar ir ant paprastu mediniu dedasi?

15 diena galesiu pasakyt ir nufotkinti, kokie gi tie stalciai ir isvis kaip atrodo pigesnis ir brangesnis variantai smile.gif
Atsakyti
super
Atsakyti
QUOTE(Kvieskute @ 2011 06 27, 21:25)
...

O aš dar dėl baldų. Tik dabar pati susidūriau su visu planavimu, tai man toks kvailas klausimas iškilo - koks privalumas tokių stalčių lyginant su paprastais, padarytais iš plokštės? Ar čia mada, patogumas ar kaina? Neturiu supratimo, nes kol kas mano virtuvė - ant šono paversta sena sekcija smile.gif

user posted image

Net tavo klausime, galima įžvelgti atsakymą. Pati pagalvok, ar gali medis (sumaltas į drožles, o po to suklijuotas) lygiuotis su metalu? "Metaliniai" suleidimai žymiai tikslesni, vadinasi ir važiuoja tiksliau, tyliau. Metalas atsparesnis dilimui, vadinasi, tarnavimo laikas ilgesnis. Šioje vietoje firma nelb svarbu (blum, hettich, grass). Tiesa, kinietiškų neteko čiupinėti, tai nuo komentarų susilaikysiu. Tylaus uždarymo funkcija pagal norus: galima įsigyti tokį stalčių ir be pritraukėjų.

Ir pabaigai... Jei išbandysi stalčius su geležiniais šonais, prie plokštinių nenorėsi grįžti smile.gif va tau ir mados reikalas wink.gif
Atsakyti
Sveikos
Reikia jūsų pagalbos 4u.gif . Įkeliu savo buto planą. Virtuvė yra 6,06kv.m Žinau tik, kad darysiu pakabinamas spinteles iki lubų ir bus šviesios spalvos. O dėl išplanavimo yra galvos skausmas. O dar didesnis klausimas yra kur dėti skalbyklę, nes į šalia esančią vonią (2,88kv.m) aš jos niekaip neįpaišau (bet apie vonią eisiu į vonios temą kalbėti). Gal jūsų profesionalesnės akys daugiau pamatys nei aš ax.gif
user posted image
Atsakyti
va va, mano virtuves isplanavimas visiskai toks pats ir as lauksiu seile pakorus kaip kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2011 06 28, 10:37)
Sveikos
Reikia jūsų pagalbos 4u.gif . Įkeliu savo buto planą. Virtuvė yra 6,06kv.m Žinau tik, kad darysiu pakabinamas spinteles iki lubų ir bus šviesios spalvos. O dėl išplanavimo yra galvos skausmas. O dar didesnis klausimas yra kur dėti skalbyklę, nes į šalia esančią vonią (2,88kv.m) aš jos niekaip neįpaišau (bet apie vonią eisiu į vonios temą kalbėti). Gal jūsų profesionalesnės akys daugiau pamatys nei aš ax.gif

grizus is darbo pabandysiu padelioti ka nors, tai galbut ryt ryte kokia ideja pabandysiu mestelti smile.gif tik idomu kokio ilgio ta siena, kur kitoi pusei vonia yra uz jos, 1.53? Norit indaploves? turi buti skalbimo masina? mikrobange? reikia daug vietos indams? ar sate minimalistai smile.gif ir turit nedaug indu, puodu, keptuviu ir pan. stalo reiks? keliu asmenu seima? mazdaug man reikia situ atsakymu, kad orientuotis kiek ir ko jums gali reikti smile.gif

p.s. konfettee laukiam ir tavo pagalbos bei nuostabiu ideju blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 28, 11:11)
grizus is darbo pabandysiu padelioti ka nors, tai galbut ryt ryte kokia ideja pabandysiu mestelti smile.gif tik idomu kokio ilgio ta siena, kur kitoi pusei vonia yra uz jos, 1.53? Norit indaploves? turi buti skalbimo masina? mikrobange? reikia daug vietos indams? ar sate minimalistai smile.gif ir turit nedaug indu, puodu, keptuviu ir pan. stalo reiks? keliu asmenu seima? mazdaug man reikia situ atsakymu, kad orientuotis kiek ir ko jums gali reikti smile.gif

p.s. konfettee laukiam ir tavo pagalbos bei nuostabiu ideju  blush2.gif  4u.gif

oij jei galima pagal toki planely kuo daugiau visko kad tilptu i virtuve... nes as net galvoju pratesti palange ir kazkaip padaryti ale staliuka, mes 3 pusryciaujam ir pietaujam savaitgaliais kartu... indu daug, skalbimo masina pas mane ideta i vonia, o indaploves labai noreciau cia virtuveje....
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2011 06 28, 10:37)

QUOTE(Woblienė @ 2011 06 28, 10:46)
va va, mano virtuves isplanavimas visiskai toks pats ir as lauksiu seile pakorus kaip kas biggrin.gif

Likimo drauges biggrin.gif gal butai lazdynuose? lotuliukas.gif As skalbianke statysiu vonioje (gaila, kad ji bus i gyli tik 50 cm) ant virsaus montuosim kriaukle.
Siuo metu skalbiankei vieta padaryta priesais tualeto ir vonios duris. (ten anksciau buvo spintos. Jos dabar nugriautos ir yra kaip kolidorius/virtuves pratesimas. Ten paliksiu kokia viena auksta spintele ir saldytuva.
O pas jus dujos? Nes galvoju, ar dujas galima kur kitur kelti. Ir jei dujos iskart prie sienos ar verta deti imontuojama technika (kaitlente ir orkaite) g.gif

Wobliene, prie lango darysi ale bara? Nes spinteliu ten nepastatysi, uzdengs radiatoriu g.gif Ir ar bus patogu prieiti prie dujines? O kas tada priesingoje sienoje? kur pries dujine/kriaukle?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 28 birželio 2011 - 10:57