Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

Truputį mėgėjiškai padėliojau su Alno. Kadangi neparašėte tiksliau ko norėtumėte, tai prie A sienos padėjau stalčių blokus, kaitlentę, indaplovę ir kriauklę, o prie nepažymėtos sienos įmontuojamą šaldytuvą, orkaitę mikrobangę ir ūkinę spintą.

Prie A sienos
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Bendras
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 24 gegužės 2011 - 11:48
paskutiniu metu čia niekas nebesilanko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 05 24, 13:02)
paskutiniu metu čia niekas nebesilanko smile.gif

Bet skaito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alesvc @ 2011 05 24, 13:24)
Bet  skaito  biggrin.gif

kas iš to skaitymo. aš šnekėjausi viena pati paskui atsibodo biggrin.gif
Atsakyti
Kad niekas virtuviu atyt neplanuoja? neklausia musu patarimu smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2011 05 24, 13:42)
Truputį mėgėjiškai padėliojau su Alno. Kadangi neparašėte tiksliau ko norėtumėte, tai prie A sienos padėjau stalčių blokus, kaitlentę, indaplovę ir kriauklę, o prie nepažymėtos sienos įmontuojamą šaldytuvą, orkaitę mikrobangę ir ūkinę spintą.

Dekui uz projekteli 4u.gif Prie sienos A gudriau nieko ir nesugalvosi, nebent gartrauki rinktis neimontuojama (bet sitoj vietoj kol kas esam neapsisprende, nes dar nesidomejom jais) arba orkaite palikt tradicinej vietoj...
Didziausias galvos skausmas man yra "baras" ir virtuves stalo vieta. Jei paliekam "bara", tada tenks statyt toki ale kampa prie lango, bet sitas variantas man visai nepatrauklus.
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 05 24, 16:41)
Kad niekas virtuviu atyt neplanuoja? neklausia musu patarimu smile.gif  blush2.gif

Planuojam, planuojam 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oika25 @ 2011 05 24, 16:13)
Dekui uz projekteli  4u.gif Prie sienos A gudriau nieko ir nesugalvosi, nebent gartrauki rinktis neimontuojama (bet sitoj vietoj kol kas esam neapsisprende, nes dar nesidomejom jais) arba orkaite palikt tradicinej vietoj...
Didziausias galvos skausmas man yra "baras" ir virtuves stalo vieta. Jei paliekam "bara", tada tenks statyt toki ale kampa prie lango, bet sitas variantas man visai nepatrauklus.

Nėra už ką smile.gif
Pasvarstymui:
Man baras irgi nelabai, nebent iš virtuvės pusės jo nedėti(turiu omeny, kad neišsikištų), o tik iš verandos. Tada gal geriau būtų g.gif
Prie sienos A nežinojau kokia tiksliai tvarka išdėlioti kaitlentę ir kriauklę, tai galima keisti pagal jūsų norus.
Kaitlentę ir orkaitę galima montuoti tradiciškai vienoje vietoje, bet galima ir atskirai. Prie jų galima dėt kargo krepšį pvz., prieskoniams, aliejui.
Darant neįmontuojamą gartraukį galima atsisakyti viršutinių virtuvinių spintelių arba dalies jų.
Galiu ir daugiau padėliot smile.gif

pvz. user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 24 gegužės 2011 - 15:44
QUOTE(tildushka @ 2011 05 24, 17:27)
Nėra už ką smile.gif
Pasvarstymui:
Man baras irgi nelabai, nebent iš virtuvės pusės jo nedėti, o tik iš verandos. Tada gal geriau būtų g.gif
Prie sienos A nežinojau kokia tiksliai tvarka išdėlioti kaitlentę ir kriauklę, tai galima keisti pagal jūsų norus.
Kaitlentę ir orkaitę galima montuoti tradiciškai vienoje vietoje, bet galima ir atskirai. Prie jų galima dėt kargo krepšį pvz., prieskoniams, aliejui.
Darant neįmontuojamą gartraukį galima atsisakyti viršutinių virtuvinių spintelių arba dalies jų.
Galiu ir daugiau padėliot smile.gif

na jei ir butu baras, tai kedes stovetu tik is verandos puses, is virtuves puses iskart glaustusi kampas - tai kazkaip man berysio, sakykim zmones sedi uz baro ir ziuri i kitu zmoniu nugaras doh.gif jei nori su jais bendrauti sedintys uz kampo tures persisukti...zodziu...
Kaitlente ir kriaukle savo vietose mirksiukas.gif
tik va dabar prisiminiau, kad tures but ir TV virtuvej (kaip be jo biggrin.gif), tai tada ji irgi kazkaip reiktu montuot i "nepazymeta" siena? g.gif
Na jei nesunku, primeskite dar, bus peno apmastymams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oika25 @ 2011 05 24, 16:48)
na jei ir butu baras, tai kedes stovetu tik is verandos puses, is virtuves puses iskart glaustusi kampas - tai kazkaip man berysio, sakykim zmones sedi uz baro ir ziuri i kitu zmoniu nugaras  doh.gif jei nori su jais bendrauti sedintys uz kampo tures persisukti...zodziu...
Kaitlente ir kriaukle savo vietose  mirksiukas.gif
tik va dabar prisiminiau, kad tures but ir TV virtuvej (kaip be jo biggrin.gif), tai tada ji irgi kazkaip reiktu montuot i "nepazymeta" siena?  g.gif
Na jei nesunku, primeskite dar, bus peno apmastymams biggrin.gif

Na TV galima ant sienos kabint, arba padaryt lentyna toj ūkinėj spintoj, arba padarius žemesnę spintą ant jos padėt, bet klausimas ar bus patogu g.gif Aš gal kabinčiau kur palubėj. Čia jau su paprasta programa nelabai ką padėliosiu ax.gif
Atsakyti
Labutis, noriu ir aš pasidalinti virtuves planavimu 4u.gif
Maždaug papasakojau ko noriu tai gavau štai šitokį virtuves projektėlį, user posted image bet jis biškuti dabar jau kitoks : Prie viryklės dešinėje bus spintelė su stalčiai o kur yra prie viryklės kairėje bus indaplovė, šalia indaplovės kriauklė , na o toliau spintelės
Viršutinės spintelės iki lubų , tik manau norėčiau kad jos būtų perskirtos ir dviejų spalvų . na maždaug kaip čia user posted image
Mano projektėlis neišbaigtas, jame ir spalvos ne tokios na tik maždaud tamsi ir šviesi ir dar bus su įspaudžiamomis rankenėlėmis
... ką manote blush2.gif ax.gif
Ir dar kur padėti mikrobangę, ar ją tiesiog įkišti į spintelę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla30*: 24 gegužės 2011 - 18:01
...štai ir mano virtuvė...ačiū konfetee už planelį. Aš jį pakoregavau pagal savo poreikius...ir gavos tai kas gavos... biggrin.gif Nekritikuokit sienų, buto laikinai nusprendžiau neremontuot....nelabai planuoju jame gyvent. Pasidariau kad būtų smagu ir jauku. smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

...foto kokybė nekokia...nes fotkinau telefonu...
Atsakyti
AGFA pati virtuvė tikrai viskas gerai ir spalva ir išdėstymas bet va tos plytelės tai mano akiai labai jau netinka,čia tik mano nuomonė gal kam ir patiks ir tos dailylentės man taip pat neinponuoja bet jei čia pas jus laikina tai tiek to smile.gif
Atsakyti