Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

QUOTE(Avocetė @ 2011 06 27, 14:09)
pati praktiškiausia  4u.gif
metalo spalvos net už dyką nebeimčiau.
Aš įsigyjau Fagor  ax.gif

sutinku su Avocete del praktiskumo thumbup.gif tuo paciu jei baltas / sviesus virtuvinis labai graziai turetu ziuretis ax.gif

http://www.electrosh...05-b44035w.html
http://www.electrosh...HB20AB210S.html
http://www.electrosh...hba32b420s.html
http://www.electrosh...pkn679c14d.html
http://www.electrosh...pib672e14e.html

Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2011 06 27, 14:20)

thumbup.gif thumbup.gif labai grazu, tik kaitlenciu baltu dar kaina kiek padidinta...
Atsakyti
Sveikos,

Mes taip pat projektuojame savo svajonių virtuvę. Siunčiu mūsų pirminį modelį. Labai laukiu komentarų smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 27 birželio 2011 - 15:21
QUOTE(ellinga @ 2011 06 27, 12:10)
Laba diena,
vis paziuriu nuotraukas ir beveik visur dominuoja metalo spalvos buitine technika. Kodel? Graziau, moderniau, bet ar praktiskiau? Ka manote apie balta buitine technika? Pacia virtuve planuojam daryt kremines ir rudos spalvos.

Aciu uz nuomone  4u.gif

Man labai grazu balta buitine technika, tik kad jos pasirinkimas nedidelis. Paziuret ir paciupinet praktiskai neimanoma. Kai rinkomes balta maciau tik Beko keliose parduotuvese, tad teko rinkis is nuotrauku ir aprasymu internete, el. parduotuvese.
Pas mus balta Elektroliux orkaite, Candy dujine kaitlente, gartraukis Gorenje irgi baltas.

QUOTE(syri @ 2011 06 27, 13:05)
vat man ta metalinė visai nepatinka. Balta  wub.gif . Bet kiek žiūrėjau, baltą viryklę+orkaitę mačiau tik BEKO, o tai tas pats, kad nemačiau. Norisi normalių firmų.

Yra ir kitu firmu, tik pasirinkimas tikrai nedidelis. AEG turi 1 modeli balta, Elektroliux man rodos 2 modeliai balti ir t.t. Tad tenka rinktis jau ne gamintoja, o tai kokias funkcijas nori tureti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joleks: 27 birželio 2011 - 15:25
[quote=ellinga,2011 06 27, 14:18]
yra Mieles (neiperkama) ir Ariston (atrodo) bet taip pat brangoka unsure.gif
Aciu, nuraminot 4u.gif o tai maniau, kad jau visai skonio neturiu biggrin.gif
[/quote]

Yra ir kitu firmu, tik pasirinkimas tikrai nedidelis. AEG turi 1 modeli balta, Elektroliux man rodos 2 modeliai balti ir t.t. Tad tenka rinktis jau ne gamintoja, o tai kokias funkcijas nori tureti.
[/quote]
Miele brangu, tikrai. O kokias funkcijas reiktų žiūrėti? Paviršius - dujinis, tai suprantu, tik kad automatinis uždegimas būtų ir grotelės per visą plotą (dėl saugumo, kad nuslydus puodui kiek į šoną nebūtų didelės nelaimės). O orkaitė? Kas svarbu mėgėjai kepti? Na, konvekcija kad būtų, o kas dar? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2011 06 27, 16:24)
Pas mus balta Elektroliux orkaite, Candy dujine kaitlente, gartraukis Gorenje irgi baltas.

Ar patenkinti? As jau galvojau, kad gartrauki balta neimanoma gauti bigsmile.gif butinai ieskosiu. Tik man idomu kodel taip sunku rasti poarduotuveje? Vien del to, kad brangiau g.gif
Nes vienu metu pagalvojau, kad esu tarybine atgyvena, kad noriu baltos buitines technikos doh.gif

Syri, del dujines kaitlentes as kazkokiu pageidavimu neturiu. O orgaite noretusi, kad is visu pusiu keptu, grilis, ventiliacija, savaime issivalytu ir nekaistu dureles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 27 birželio 2011 - 15:46
pas mus bus pastatoma dujine ( ne montuojama), tai pati orkaite bus dujine..tik kiek beziuriu, daugumoje vyruja parduotuvese su elektrine orkaite...
Atsakyti
Kol kas patenkinta butine technika, bet dar neilgai naudojuos tik 2men.
Dujinis pavirsius gerai butu, kad butu tie degikliai be tokiu metaliniu sijoneliu, nes jie apdega ir negraziai atrodo. Man labai patogu, kad pas mus visos rankeneles desineje puseje, ne priekyje.
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 06 27, 16:20)
Sveikos,

Mes taip pat projektuojame savo svajonių virtuvę. Siunčiu mūsų pirminį modelį. Labai laukiu komentarų smile.gif

Na matau viena nesutapima, jeigu pas jus orkaite nera montuojama aukstai, tai kam elektrine virykle nukeliate ant kitos spinteles? montukite abi toje pacioje vietoje kur yra orkaite. nes dabar tik susimazinate darastali. Klausimas i kuria puse atsidarineja langas? nes as asmniskai dar ir kriaukle pastumciau priesais langa, kad butu daugiau darbastalio. (asmeniskai man nepatinka kriaukle pries langa, nes langas aptyska, bet ko tik nepadarysi, del didesnes vietos darbastaliui smile.gif ) tai cia mano didziausias pastebejimas, o siaipvisai nebloga jauki virtuvele smile.gif
Atsakyti
Na viskas liuks su balta buitine technika, jei ji tinka. Bet turi būti labai jau viskas apgalvota ir atspalviai suderinti. Nes man nėr baisiau kai būna sumontuota balta technika į visai kitokio atspalvio taip pat baltą virtuvę. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2011 06 27, 15:2)

vat dazniausiai pagal funkcijas ir medziagas jas mazai kas ir perka.Juk perkant dazniausiai skaitai,domiesi,lygini,juk neziuri tik i tai,kad grazu.Yra kiekvienai buitinei technikai laiko patikrinti gamintojai.Kad ir kaitlente paimkim kaip pvz,zinom,kad privalumas bus stiklokeramika,ketaus laikikliai,neatskiri.Nu nera man rodos tokios kaitlentes,yra su atskirais plonyciais laikikliais.
As busiu nepopuliari,man balta nepatinka,jos dizainas ribotas,antra,funkcijos neatitinka mano reikalavimu.Gal klasikinej virtuvej baltoj ir tinka ta balta(jei tik del spalvos perkama),bet jokiais budais modernioj nedeciau
Atsakyti
Man metalo spalvos buitine technika nepatiko, kol neradau joms valiklio. Tėvai, pirkdami Liebher šaldytuvą gavo mažą buteliuką spec valiklio metalinei technikai. Su juo ir nedideli purvai nusivalo, o paskui sausu skudurėliu patrynus, riebalas gražiai pasiskirsto ir ne tik kad nelieka piršto antspaudų, bet ir kurį laiką naujų neatsiranda. Valyti reikia nedažnai o be to ir nesunku. rolleyes.gif

O aš dar dėl baldų. Tik dabar pati susidūriau su visu planavimu, tai man toks kvailas klausimas iškilo - koks privalumas tokių stalčių lyginant su paprastais, padarytais iš plokštės? Ar čia mada, patogumas ar kaina? Neturiu supratimo, nes kol kas mano virtuvė - ant šono paversta sena sekcija smile.gif

user posted image

Beje, dia10, mes tikrai kaimynės drinks_cheers.gif
Atsakyti