QUOTE(dia10 @ 2011 06 25, 21:07)
Laba mergaites,
ir as ieskau kas gerai ir e taip grangiai gamina virtuves baldus Vilniuje ar netoli jo
Mums tokia stai paprojektavo, kas turit kokiu minciu ar pasiulymu, nes as kai neisranki tai man atrodo viskas normaliai, tik spalvos zinoma sienos bus ne tokios sviesesnes
[
ir as ieskau kas gerai ir e taip grangiai gamina virtuves baldus Vilniuje ar netoli jo
Mums tokia stai paprojektavo, kas turit kokiu minciu ar pasiulymu, nes as kai neisranki tai man atrodo viskas normaliai, tik spalvos zinoma sienos bus ne tokios sviesesnes
[
Mano akims uzkliuna viena vieta. tai as galbut saldytuva keisciau su orkaite vietomis, nes vistiek prie saldytuvo azniau lysite, ir jis turetu buti po rank, kuo arciau dar traukciau galbut siek tiek kriaukle su dujine tik del to kad butu daugiau vietos pasidet isimtiem daiktam is saldytuvo, ir didesni tarpa daryciau tarp ju, na bet galbut tik brezinyje atrodo kad mazokai
QUOTE(Kvieskute @ 2011 06 25, 22:58)
Tikiuosi dia10 neužpyks, bet projektuodama savo virtuvę pasinaudojau jos idėja...
Man labai įdomu, kiek galėtų tokio tipo baldai kainuoti. Ar aš jau galiu apie juos svajoti, ar dar reikia taupyti ir taupyti
Gal kuri nors nujaučia kainą paprastesnio varianto
Man labai įdomu, kiek galėtų tokio tipo baldai kainuoti. Ar aš jau galiu apie juos svajoti, ar dar reikia taupyti ir taupyti
Gal kuri nors nujaučia kainą paprastesnio varianto
Viskas priklauso kokias medziagas naudosit, bet siaip nors taip niekas neskaiciuoja, taciau uz metra galit galvoti apie tukstanti palikti, cia pigiausiai speju