Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

QUOTE(dia10 @ 2011 06 25, 21:07)
Laba mergaites,
ir as ieskau kas gerai ir e taip grangiai gamina virtuves baldus Vilniuje ar netoli jo  bigsmile.gif

Mums tokia stai paprojektavo, kas turit kokiu minciu ar pasiulymu, nes as kai neisranki tai man atrodo viskas normaliai, tik spalvos zinoma sienos bus ne tokios  schmoll.gif sviesesnes  biggrin.gif
[

Mano akims uzkliuna viena vieta. tai as galbut saldytuva keisciau su orkaite vietomis, nes vistiek prie saldytuvo azniau lysite, ir jis turetu buti po rank, kuo arciau smile.gif dar traukciau galbut siek tiek kriaukle su dujine tik del to kad butu daugiau vietos pasidet isimtiem daiktam is saldytuvo, ir didesni tarpa daryciau tarp ju, na bet galbut tik brezinyje atrodo kad mazokai smile.gif

QUOTE(Kvieskute @ 2011 06 25, 22:58)
Tikiuosi dia10 neužpyks, bet projektuodama savo virtuvę pasinaudojau jos idėja... smile.gif
Man labai įdomu, kiek galėtų tokio tipo baldai kainuoti. Ar aš jau galiu apie juos svajoti, ar dar reikia taupyti ir taupyti  g.gif
Gal kuri nors nujaučia kainą paprastesnio varianto

Viskas priklauso kokias medziagas naudosit, bet siaip nors taip niekas neskaiciuoja, taciau uz metra galit galvoti apie tukstanti palikti, cia pigiausiai speju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvieskute @ 2011 06 25, 21:58)
Tikiuosi dia10 neužpyks, bet projektuodama savo virtuvę pasinaudojau jos idėja... smile.gif

Zinoma nea, o ko cia pykti biggrin.gif beje man regis tu mano kaimyne priesais bigsmile.gif tik tas bariukas pas mus truputi kitoks bus, ne lygus o su paaukstinimu , va kazkas tokio
user posted image

QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 26, 11:48)
Mano akims uzkliuna viena vieta. tai as galbut saldytuva keisciau su orkaite vietomis, nes vistiek prie saldytuvo azniau lysite, ir jis turetu buti po rank, kuo arciau smile.gif dar traukciau galbut siek tiek kriaukle su dujine tik del to kad butu daugiau vietos pasidet isimtiem daiktam is saldytuvo, ir didesni tarpa daryciau tarp ju, na bet galbut tik brezinyje atrodo kad mazokai smile.gif
Viskas priklauso kokias medziagas naudosit, bet siaip nors taip niekas neskaiciuoja, taciau uz metra galit galvoti apie tukstanti palikti, cia pigiausiai speju smile.gif

Ale gal ir tiesa sakai g.gif
ta ilgoji siena ilgio beveik 3.7 m tai gal uzteks tos vietos g.gif

Kiek domejausi SBA tai kainos nenormalios, manau reikes ieskotis geru baldininku kurie galetu kokybiskai padaryti rolleyes.gif
kazkodel labai tikiuosi i 10 T sutilpti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dia10: 26 birželio 2011 - 14:14
QUOTE(Kvieskute @ 2011 06 25, 21:58)
user posted image

Man labai įdomu, kiek galėtų tokio tipo baldai kainuoti. Ar aš jau galiu apie juos svajoti, ar dar reikia taupyti ir taupyti  g.gif
Gal kuri nors nujaučia kainą paprastesnio varianto

Kiek matau musu virtuves labai panasios smile.gif
Vilniuje Domus galerijos parduotuveje mums paskaiciavo 28tuks!!! Be technikos!!! O paprasta firma 8tuks!!
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2011 06 26, 14:49)
Zinoma nea, o ko cia pykti  biggrin.gif beje man regis tu mano kaimyne priesais  bigsmile.gif  tik tas bariukas pas mus truputi kitoks bus, ne lygus o su paaukstinimu , va kazkas tokio
user posted image
Ale gal ir tiesa sakai  g.gif
ta ilgoji siena ilgio beveik 3.7 m tai gal uzteks tos vietos  g.gif

Kiek domejausi SBA tai kainos nenormalios, manau reikes ieskotis geru baldininku kurie galetu kokybiskai padaryti  rolleyes.gif
kazkodel labai tikiuosi i 10 T sutilpti  rolleyes.gif

Na as liepos 15 turiu gauti savo virtuvele smile.gif o tada galesiu girti arba peikti meistriuka biggrin.gif laukiu nesulaukiu kaip noriu gauti. priklauso ko jus nori, man meistras paaiskino, kad yra ir blum brangesnis ir pigesnis variantas. pvz su tais stalciu skirstymais. brangesnis, o ejigu skirstimo nedarai tik pritraukima, tada pigesnis. tai as tik vienam stalciuje skirstyma pasirinkau, kad irankius isskirstyt, o kituose nesirinkau. mano virtuve apie 5m gaunasi, ir mokesim 5300 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 27, 07:27)
Na as liepos 15 turiu gauti savo virtuvele smile.gif o tada galesiu girti arba peikti meistriuka biggrin.gif laukiu nesulaukiu kaip noriu gauti. priklauso ko jus nori, man meistras paaiskino, kad yra ir blum brangesnis ir pigesnis variantas. pvz su tais stalciu skirstymais. brangesnis, o ejigu skirstimo nedarai tik pritraukima, tada pigesnis. tai as tik vienam stalciuje skirstyma pasirinkau, kad irankius isskirstyt, o kituose nesirinkau. mano virtuve apie 5m gaunasi, ir mokesim 5300 smile.gif

Na tada lauksime tavo atsiliepimu, nebedaug liko ir laukti smile.gif
jei nesunku bus tai ir foto cekava butu pamatyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 27, 08:27)

visokius skirstymus ir net pacius blum stalcius galima is ikejos nusipirkt. http://www.ikea.com/...oducts/30160308
Atsakyti
Laba diena,
vis paziuriu nuotraukas ir beveik visur dominuoja metalo spalvos buitine technika. Kodel? Graziau, moderniau, bet ar praktiskiau? Ka manote apie balta buitine technika? Pacia virtuve planuojam daryt kremines ir rudos spalvos.

Aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
o man balta yra klasika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2011 06 27, 13:10)
Laba diena,
vis paziuriu nuotraukas ir beveik visur dominuoja metalo spalvos buitine technika. Kodel? Graziau, moderniau, bet ar praktiskiau? Ka manote apie balta buitine technika? Pacia virtuve planuojam daryt kremines ir rudos spalvos.

Aciu uz nuomone  4u.gif

vat man ta metalinė visai nepatinka. Balta wub.gif . Bet kiek žiūrėjau, baltą viryklę+orkaitę mačiau tik BEKO, o tai tas pats, kad nemačiau. Norisi normalių firmų.
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2011 06 27, 13:10)
Laba diena,

Aciu uz nuomone  4u.gif

pati praktiškiausia 4u.gif
metalo spalvos net už dyką nebeimčiau.

Aš įsigyjau Fagor ax.gif
Atsakyti
Tai labai jau tepli ta metalo spalva,,ar pirstu atspaudai baisiai dedasi?
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 06 27, 14:05)
vat man ta metalinė visai nepatinka. Balta  wub.gif . Bet kiek žiūrėjau, baltą viryklę+orkaitę mačiau tik BEKO, o tai tas pats, kad nemačiau. Norisi normalių firmų.

yra Mieles (neiperkama) ir Ariston (atrodo) bet taip pat brangoka unsure.gif
Aciu, nuraminot 4u.gif o tai maniau, kad jau visai skonio neturiu biggrin.gif
Atsakyti