Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

QUOTE(konfetee @ 2011 06 23, 14:39)
Nenukabinkit nosies,
įkelkit virtuvės planelį su konkrečiais išmatavimais ir pageidavimais, visos draugiškai pasistengsim padėt smile.gif

ačiū, na gal jei nieko nepavyks su profesionalais, teks pasinaudot jūsų pasiūlymu. Nors jei turėčiau daugiau laiko ir galėčiau ilgiau tupėt SM, tai tikrai mielai pasinaudočiau pasiūlymu.
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
Kaip gerai, kad uzsukau pas jus. Virtuves dar kaip ir nereik, bet reik pasiplanuoti, nes reikia elektra atsivesti, vandeni. Paskui saukstai bus po pietu. Paskaiciau pas jus ir nutariau salos nedaryti. Taip meciaus, meciaus. O dabar tikrai galvoju-nereik. Parsisiunciau programele, bandysiu padelioti, jei kas man blondinei iseis blush2.gif Atiduosiu tada jusu teismui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 06 23, 14:39)
Nenukabinkit nosies,
įkelkit virtuvės planelį su konkrečiais išmatavimais ir pageidavimais, visos draugiškai pasistengsim padėt smile.gif

Konfetee sveika sugrizus smile.gif 4u.gif jau buvau gerokai pasigedus taves smile.gif
Laukiam jusu planeliu. smile.gif visoms kartu daug smagiau kurti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 06 23, 12:09)
Aciu! Jau siunciuos 4u.gif

Tiesa, gal kas galite rekomenduoti, kas Vilniuje kokybiskai ir uz protinga kaina gamina virtuves komplektus? Na su imontuojama buitine technika ir t.t.

Laba,

mums virtuve labai kokybiskai ir nebrangiai padare vienas meistriukas Vilniuje, esame labai patenkinti. Sudejo visa geriausia furnitura (Blum pakelejai ir stalciai). Lyginant su parduotuviu kainomis kur mums virtuve skaiciavo, tai kaina skiriasi tikrai labai smile.gif Jeigu reikes kontaktu, rasykite i AZ galiu ir virtuves nuotraukas permesti. Nes virtuves ieskojome labai ilgai, ir manau tikrai radome geriausia varianta smile.gif
Atsakyti
Mes samdeme dizainere visam butui. Prie virtuves dirbom bendrai, nes bute ji man pati svarbiausia, manau kaip ir daugelys moteru smile.gif Po baru, is vidines puses dar numatytas mini saldytuvas vynui. Yra tokie variantai, isdestymas vienodas, tik pirmame plane baldai be rankeneliu, man labai grazu, bet norejau jusu klausti ar praktiska g.gif
Kas del valymo, tai gal net ir lengviau nuvalyti lygu pavirsiu, nei rankenes g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eljerny: 24 birželio 2011 - 15:32
QUOTE(Linuskaa @ 2011 06 24, 11:05)
Laba,

mums virtuve labai kokybiskai ir nebrangiai padare vienas meistriukas Vilniuje, esame labai patenkinti. Sudejo visa geriausia furnitura (Blum pakelejai ir stalciai). Lyginant su parduotuviu kainomis kur mums virtuve skaiciavo, tai kaina skiriasi tikrai labai smile.gif Jeigu reikes kontaktu, rasykite i AZ galiu ir virtuves nuotraukas permesti. Nes virtuves ieskojome labai ilgai, ir manau tikrai radome geriausia varianta smile.gif

įdėkit nuotraukas čia jei nesunku 4u.gif man irgi tai aktualu.. nes nežinau ką gražaus galima pasidaryti 8 kvadratų virtuvėj? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 24, 07:59)
Konfetee sveika sugrizus smile.gif  4u.gif  jau buvau gerokai pasigedus taves smile.gif
Laukiam jusu planeliu. smile.gif visoms kartu daug smagiau kurti  thumbup.gif

Kaip miela 4u.gif Aš čia užsuku dažnai, tik nepasireiškiu kažkodėl. Pas mane vyrauja vis blogos nuotaikos, tai nenoriu niekam jų gadint
Atsakyti
Laba mergaites,
ir as ieskau kas gerai ir e taip grangiai gamina virtuves baldus Vilniuje ar netoli jo bigsmile.gif

Mums tokia stai paprojektavo, kas turit kokiu minciu ar pasiulymu, nes as kai neisranki tai man atrodo viskas normaliai, tik spalvos zinoma sienos bus ne tokios schmoll.gif sviesesnes biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dia10: 25 birželio 2011 - 20:07
Tikiuosi dia10 neužpyks, bet projektuodama savo virtuvę pasinaudojau jos idėja... smile.gif
user posted image

Man labai įdomu, kiek galėtų tokio tipo baldai kainuoti. Ar aš jau galiu apie juos svajoti, ar dar reikia taupyti ir taupyti g.gif
Gal kuri nors nujaučia kainą paprastesnio varianto
Atsakyti
QUOTE(Kvieskute @ 2011 06 25, 22:58)

Man labai įdomu, kiek galėtų tokio tipo baldai kainuoti. Ar aš jau galiu apie juos svajoti, ar dar reikia taupyti ir taupyti  g.gif
Gal kuri nors nujaučia kainą paprastesnio varianto

o jum stalvirsio tuscio uzteks, kazkaip mazai atrodo kai kriaukle per viduri.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 25, 23:09)
o jum stalvirsio tuscio uzteks, kazkaip mazai atrodo kai kriaukle per viduri.

Kriauklės ir vyryklės padėtis mane labiausiai ir neramina. Jos abi daug maž tose vietose ir turi būti - visi vamzdžiai ten. Galvoju gal kriauklę traukti arčiau viryklės, bet nežinau ar taip daroma.

O dėl starviršio kiekio padidinimo ir darau tą užsukimą, gal ten morkas pjaustysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvieskute @ 2011 06 25, 23:13)
Kriauklės ir vyryklės padėtis mane labiausiai ir neramina. Jos abi daug maž tose vietose ir turi būti - visi vamzdžiai ten. Galvoju gal kriauklę traukti arčiau viryklės, bet nežinau ar taip daroma.

O dėl starviršio kiekio padidinimo ir darau tą užsukimą,  gal ten morkas pjaustysiu smile.gif

kriaukle tai galit i sona patraukti, tik spintelese siek tiek vamzdziai nusites.
Atsakyti