QUOTE(Purpurine @ 2011 06 20, 14:49)
O neperaukstai pas jumis gartraukis imontuotas
kazkaip atrodo auksciau nei turetu buti..
baldininkai dare pagal reikalavimus. ankstesneje buvo irengtas zemiau, galva apsidauzydavau nuolat.
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 20, 14:53)
o šiaip man tinkos baldų spalva
šalta pilka spalva ir tos durys durelės. aš būčiau geriau ištisines darius....
o man ta pilka grazu. nes visu pirma deliota pagal kitas namu splavas ir siaip jau yra labai praktiska. man namuose daugeliu atveju sugroja racionalumas. pagalvojus apie blizgius fasadus net nupuirto. asmeniskai nei grazu, o apie istisini valyma isvis tyliu. kad ir ka sakytu turincios, kad lengvai valosi, vistiek valyt reik istisai.
o durys dureles darytos siek tiek naudojimo sumetimais. virsutinese dalyse sudeti mazai naudojami daiktai, tai kad kas kart atidarius nematyt vioso turto sandelio, atsidaro tik viena spintuke. o ir skirtingus dalykus isrusiuot sitaip lengviau. pvz pirmoji dvieju daliu spintele slepia apacioje duonos lentynas, o virsuje kruva kepimui reikalingu daiktu: saulegrazas, linu semenis ir pan.
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 20, 15:46)
tos jūsų lempos dirbant jums šviečia gi į nugarą...
ne i nugara, o virs galvos sviecia i tarpa tarp manes ir spinteles. as trumparege ir man geras apsvietimas yr labai svarbus, nu uztenka tokio. butu truke, buciau galvojus ka nors virtuve keisdama. nepritruko nei sykio. be to, nuotarukose nesimato didelio lango is desines ir pati virtuve nera visai uzdara, kitu tasku apsvietimas irgi prisideda.