QUOTE(Daredi @ 2011 06 20, 10:03)
Sveiki, esu šios temos nuolatinė skaitytoja, nes po metų nusimato remontas. Tai dabar turiu laiko sugalvoti ko noriu ir ką galiu daryti.
Jūsų virtuvė tikriausia apie 6m/kv. Graži, šviesi virtuvytė. Mano analogiška. Todėl labai noriu jūsų paklausinėti:
ar užtenka tokio apšvietimo (tų dviejų lempučiu)?
kur dedate visokius kombainus, mikserius ir kitus nemenkus daiktus?
ten, kur spėju šaldytuvas, yra trys durelės. Kas ten?
ar yra stalas? ir koks jis?
o pas jus ne dujos?
kokia spintelė po kriaukle?
kokią furniturą naudojote ir , jei ne paslaptis, kiek kainavo ir kas gamino?
gal yra kokie niuansai į ką reikia atkreipti dėmesį?
man apsvietimo tiek gana. labai prireikus isijungiu gartraukio apsvietima.
kombainas stovi ant stalvirsio. tik kadangi nutarem atsisakyt virdulio ir filtro (dziazvoj vanduo ant indukcines uzverda greiciau), tai kombainas dabar toj nisoj, kur buvo virdulys. is prietaisu turim tik kombaina, vafline ir blynine slepiam virs mikrobanges (o ji yra virs saldytuvo). kai nedaznai naudojam, tai ner sunku paemus kedute palipet ir pasiimt.
stalas yra priesingoj sienoj, dabar turim staciakampi, bet keisim su laiku i apvalu, nepasiteisno mums griozdas visgi. prie apvalaus jaukiau ir daugiau zmoniu suseda prireikus.
saldytuvas ten, kur trys dureles. nuo apacios sladytuvas, tada kamera ir tada jau mikrobange ir dar pasidejimui nemaza lentyna.
ne dujos, elektra pas mus.
po kriaukle paprasta atidaroma spintute. palindus i gyli (i kampa) dar ir skaitikliai paslepti, visokio buitinio slamstuko pakrauta.
del furnituros nieko nepasakysiu. kazkaip as sitoj vietoj be nuomones. prasiau padaryt biskiuka kokybiskesne, nei buvusioj, bet tikrai ne Blum ir pan. plokste gal vokiska, nes is lenku paletes nieko neradau. kainavo 3300 lt, gamino "Algrida".
niuansai tokie, kad reik zinot, ko nirit ir kas patogu. as bjauri tingine, stiklus valyt pabosdavo, tai naujam variante ir tu neliko. jokiu atviru pasidejimu dulkiu kaupimui.