Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

QUOTE(Tinka @ 2011 06 19, 18:10)

Sveiki, esu šios temos nuolatinė skaitytoja, nes po metų nusimato remontas. Tai dabar turiu laiko sugalvoti ko noriu ir ką galiu daryti.
Jūsų virtuvė tikriausia apie 6m/kv. Graži, šviesi virtuvytė. Mano analogiška. Todėl labai noriu jūsų paklausinėti:
ar užtenka tokio apšvietimo (tų dviejų lempučiu)?
kur dedate visokius kombainus, mikserius ir kitus nemenkus daiktus?
ten, kur spėju šaldytuvas, yra trys durelės. Kas ten?
ar yra stalas? ir koks jis?
o pas jus ne dujos?
kokia spintelė po kriaukle?
kokią furniturą naudojote ir , jei ne paslaptis, kiek kainavo ir kas gamino?
gal yra kokie niuansai į ką reikia atkreipti dėmesį?

Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2011 06 20, 10:03)
Sveiki, esu šios temos nuolatinė skaitytoja, nes po metų nusimato remontas. Tai dabar turiu laiko sugalvoti ko noriu ir ką galiu daryti.
Jūsų virtuvė tikriausia apie 6m/kv. Graži, šviesi virtuvytė. Mano analogiška. Todėl labai noriu jūsų paklausinėti:
kur dedate visokius kombainus, mikserius ir kitus nemenkus daiktus?
ten, kur spėju šaldytuvas, yra trys durelės. Kas ten?
ar yra stalas? ir koks jis?
o pas jus ne dujos?
kokia spintelė po kriaukle?
kokią furniturą naudojote ir , jei ne paslaptis, kiek kainavo ir kas gamino?
gal yra kokie niuansai į ką reikia atkreipti dėmesį?

man apsvietimo tiek gana. labai prireikus isijungiu gartraukio apsvietima.
kombainas stovi ant stalvirsio. tik kadangi nutarem atsisakyt virdulio ir filtro (dziazvoj vanduo ant indukcines uzverda greiciau), tai kombainas dabar toj nisoj, kur buvo virdulys. is prietaisu turim tik kombaina, vafline ir blynine slepiam virs mikrobanges (o ji yra virs saldytuvo). kai nedaznai naudojam, tai ner sunku paemus kedute palipet ir pasiimt.
stalas yra priesingoj sienoj, dabar turim staciakampi, bet keisim su laiku i apvalu, nepasiteisno mums griozdas visgi. prie apvalaus jaukiau ir daugiau zmoniu suseda prireikus.
saldytuvas ten, kur trys dureles. nuo apacios sladytuvas, tada kamera ir tada jau mikrobange ir dar pasidejimui nemaza lentyna.
ne dujos, elektra pas mus.
po kriaukle paprasta atidaroma spintute. palindus i gyli (i kampa) dar ir skaitikliai paslepti, visokio buitinio slamstuko pakrauta.
del furnituros nieko nepasakysiu. kazkaip as sitoj vietoj be nuomones. prasiau padaryt biskiuka kokybiskesne, nei buvusioj, bet tikrai ne Blum ir pan. plokste gal vokiska, nes is lenku paletes nieko neradau. kainavo 3300 lt, gamino "Algrida".

niuansai tokie, kad reik zinot, ko nirit ir kas patogu. as bjauri tingine, stiklus valyt pabosdavo, tai naujam variante ir tu neliko. jokiu atviru pasidejimu dulkiu kaupimui.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 06 19, 17:10)
musu virtuvele
user posted image

O neperaukstai pas jumis gartraukis imontuotas g.gif kazkaip atrodo auksciau nei turetu buti..
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2011 06 20, 11:03)

juokingas apšvietimas biggrin.gif pas mane 8 kv virtuvė buvo 3 halogenai tai doh.gif

o šiaip man tinkos baldų spalva schmoll.gif šalta pilka spalva ir tos durys durelės. aš būčiau geriau ištisines darius....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 20 birželio 2011 - 14:56
QUOTE(Tinka @ 2011 06 20, 13:11)
man apsvietimo tiek gana. labai prireikus isijungiu gartraukio apsvietima.

tos jūsų lempos dirbant jums šviečia gi į nugarą...
Atsakyti
Sveikos,gal kas žinot kur pigiausiai gaut pirkt virtuvinių stalviršių ištisinių, reikia 3,50m.? Pas mus Plungėj senukuose nebebūna,o pas baldidinkus 90LT/m. g.gif blink.gif gal kartais kur Klp būna pigiau??
Atsakyti
Jūsų teismui mano virtuvė:
http://images110.fot...P1100013-vi.jpg
http://images58.fotk...P1100002-vi.jpg
http://images9.fotki...P1100003-vi.jpg
Atsakyti
Joleks, grazi virtuve smile.gif Principas panasus i mano busimaja smile.gif Smagu panasiu pavyzdziu pamatyti.
Kokiu principu atsidaro virsutines dureles (ypatingai domina tos virs gartraukio)?
Man viena dizainere sake, kad gartrauki esant dujinei viryklei reikia auksciau kabinti, bet mana tada vientisumo nebelieka su spintelemis. Pas tave pats tas.
As ta duju vamzdi bandyciau juodai nudazyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieninė: 20 birželio 2011 - 21:50
QUOTE(Pieninė @ 2011 06 20, 22:48)
Joleks, grazi virtuve smile.gif Principas panasus i mano busimaja smile.gif Smagu panasiu pavyzdziu pamatyti.
Kokiu principu atsidaro virsutines dureles (ypatingai domina tos virs gartraukio)?
Man viena dizainere sake, kad gartrauki esant dujinei viryklei reikia auksciau kabinti, bet mana tada vientisumo nebelieka su spintelemis. Pas tave pats tas.
As ta duju vamzdi bandyciau juodai nudazyti  4u.gif

na zemiau pakabinus tai padideje tikimybe galva i gartrauki nusidauzt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PATAPSA @ 2011 06 20, 21:05)
Sveikos,gal kas žinot kur pigiausiai gaut pirkt virtuvinių stalviršių ištisinių, reikia 3,50m.? Pas mus Plungėj senukuose nebebūna,o pas baldidinkus 90LT/m.  g.gif  blink.gif gal kartais kur Klp būna pigiau??

bet pati dar nebuvau, tad nepakomentuosiu http://www.rezetas.lt/main.asp?DL= KLAIPĖDOJE: Dubysos 31 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2011 06 20, 21:48)
As ta duju vamzdi bandyciau juodai nudazyti  4u.gif

Aciu 4u.gif
Tiesa pasakius man gartaukis pas mane siek tiek per zemai, bet jau nieko nepakeisi.
Pas mane tarp spinteliu tik 55cm. As bent 6-7cm pakelt noreciau. Nelabai patogu, kai verdi ir istrauktas gartraukis, prieit pamaisyt ar ka idet i puoda verdanti toliau palei siena. Na bet jau baigiu priprast.
Spinteles visos atsidaro senoviskai, is kaires i desine. Virs gartaukio spinteliu kampa spustelejus jos atsidaro.
user posted image
Virtuves dydis 6,6kv.m. Apsvietimas yra 5 halogenines lemputes. Apsvietimu esu labai patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joleks: 20 birželio 2011 - 22:52
Sveiki, o galima furnituros Blum ar kokios kitos geros isisgyti paciam? turiu omeny, jei gaminames baldus patys, kur ieskot geros furnituros?
Siaip neisivaizduoju Blumo kainu (galbut neikandama mums bus), bet noreciau kad butu ne spintelese lentynos katilams ir dubenims susidet, o stalciai, manau taip turetu buti labai patogu, kai nebereiktu per visus indus kapstytis pasiimt koki giliau padeta inda smile.gif

O gal dar galit "pagal geruma" isvardint furnituos gamintojus? (kurie turi va tokius stalcius), pvz 1. Blum, 2. xxx

p.s. kas gyvenat daugiabuciuose, kaip slepiat duju vamzdzius? man taip grazu, kai yra virykle, o pries ja lygi lygutele siena.. kaip patartumet juos paslepti? arba kaip kitos daretes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykusS: 21 birželio 2011 - 03:03