Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

QUOTE(Avocetė @ 2011 06 17, 13:09)
šitas planas  schmoll.gif šaldytuvą statyčiau kampe vietoj orkaitės. jis labai užstoja pačią virtuvę
kriauklės nebus?

Pritariu - šaldytuvas tokioje vietoje labai mažina ir taip mažą virtuvę.
Papildyta:
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 17, 13:09)
šitas planas  schmoll.gif šaldytuvą statyčiau kampe vietoj orkaitės. jis labai užstoja pačią virtuvę
kriauklės nebus?

Ir dar viskas labai siaura - stalčiukai mažiukai, spintelės siaurutės - ar bus kur puodus dėti:) gal įmanoma skalbimo mašiną kur nors vonios kambaryje padėti - atsirastų daugiau vietos....
Atsakyti
aš niekaip nesuprantu kaip padaryti savo virtuvėje normaliai baldus, kad kuo daugiau daiktų būtų galima susidėti... mano labai maža virtuvėlė, daugiabučio... su Alna man ten baldai netelpa smile.gif arba aš jau ten per daug noriu...
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2011 06 17, 14:40)
aš niekaip nesuprantu kaip padaryti savo virtuvėje normaliai baldus, kad kuo daugiau daiktų būtų galima susidėti... mano labai maža virtuvėlė, daugiabučio... su Alna man ten baldai netelpa smile.gif arba aš jau ten per daug noriu...

geriausia, manau, stalčių kuo daugiau rinktis. Mano virtuvėje apatinės spintelės beveik vien stalčiai - jie talpūs, lengva pasiimti reikiamus daiktus, todėl galima išnaudoti visą spintelės turį. Dar būna tokie ištraukiami mechanizmai kampinėms spintelėms - irgi jaučiu gerai, tik jie gana brangūs
Atsakyti
išsimatuosiu aš virtuvė normaliai ir tada mergaitės įdėsiu, gal padėsit man susidėlioti viską...
Atsakyti
na as neklausiau nuomones apie isdestyma rolleyes.gif sita vizualizacija gana nevykusi, o ir kitokiu galimybiu isdestyti kitaip tikrai nera. Kriaukle tikrai bus mirksiukas.gif beveik iskart uz saldytuvo. Is dalies net gerai, kad jis ja uzstos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazgelis: 17 birželio 2011 - 14:21
QUOTE(Mazgelis @ 2011 06 17, 15:20)
Is dalies net gerai, kad jis ja uzstos  rolleyes.gif

labai klysti smile.gif
na bet jei žmogui gerai...
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 17, 09:35)
Jeigu ten imanoma padaryt kad atsidarytu saldytuvas, tuomet zinoma ten dedam saldytuva smile.gif

user posted image

user posted image

sitas isdestymas labai patogus turetu but, pasimi produktus is saldytuvo, ir yra vietos kur pasideti, tada nuplauni jeigu reikia, tada yra kitoi pusei kur pajaustyti, o tada viska i keptuve biggrin.gif o kitoi pusei dujines, galit isdelioti lekstes ir jas puosti, kol patiekalas bus pagamintas smile.gif

tiesa nebuvau klausus del indaploves? ar ji bus?

Indaploves nebus, bent jau kol kas schmoll.gif (jai numatyta bus spintele salia kriaukles) cia labai gerai ta vietelelekstem thumbup.gif bet va kur mikrobange kisti unsure.gif beje cia klasikine virtuve bus cool.gif tai tos atviros lentynos man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 17, 15:36)
labai klysti smile.gif
na bet jei žmogui gerai...

na nezinant visos situacijos nedrisciau kategoriskai teigti kas gerai kas blogai smile.gif turint salygas, galima is mazos virtuves padaryti daug ka. bet cia situacija ne ta.
Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2011 06 17, 16:42)
Indaploves nebus, bent jau kol kas schmoll.gif (jai numatyta bus spintele salia kriaukles) cia labai gerai ta vietelelekstem  thumbup.gif bet va kur mikrobange kisti  unsure.gif  beje cia klasikine virtuve bus  cool.gif tai  tos atviros lentynos man nelabai  schmoll.gif

Na asmeniskai man grazesnis uzbaigimas, jis nesibaige virtuves kambu kazkokiu, o graziai susiapvalina, gali ju ir nebuti ir dar tarkim 10cm pasididinti spintele, tai cia jau jusu reikalas smile.gif o isdestymas patinka? smile.gif i az galiu parasyt kaip as isivaizduoju kur ka sudeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2011 06 17, 17:05)
na nezinant visos situacijos nedrisciau kategoriskai teigti kas gerai kas blogai smile.gif turint salygas, galima is mazos virtuves padaryti daug ka. bet cia situacija ne ta.

tai tada yra virtuves komplekteliu ir po 900 lt. pvz. Kauno bazeje, Aleksoto turguje 4u.gif
o jai gamintis, tai gerus baldus arba gerus baldus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dika*: 17 birželio 2011 - 17:49
QUOTE(*dika* @ 2011 06 17, 18:49)
tai tada yra virtuves komplekteliu ir po 900 lt. pvz. Kauno bazeje, Aleksoto turguje  4u.gif
o jai gamintis, tai  gerus baldus arba gerus baldus   4u.gif

ziurejom ir ta varianta, taciau vistiek be spec.montavimu neapseitume, nes tarkim butina ikomponuoti skalbianke.. cia jau n kartu viskas apsvarstyta ..ideja emem is cia:
user posted image

o baldininko kaina pasiulyta manau vistik padori.. nors gaila, kad niekas neatsiliepe, kas turi analogiska zirmunine virtuvele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 17, 18:08)
Na asmeniskai man grazesnis uzbaigimas, jis nesibaige virtuves kambu kazkokiu, o graziai susiapvalina, gali ju ir nebuti ir dar tarkim 10cm pasididinti spintele, tai cia jau jusu reikalas smile.gif o isdestymas patinka? smile.gif i az galiu parasyt kaip as isivaizduoju kur ka sudeti smile.gif

Lauksiu mirksiukas.gif svarbiausia parasykit kur deti mikrobange rolleyes.gif
Atsakyti