Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

ot ziopla as doh.gif neapziurejau cm kur gartraukis, sanmazga pamaciau smile.gif buvau dejus i kampus, bet negrazu buvo na pasiziuresiu ka cia pametyt smile.gif

tiesa as isvis arba plautuve, arba dujine deciau prie lango del patogumo gaminti, taciau manau bus nepatogu nei atidaryti langa, nei valymo atzvilgiu, nes pastoviai reikes langa sveisti...tad va ir suku galva kaip cia padaryt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Dziuliki~: 16 birželio 2011 - 07:58
man tas kampas tai schmoll.gif
user posted image

ta spinta kampe kažkaip..
Atsakyti
Mupi man rodos tavo paskutinis darytas variantas panasus i siuos. saldytuva statant i kampa, bijau kad neatsidarys dureles per ta nisos kantuka pilnai, ir bus nesmagu naudotis isimant produktus, vien del to nenorejau jo statyti i si kampa.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 16, 09:31)
Mupi man rodos tavo paskutinis darytas variantas panasus i siuos. saldytuva statant i kampa, bijau kad neatsidarys dureles per ta nisos kantuka pilnai, ir bus nesmagu naudotis isimant produktus, vien del to nenorejau jo statyti i si kampa.

user posted image

user posted image

per didelis atstumas tarp šaldytuvo ir kriauklės
o kodėl šaldytuvo durys atsidaro į tą pusę?
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 16, 09:42)
per didelis atstumas tarp šaldytuvo ir kriauklės
o kodėl šaldytuvo durys atsidaro į tą pusę?

todel kad neradau i kita puse smile.gif dar nesu ase biggrin.gif tik savo mintis padeliojau kaip isivaizduoju, juk as daug ko nezinau nei pro kur ieinama i virtuve. duris juk galima pasikeisti kaip kas nori.

Kriaukle taip toli, nes taip iseina sanmazgai ir ji nenori ju keisti. pati deciau, saldytuvas kriaukle, dujine, ir jeigu yra galimybe atskirai orkaite, bet deja taip neiseina, nes nenori sanmazgu kaitalioti.

Mupi o cia butas ar namas? vintiliacijos neina prie lango ismusti kazkur?
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 16, 08:58)
man tas kampas tai  schmoll.gif
user posted image

ta spinta kampe kažkaip..

Ir man ne schmoll.gif todel ir prasau SM pagbos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 16, 10:00)
todel kad neradau i kita puse smile.gif dar nesu ase biggrin.gif tik savo mintis padeliojau kaip isivaizduoju, juk as daug ko nezinau nei pro kur ieinama i virtuve. duris juk galima pasikeisti kaip kas nori.

Kriaukle taip toli, nes taip iseina sanmazgai ir ji nenori ju keisti. pati deciau, saldytuvas kriaukle, dujine, ir jeigu yra galimybe atskirai orkaite, bet deja taip neiseina, nes nenori sanmazgu kaitalioti.

Mupi o cia butas ar namas? vintiliacijos neina prie lango ismusti kazkur?

Cia namas mirksiukas.gif Na jeigu ismusciau prie lango ventiliacia, tai ten neliktu vietos kriauklei, tada ir san. mazgus turesu perdaryti unsure.gif tai jau nelabai rimtai atrodo toks kaitaliojimas, beje pati gi pries kelis men. nurodziau kur koki vamzdi nuvesti blush2.gif kaip reikia dar padaryti labai daug darbu ir dar uz savo pinigus o ne uz banko unsure.gif
Atsakyti
[quote=~Dziuliki~,2011 06 16, 09:31]

Ta nisa galima arba panaikinti arba praplatinti iki tiek, kad normaliai atsidarytu durys mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Mupi,2011 06 16, 23:05]
[quote=~Dziuliki~,2011 06 16, 09:31]
Ta nisa galima arba panaikinti arba praplatinti iki tiek, kad normaliai atsidarytu durys mirksiukas.gif
[/quote]

Jeigu ten imanoma padaryt kad atsidarytu saldytuvas, tuomet zinoma ten dedam saldytuva smile.gif

user posted image

user posted image

sitas isdestymas labai patogus turetu but, pasimi produktus is saldytuvo, ir yra vietos kur pasideti, tada nuplauni jeigu reikia, tada yra kitoi pusei kur pajaustyti, o tada viska i keptuve biggrin.gif o kitoi pusei dujines, galit isdelioti lekstes ir jas puosti, kol patiekalas bus pagamintas smile.gif

tiesa nebuvau klausus del indaploves? ar ji bus?
Atsakyti
gal kasnors uzsakinejot panasia mini virtuve? (ilgis 2 m.) Man idomi kokia mazdaug kaina tokios butu:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazgelis: 17 birželio 2011 - 11:23
QUOTE(Mazgelis @ 2011 06 17, 11:23)
gal kasnors uzsakinejot panasia mini virtuve? (ilgis 2 m.) Man idomi kokia mazdaug kaina tokios butu:
user posted image

Kaina priklauso nuo furnituros ir ploksciu. Gali buti ir 1500lt, ir 3000 lt ar daugiau.
Atsakyti
plokstes lenkiskos, rankeneles paprastos lb
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2011 06 17, 12:23)
user posted image

šitas planas schmoll.gif šaldytuvą statyčiau kampe vietoj orkaitės. jis labai užstoja pačią virtuvę
kriauklės nebus?
Atsakyti