Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

QUOTE(syri @ 2011 05 18, 11:41)
Avocete, ten vamzdžiai gipsu paslėpti?  g.gif  Kitam kambary ir mes gipsu slėpėm, bet virtuvėj ten kažkokie kraniukai įtaisyti, jie turi būti reikiamu momentu prieinami  doh.gif

taip gipsu.
Atsakyti
Pagalvojau, kad būtų protingiausia pasirodyti su tais virtuvės "šašais" - gal kas fix idėją pasiųlytų, kaip juos paslėpti reiktų ax.gif
user posted image
Atsakyti

aš tai ant tos visos sienos dėčiau gipso plokštę po ja vamzdžių storio sakykim vatą (siena turbūt laukinė? ) o ties kraneliais įdėčiau langelį.
Papildyta:
būtų kažkas tokio
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 18 gegužės 2011 - 11:37
Ieskau virtuvinio namui, gal kas gali rekomenduot gera firma g.gif Noriu labai gero, patogaus ir grazaus virtuvinio. Ir gal patartumete kokias spinteles, stalcius daryti, kad vaikams butu sunku atidaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2011 05 18, 15:29)
Ir gal patartumete kokias spinteles, stalcius daryti, kad vaikams butu sunku atidaryti g.gif

jei jau vaikam bus sunku, tai ir jums pačiai virtuvėj nebus patogu dirbti mirksiukas.gif

Pas mane pvz visur elektriniai stalčiai, bet vaikam buvo išaiškintos elgesio taisyklės, ir jokių problemų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 05 18, 15:42)
Pas mane pvz visur elektriniai stalčiai,

o tai čia jei dingsta elektra, tai be virtuvės liekat blink.gif - stalčiai uždaryti ir kvit essen.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 05 18, 18:46)
o tai čia jei dingsta elektra, tai be virtuvės liekat  blink.gif  - stalčiai uždaryti ir kvit  essen.gif

galima atidaryti ir be elektros, taigi alkanas neliksi biggrin.gif
Atsakyti
Syri, o jei toj vietoj kur vamzdziai, statyti auksta siaura ukine spinta? Vamzdziai joje pasisleptu, o dar ir lentynas galima butu ipaisyti.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 05 18, 12:19)
Pagalvojau, kad būtų protingiausia pasirodyti su tais virtuvės "šašais" - gal kas fix idėją pasiųlytų, kaip juos paslėpti reiktų  ax.gif

Pas mus buvo panašiai, tik dar baisiau blush2.gif
user posted image

Turėjom slėpti dar ir katilą, tai paslėpėm šitaip ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2011 05 19, 08:08)
Syri, o jei toj vietoj kur vamzdziai, statyti auksta siaura ukine spinta? Vamzdziai joje pasisleptu, o dar ir lentynas galima butu ipaisyti.

vat man labiausiai ir sukasi spintukės mintis be nugaros, su iškandžiotom lentynom, nes jei palikt tuos vamzdžius, tai bus galima vesti žmones ir sakyti " o va taip daryti nereikia". Ir prieš tai įkeltos narės nuotraukos geras pvz. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gupija @ 2011 05 18, 19:14)
galima atidaryti ir be elektros, taigi alkanas neliksi  biggrin.gif

aaa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 05 19, 23:02)
vat man labiausiai ir sukasi spintukės mintis be nugaros, su iškandžiotom lentynom

kad lentyno ties vamzdziais neatrodytu iskandziotos,paprasykit meistro,kad toj spintoj idetu nugarere,kad ji apimtu tuos vamzdzius,paciai maloniau atrodys vidus
Atsakyti
Sveikos,

Jungiuosiu i planuojanciu virtuves buri. Greitu metu name santechnika ves, tai pats laikas susimodeliuoti virtuve. Bet pasirodo nera paprasta tai padaryti, juolab, kad musu virtuves isplanavimas neidealus (pirkom nama, tai pakeist nieko nealim), todel norisi bent dabar pasidaryti taip, kad tikrai butu patogu ir praktiska.

Pateikiu keleta pastebejimu:
1. prie sienos A turetu buti ir kriaukle ir virykle (nes cia tie reikalingi taskai. MB sake ju keist negalima, nes bus raizgalyne ten pas ji rusi, padauges darbo ir nemazai kainuos papildomai 4u.gif )
2. sienoj B pagal projekta turetu buti langas ir durys, taciau realiai ju nebus, bus praejimas i veranda (apvalioji dalis), o lango vietoj (yra sumuryta pakyla) galvojam statyt bariuka, tiesiog ant muro uzdet stalvirsi. Bet man nelabai patinka si ideja, kazkaip tas baras pagal mane nebus naudingas ir visai ne vietoj (MB uz ji).
3. B ir C sienu kampe galvojame deti kampa, o baras jau liktu uz nugaros.

As sakyciau, kad reiktu isvis griauti ta "baro" vieta...

Zodziu, net nezinau ka su ta virtuve ir daryti, o dar su programom nesiseka draugauti ax.gif
Gal kas galetumete padeti???
Stai musu virtuves planelis:

user posted image

Busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oika25: 20 gegužės 2011 - 11:54