Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

QUOTE(Mupi @ 2011 06 14, 18:55)
Labai noreciau ideti savo virtuve Jusu teimui, bet nemoku  unsure.gif Jau galva apsvaigo nuo galvojimo noriu padaryti kuo maziau klaidu (zinau, kad vis viena ju bus) kad kuo patogiau butu  rolleyes.gif Noreciau masyvo dureliu, bet kaina kandziojasi, kazin kaip tokios atrodytu http://www.virginijo...tos_patinuotos/  g.gif gal kuri turit  g.gif
Buciau labai dekinga, jeigu kas paderu ikelti mano projekta aptarimui  rolleyes.gif

Na stai Mupi ir tavo virtuve

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 14, 21:33)
Na stai Mupi ir tavo virtuve

O dabar savo nuomone parasysiu, siaip viskas smagiai atrodo, bet nepatinka man tik keli dalykai, kad prie saldytuvo ir dujines labai nedidelis tarpas, isemus is saldytuvo produktus butu smagu juos tureti vietos pasideti ir ta spinta, ar nenoretumet jos daryti didesnes? dabar jin tokia ikista, nei to sian, nei to ten smile.gif nei didele, nei maza smile.gif nes siena kitoje foto matosi kad yra nemaza. nebent ten nera jokios sienos uz jos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Dziuliki~: 14 birželio 2011 - 20:35
Mupi, o orkaites kitoj pusej negali deti? Man dar uzkliuvo spinteles, kad jos tokios visokios, ta prasme tai siauros, tai placios, tai visai maziukes, kazkokia makalyne.

O su kokia programa cia daryta?
Atsakyti
Su kokia programa daryta as nezinau, nes cia meistras padare unsure.gif Kas liecia spintele salia saldytuvo, tai ji jau padidinta iki 60cm mirksiukas.gif (daugiau negalima, nes gatraukiui sachta toj vietoj) o ta indauja tai tokioj nisoj gaunasi, nisos plotis 87cm, dar vis mastau, gal jos visai atsisakyti, ir uzbaigti desine puse be posukio tiesiog spintelemis ar kokia ukine spinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2011 06 14, 22:46)
Su kokia programa daryta as nezinau, nes cia meistras padare  unsure.gif Kas liecia spintele salia saldytuvo, tai ji jau padidinta iki 60cm mirksiukas.gif (daugiau negalima, nes gatraukiui sachta toj vietoj) o ta indauja tai tokioj nisoj gaunasi, nisos plotis 87cm, dar vis mastau, gal jos visai atsisakyti, ir uzbaigti desine puse be posukio tiesiog spintelemis ar kokia ukine spinta  g.gif

gartraukiui skyle butu galima padaryti tiesiai i lauka, arba nuvesti zarna iki sachtos. del to neturetu buti problemos.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 14, 22:49)
gartraukiui skyle butu galima padaryti tiesiai i lauka, arba nuvesti zarna iki sachtos. del to neturetu buti problemos.

nuo to nukencia traukimo galia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2011 06 14, 22:53)
nuo to nukencia traukimo galia  unsure.gif

del to yra galingesni gartraukiai
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 14, 22:54)
del to yra galingesni gartraukiai

Ir dabar ieskau galingo, bet kazkaip nesekmingai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2011 06 14, 22:58)
Ir dabar ieskau galingo, bet kazkaip nesekmingai  unsure.gif

kur ieskot? as eurobuitis.lt dairausi, ten kazkaip viskas vienoj vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 14, 23:02)
kur ieskot? as eurobuitis.lt dairausi, ten kazkaip viskas vienoj vietoj.

Aciu, pabandysiu paziuret mirksiukas.gif man dar stalciu plotis uzkliuvo-jie 126cm ar ne per dideli g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
bandau rodytis kita varianta ax.gif
Aciu Dziuliki 4u.gif man pavyko yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mupi: 14 birželio 2011 - 22:44
QUOTE(Mupi @ 2011 06 14, 23:37)
bandau rodytis kita varianta  ax.gif
Aciu Dziuliki  4u.gif man pavyko  yahoo.gif

Nera uz ka rolleyes.gif dziaugiuosi kad pavyko thumbup.gif

O apie projektuka, tai sitas man labiau patinka, hmzzz bet o pabandyk gal kriaukle statyti taip kaip sulig baigiasi virsutines spinteles prie lango, nebent ten taip ir statyta, tik is nuotraukos atrodo kitaip. ir nezinau del tos indaujos, o nenori pastatyti pvz priesais ta indauja kaip salia lango, ar taip nesigauna? ar ten nuo lango iki kampo labai nedidelis tarpas? nors tiesa pasakiuis galbut ir tamsuotu kazkiek sviesa doh.gif reiktu pametyt viena varianta, kita ir kazka rasi, o galbut uztektu spinteles virsui ir apacioj. O del stalciu, na gal tokie dideli ir nevisai smagus, vistik daugiau prikrovus i juos manau jie svori tures ir isvaziuoti pilnai nelabai bus galima leisti. tavo vietoje galbut deciau 90 vienus ir kitus (spintele naikinant vietoi jos daryt stalcius) irgi panasaus ilgio. na situ klausimu deja nezinau, mano akimis gal ir nelabai smagu butu, bet gal kazkuri jau turi tokius stalcius. ir galetu pasidalinti patirtimi thumbup.gif
Atsakyti
Mupi ir man labiau patinka, o tu nenori tam kampe kur indauja daryti aukstos spintos, ta prasme ten talpinti orkaite, indaplove ir pan. Ar cia taip nesigauna? man ta indauja kazkaip nelabai, na toki perkrovimo ispudi sudaro.
Atsakyti