Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

QUOTE(balla @ 2011 06 13, 09:17)
Matai kiek žmonių, tiek nuomonių ir skonių. Man graži žalia. Forgete įkeltas paveiksliukas man gražiai atrodo, nesvarbu, kad ten vonia wink.gif

virtuve ten virtuve, matosi gi plautuve, kaitlente, gartraukis, toliau valgomojo stalas yra.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 13, 09:26)
virtuve ten virtuve, matosi gi plautuve, kaitlente, gartraukis, toliau valgomojo stalas yra.

Tiksliai virtuvė biggrin.gif Neatidžiai pasžiūrėjau, patikėjau kitų rašliava blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balla: 13 birželio 2011 - 08:52
Buvau sestadieni Kauno TRukmeje, ziurejau ploksciu virtuves baldams. Kreminius matinius kelis pavyzdelius gavau namo.
Tai sveiciau tas lenteles, ziurejau kaip valosi...nu atrode issivale, veliau is kito kampo pamaciau tarsi nuciupineta:((((reikes pabandyti su langu valikliu pavalyti.

o baisiai nustebau kad sestadieniais dauguma plokstiniu firmu nedirba-nei Ulmas nei Impeka, nei Termopalas........... nes tikejomes daugiau imoniu apvaziuoti...o dabar darbo metu tai kol istaikysim kitur apsilankyti:(((
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2011 06 13, 09:17)
Matai kiek žmonių, tiek nuomonių ir skonių. Man graži žalia. Forgete įkeltas paveiksliukas man gražiai atrodo, nesvarbu, kad ten vonia wink.gif
Ta šviesesnė žalsva ir man patinka. Tikrai galim įdomiai sužaisti wink.gif
Nėra ko atsiprašinėti, iš vis džiaugiuosi, kad kas nors pataria ką  wub.gif
Bus indaplovė, tik vėlgi turbūt neradau aš jos smile.gif Stalą įsivaizduoju priešais viryklę už poros metrų. Norisi patogios virtuvės, o kiek skaitinėjau, tai rašo, kad stalčiai patogiau, nei spintelės.. Uogienėm rūsys bus  biggrin.gif Nežinau kodėl, bet taip nesinori man plautuvės kampe smile.gif Labai labai ačiū už mintis  wub.gif  Visai man patinka, tik reikia realiai prisimesti kaip atrodytų wink.gif

Kaip maciau tu irgi su Alno darei programelia, galiu kaip nors persiusti tau faila, ta kuri pati galesi koreguoti dar, o grizus namo surasiu kur indaplove yra tenais, ir pabandysiu ja ikisti. zinoma su stalciais patogiau, bet tarkim tokiem dalykam, kaip virtuviniam kombainui, sulciauspaudei ar dar kokiam didesniam agregatui, manau galima ir spintele tureti. nes jie nedaznai naudojami smile.gif bet zinoma kiekvienas ziuri pagal finansines galimybes ir pan. nes pvz pas mane rusio nera, tad minimaliai uogienes bus laikomos spintelese smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Norėčiau tokio tipo virtuvės
http://virtuvesbalda...asyvo-fasadais/

Gal galit parekomenduoti kas Vilniuje nebrangiai bei kokybiškai gamina?
Atsakyti
QUOTE(saber @ 2011 06 14, 11:33)
Sveikos 4u.gif Norėčiau tokio tipo virtuvės
http://virtuvesbalda...asyvo-fasadais/

Gal galit parekomenduoti kas Vilniuje nebrangiai bei kokybiškai gamina?

Sodo kaimynei rekomendavau ten kur pati dariausi (mano ne iš medžio), o ji darėsi iš medžio virtuvėlę, tai gana nebrangiai mokėjo, nors sode aišku nedidelė tą jos virtuvėlė. Bandykit pasiskambinti ir pasiklausti 864732221. Kas liečia kokybę, tai tikrai viskas ciki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianulle @ 2011 06 14, 11:59)
Sodo kaimynei rekomendavau ten kur pati dariausi (mano ne iš medžio), o ji darėsi iš medžio virtuvėlę, tai gana nebrangiai mokėjo, nors sode aišku nedidelė tą jos virtuvėlė. Bandykit pasiskambinti ir pasiklausti 864732221. Kas liečia kokybę, tai tikrai viskas ciki  smile.gif

Dėkui 4u.gif O gal jie kokiį saitą turi?
Atsakyti
QUOTE(saber @ 2011 06 14, 12:22)
Dėkui 4u.gif O gal jie kokiį saitą turi?

cia patogivirtuve.lt numeris.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 14, 12:54)
cia patogivirtuve.lt numeris.

Su jais derindami projektą taip susidraugavome thumbup.gif , kad vis dar turiu telefone numerį, tai tik jį ir parašiau smile.gif labai šilti žmones.
Atsakyti
QUOTE(dianulle @ 2011 06 14, 13:57)
Su jais derindami projektą taip susidraugavome  thumbup.gif , kad vis dar turiu telefone numerį, tai tik jį ir parašiau smile.gif labai šilti žmones.

na paziuresim siandien kiek ten siltumo ir kompetencijos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 14, 14:04)
na paziuresim siandien kiek ten siltumo ir kompetencijos  rolleyes.gif

Galiu patarti viską derinti su Vitalijum, mes su juo bendravome.
Atsakyti
Labai noreciau ideti savo virtuve Jusu teimui, bet nemoku unsure.gif Jau galva apsvaigo nuo galvojimo noriu padaryti kuo maziau klaidu (zinau, kad vis viena ju bus) kad kuo patogiau butu rolleyes.gif Noreciau masyvo dureliu, bet kaina kandziojasi, kazin kaip tokios atrodytu http://www.virginijo...tos_patinuotos/ g.gif gal kuri turit g.gif
Buciau labai dekinga, jeigu kas paderu ikelti mano projekta aptarimui rolleyes.gif
Atsakyti