QUOTE(Mazgelis @ 2011 06 10, 14:54)
galvoju apie toki varianta, gal maziau tos zalios, daugiau rudos.. bet lb bijau prasaut..
kaip manot ar verta?
Matai kiek žmonių, tiek nuomonių ir skonių. Man graži žalia. Forgete įkeltas paveiksliukas man gražiai atrodo, nesvarbu, kad ten vonia
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 10, 16:47)
as siulyciau sviesisi zalsva vat nuotraukoi vidurines dureles sviesios spinteles virsutines gavos, gal ten blicas, tai ziureciau i sita, arba gelsva spalva. esme kad vyresnio amziaus zmones pavargsta nuo ryskiu spalvu. galbut pasitarkit su jais paciais, nors vel kai kurie labai megsta. reiktu tai pirmiau issiaiskinti
Ta šviesesnė žalsva ir man patinka. Tikrai galim įdomiai sužaisti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 11, 23:22)
Atsiprasau kad uztrukau. teko pernauja alno parsisiusti
Mano mintis butu tokia, nors nemaciau pas jus kad butu bandyta indaplove pavaizduoti, tad nebandziau ir as jos cia parodyt taip pat nedejau stalo. kiek zinau kuo daugiau stalciu gaminama tuo brangesne virtuve, tad reiktu spresti ar tikrai visur stalciu reikia. ir ka ketinat laikyt, tarkim ar turesit rusi uogienem ar ne. na ir daug panasiu pavyzdziu
Nėra ko atsiprašinėti, iš vis džiaugiuosi, kad kas nors pataria ką
Bus indaplovė, tik vėlgi turbūt neradau aš jos
Stalą įsivaizduoju priešais viryklę už poros metrų. Norisi patogios virtuvės, o kiek skaitinėjau, tai rašo, kad stalčiai patogiau, nei spintelės.. Uogienėm rūsys bus
Nežinau kodėl, bet taip nesinori man plautuvės kampe
Labai labai ačiū už mintis
Visai man patinka, tik reikia realiai prisimesti kaip atrodytų