Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

QUOTE(Mazgelis @ 2011 06 10, 15:27)
eh man labai sunku issirinkti.. tongue.gif  kita vertus spalvu irgi mazai  biggrin.gif

as siulyciau sviesisi zalsva vat nuotraukoi vidurines dureles sviesios spinteles virsutines gavos, gal ten blicas, tai ziureciau i sita, arba gelsva spalva. esme kad vyresnio amziaus zmones pavargsta nuo ryskiu spalvu. galbut pasitarkit su jais paciais, nors vel kai kurie labai megsta. reiktu tai pirmiau issiaiskinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2011 06 10, 15:54)

Tik ne tokia spalva, nea lotuliukas.gif . Yra tų spalvų kiek norit, o čia kažkoks nesusipratimas lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 06 10, 20:19)
Tik ne tokia spalva, nea  lotuliukas.gif . Yra tų spalvų kiek norit, o čia kažkoks nesusipratimas  lotuliukas.gif .

mano irgi tokia nuomonė thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
viskas priklauso nuo pateikimo, nuotrauka prastos kokybes tai ir atrodo prastai. Bet visumoj man ta spalva grazi.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 11, 09:28)
viskas priklauso nuo pateikimo, nuotrauka prastos kokybes tai ir atrodo prastai. Bet visumoj man ta spalva grazi.

bet čia vonia, ne virtuvė kaip suprantu. Man asmeniškai ta žalia spalva jau lenda per gerklę, jau keli metai ji visur kišama ir tiesą sakant per tą laiką gyvenau skirtinguose namuose kuriuose vyravo žalsva - gelsva spalvos doh.gif Tai savo namučiuose dabar nei vieno kampelio tokios spalvos nebus biggrin.gif

Šiuo atveju man būtų gražu tokie derinukai:
Tik šioje tuos tarpus kurie matosi rausvos į ryžumą spalvos daryčiau tamsius kaip ir stalviršis g.gif
user posted image

Ir šita atrodo visai nebloga g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2011 06 11, 11:31)
bet čia vonia, ne virtuvė kaip suprantu. Man asmeniškai ta žalia spalva jau lenda per gerklę, jau keli metai ji visur kišama ir tiesą sakant per tą laiką gyvenau skirtinguose namuose kuriuose vyravo žalsva - gelsva spalvos  doh.gif Tai savo namučiuose dabar nei vieno kampelio tokios spalvos nebus  biggrin.gif

Suprantu jus, as tik norejau pasakyt kad pateikimas labai svarbu. Juk rolexas prabangiau parduotuvej zymiai geriau atrodo negu gariunuose smile.gif

Del spalvu tai pas mane irgi problemos, viskas gaunasi su rudais atspalviais. Jau turiu miegamaji kuriame sviesios kapucino sienos, tamsaus riesuto lova, spinta ir t.t.. Dabar ziuriu kad ir i svetaine su virtuve lenda ruda. As jau jos kazkaip nenoriu, noriu ivesti kazkokia gyvasti, bet tai kokia? Spalvu istikruju tik kelios, atspalviu daug. Raudonas, melynas, geltonas atmetu is karto. Oranzine, na po klaustuku, bet irgi jau turbut praejo mada. Belieka zalia, man grazu samanu zalia. Kazkas tokio, bet bijau kad su savo dizaino ismone nusivaziuosiu i lankas.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2011 06 11, 11:31)
bet čia vonia, ne virtuvė kaip suprantu. Man asmeniškai ta žalia spalva jau lenda per gerklę, jau keli metai ji visur kišama ir tiesą sakant per tą laiką gyvenau skirtinguose namuose kuriuose vyravo žalsva - gelsva spalvos  doh.gif Tai savo namučiuose dabar nei vieno kampelio tokios spalvos nebus  biggrin.gif

Šiuo atveju man būtų gražu tokie derinukai:
Tik šioje tuos tarpus kurie matosi rausvos į ryžumą spalvos daryčiau tamsius kaip ir stalviršis g.gif
user posted image

Ir šita atrodo visai nebloga  g.gif
user posted image

man asmeniškai nei viena nei kita rolleyes.gif ta geltona mane erzina
Atsakyti
QUOTE(maza. skaiste @ 2011 06 07, 11:10)
Padarė laiku ir gana greitai .....

aciukas, bandysiu turbut pas juos uzsakinet, nes Hanak dvigubai paskaiciavo smile.gif

kokia mergaites plokste renkates?

kaip ir issirinkau lakuota, bet kiti meistrai sako imk tu laminuota blizgia, tipo lengviau valosi.... gal kas turit palygint?
o tas vadinamas "gliansas", tai kas? lakuota plokste?
dabar tai turiu seniai daryta grubleta dulkiu plokste, nesimato ant jos nieko, jokiu pirstu, bet jei jau kuo apibega, tai ne valyt ,o sveist turiu , ir ilgai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 11, 14:45)
Suprantu jus, as tik norejau pasakyt kad pateikimas labai svarbu. Juk rolexas prabangiau parduotuvej zymiai geriau atrodo negu gariunuose smile.gif

Del spalvu tai pas mane irgi problemos, viskas gaunasi su rudais atspalviais. Jau turiu miegamaji kuriame sviesios kapucino sienos, tamsaus riesuto lova, spinta ir t.t.. Dabar ziuriu kad ir i svetaine su virtuve lenda ruda. As jau jos kazkaip nenoriu, noriu ivesti kazkokia gyvasti, bet tai kokia? Spalvu istikruju tik kelios, atspalviu daug. Raudonas, melynas, geltonas atmetu is karto. Oranzine, na po klaustuku, bet irgi jau turbut praejo mada. Belieka zalia, man grazu samanu zalia. Kazkas tokio, bet bijau kad su savo dizaino ismone nusivaziuosiu i lankas.

Man tai asmeniškai gražiausia ir yra viska kas rusva lotuliukas.gif , arba į baltumą. O jei norisi gyvumo, tuomet geriau pakabinkite paveikslą ryškų, pastatykite vazą, pakabinkite užuolaidas ryškias, kilimą patieskite neįprastą ar pan, o ne dažykite sienas ryškiai, arba darykitės virtuves žalias, ar oranžines. Ir nekreipkite dėmesio į madą, nes ji greitai praeina, ir tuomet jūsų būstas bus į pievas.
Na bet aišku, visų skoniai skiriasi, visiems tas pats gražu nebūna, visi vienodai namų neįsirengia, todėl ir įdomu smile.gif, bet įdomu nereiškia gražu lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2011 06 10, 09:37)
Jei su baldininkais pasiseks, tai jau tikrai gausi reklamuoti  bigsmile.gif
Įkeliu būsimos virtuvės atsumus smile.gif
Didelis didelis dėkui už mintis  4u.gif  wub.gif

Atsiprasau kad uztrukau. teko pernauja alno parsisiusti smile.gif
Mano mintis butu tokia, nors nemaciau pas jus kad butu bandyta indaplove pavaizduoti, tad nebandziau ir as jos cia parodyt taip pat nedejau stalo. kiek zinau kuo daugiau stalciu gaminama tuo brangesne virtuve, tad reiktu spresti ar tikrai visur stalciu reikia. ir ka ketinat laikyt, tarkim ar turesit rusi uogienem ar ne. na ir daug panasiu pavyzdziu smile.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2011 06 10, 14:54)
galvoju apie toki varianta, gal maziau tos zalios, daugiau rudos.. bet lb bijau prasaut..  unsure.gif kaip manot ar verta?

Matai kiek žmonių, tiek nuomonių ir skonių. Man graži žalia. Forgete įkeltas paveiksliukas man gražiai atrodo, nesvarbu, kad ten vonia wink.gif

QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 10, 16:47)
as siulyciau sviesisi zalsva vat nuotraukoi vidurines dureles sviesios spinteles virsutines gavos, gal ten blicas, tai ziureciau i sita, arba gelsva spalva. esme kad vyresnio amziaus zmones pavargsta nuo ryskiu spalvu. galbut pasitarkit su jais paciais, nors vel kai kurie labai megsta. reiktu tai pirmiau issiaiskinti smile.gif

Ta šviesesnė žalsva ir man patinka. Tikrai galim įdomiai sužaisti wink.gif

QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 11, 23:22)
Atsiprasau kad uztrukau. teko pernauja alno parsisiusti smile.gif
Mano mintis butu tokia, nors nemaciau pas jus kad butu bandyta indaplove pavaizduoti, tad nebandziau ir as jos cia parodyt taip pat nedejau stalo. kiek zinau kuo daugiau stalciu gaminama tuo brangesne virtuve, tad reiktu spresti ar tikrai visur stalciu reikia. ir ka ketinat laikyt, tarkim ar turesit rusi uogienem ar ne. na ir daug panasiu pavyzdziu smile.gif

Nėra ko atsiprašinėti, iš vis džiaugiuosi, kad kas nors pataria ką wub.gif
Bus indaplovė, tik vėlgi turbūt neradau aš jos smile.gif Stalą įsivaizduoju priešais viryklę už poros metrų. Norisi patogios virtuvės, o kiek skaitinėjau, tai rašo, kad stalčiai patogiau, nei spintelės.. Uogienėm rūsys bus biggrin.gif Nežinau kodėl, bet taip nesinori man plautuvės kampe smile.gif Labai labai ačiū už mintis wub.gif Visai man patinka, tik reikia realiai prisimesti kaip atrodytų wink.gif
Atsakyti