Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

QUOTE(Bryana @ 2011 06 08, 13:59)
sveikos,
as gal ne cia pataikiau?matau cia daugiau apie virtuves baldus kalbates.noreciau patarimo as del virtuves grindu,planuojame deti plyteles tik net neisivaizduoju kokias,kokios geriau butu?girdejau kad geriau neblizgios.butu gerai kad pasidalintumet savo nuomone-kokios geriau-sviesios ar tamsesnes,blizgios ar ne,grubletos ar lygios?na pas mane ta virtuve nera taip atskirai,griauta siena,bet ji jungiasi ne su kambariu o kaip cia pasakyt su kolidorium,nes buvo du kolidoriai,tad ji bus pereinama,tai noretusi kad kuo maziau matytusi visi nesvarumai,dulkes,as taip isivaizduoju, kad ant blizgiu turetu labai matytis.

Papildyta:
aij dar norejau paklausti,gal kas taip darete-kad grindys nebutu vienos spalvos,kad imaisyti kazkur kita spalva,ar geriau viena?

aš kaip tik dabar tokioj stadijoj, ieškau grindims plytelių.
turiu blizgias - niekada gyvenime tokių nedėčiau - ant grindų dar dar bet ant sienos doh.gif
dėsiu dabar matines šviesias. idealiausia kai grindys dera su stalviršiu wub.gif bet mano atveju jos derės prie fasado.
user posted image dar mastau apie tokios faktūros plyteles g.gif bet jos gal daugiau tinkamos lauke - nežinau reiks parduotuvėj paklaust

Papildyta:
QUOTE(Ismene @ 2011 06 08, 14:56)
Pabandyk nueit į kokią baldų parduotuvę ir drėgna, prakaituota ar kad ir sausa ranka patapšnot plokštes...  lotuliukas.gif

nereikia nei eit vienareikšmiškai viskas matosi. pas mane svetainėj durelės tamsios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2011 06 08, 13:59)
sveikos,
as gal ne cia pataikiau?matau cia daugiau apie virtuves baldus kalbates.noreciau patarimo as del virtuves grindu,planuojame deti plyteles tik net neisivaizduoju kokias,kokios geriau butu?girdejau kad geriau neblizgios.butu gerai kad pasidalintumet savo nuomone-kokios geriau-sviesios ar tamsesnes,blizgios ar ne,grubletos ar lygios?na pas mane ta virtuve nera taip atskirai,griauta siena,bet ji jungiasi ne su kambariu o kaip cia pasakyt su kolidorium,nes buvo du kolidoriai,tad ji bus pereinama,tai noretusi kad kuo maziau matytusi visi nesvarumai,dulkes,as taip isivaizduoju, kad ant blizgiu turetu labai matytis.

Papildyta:
aij dar norejau paklausti,gal kas taip darete-kad grindys nebutu vienos spalvos,kad imaisyti kazkur kita spalva,ar geriau viena?

mano sviesios, margos, blizgios, super
Atsakyti
QUOTE(s-a-n-d-r-a @ 2011 06 06, 22:50)
na spalvas greiciausiai rinksiuosi balta su tamsia ruda , o saldytuvas dabar ten pat stovi tai tikrai nelabai patogu, bet nelabai ir uzsiknisu biggrin.gif  vaiksciot

smile.gif Mes šiuo metu taip pat planuojame virtuvę. Virtuvės forma lygiai tokia pati kaip Jūsų, tik manau, kad sienos trumpesnės - pas mus tos sienos kur nėra lango ilgis - 374 cm, o ten kur langas - 284 cm. Dėl patogumo mes planuojame šaldytuvą statyti ten, kur Jūsų brėžinyje nurodyta orkaitė. Pagalvokite ir Jūs . 4u.gif
Atsakyti

nereikia nei eit vienareikšmiškai viskas matosi. pas mane svetainėj durelės tamsios doh.gif
[/quote]

tai ka daryt? sad.gif pas mane virtuvej grindys sviesios, sienos sviesios, galvojau daryt tamsius baldus. bet dbr jau abejoju. tikrai zinau kad su skuduru netupinesiu kasdien ar kas savaite. pasimeciau o reik pasakyt baldininkui spalva kuo greiciau...
Atsakyti
kysa, tai gal visai gražu būtų šviesi virtuvė? Kažkas panašaus:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ismene: 08 birželio 2011 - 15:56
QUOTE(stebetoja_ @ 2011 06 08, 13:14)
Merginos, noriu patarimo  blink.gif  Kokia jūsų nuomone apie vieno aukšto virtuvę, be viršutinių spintelių nuomone? Erdvė 60 kv. kartu su svetaine, virtuvė atskirta pusbariu  mirksiukas.gif

Visai normali ta virtuvė vieno aukšto, pas uošvius tokia buvo. Ten kitaip ir nebūtų išėję, nes per vieną sieną langas buvo ilgas, tai tilpo kampe tik šaldytuvas, bet viršutinių spintelių grožio atžvilgiu netrūko. Tačiau nelabai patogu lėkštes imti ir dėti kaskart pasilenkiant smile.gif.
Atsakyti
[quote=Avocetė,2011 06 08, 15:34]

aisku,zinosiu ir tikrai reikes paieskoti neblizgiu,o matiniu,dar girdejau kad jos ir skyla greiciau (na jei ka numeti iskyla ir matosi) .seip labiau traukia mane sviesios,bet ne margos,kad vienos spalvos butu, kazkaip galvoju kad margumas greitai atsibos,va Jusu paveiksleli labai grazios,o kur tokiu yra?
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2011 06 08, 18:06)

aisku,zinosiu ir tikrai reikes paieskoti neblizgiu,o matiniu,dar girdejau kad jos ir skyla greiciau (na jei ka numeti iskyla ir matosi) .seip labiau traukia mane sviesios,bet ne margos,kad vienos spalvos butu, kazkaip galvoju kad margumas greitai atsibos,va Jusu paveiksleli labai grazios,o kur tokiu yra?

aš radau jas arsenalas.lt

ir man patinka šviesios vienspalvės wub.gif
Atsakyti
Laba diena, smile.gif

kažkada jau rašiau, kad mes taip pat planuojame virtuvę. Pasidariau pora brėžinių.
Na didele ir ypatinga vaizduote nepasižymiu, todėl būtų labai smagu sulaukti pastabų, kritikos ir patarimų.
Ten kur prie lango skylė spintelėje - bus kriauklė. Na nesisekė man tos kriauklės niekaip įtalpinti į spintelę.
Kairėje virtuvės pusėje - taip pat yra langas.

My Webpage

Iš anksto dėkoju .
Atsakyti
Sveikos,

Remontuojames virtuve, radedu galvoti apie baldus....jau turiu viena pasiulyma, ar normali kaina uz 2.5 m. 3200 lt g.gif cia zinoma be buitines technikos.
Ir mane traukia tamsiu spalvu baldai, bet del praktiskumo rinksiuosi sviesia spalva, tik dar nenusprendziau kokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2011 06 09, 06:40)
Sveikos,

Remontuojames virtuve, radedu galvoti apie baldus....jau turiu viena pasiulyma, ar normali kaina uz 2.5 m. 3200 lt g.gif  cia zinoma be buitines technikos.
Ir mane traukia tamsiu spalvu baldai, bet del praktiskumo rinksiuosi sviesia spalva, tik dar nenusprendziau kokia doh.gif

su kokia plokšte?
Atsakyti
aš kaip tik dabar tokioj stadijoj, ieškau grindims plytelių.
turiu blizgias - niekada gyvenime tokių nedėčiau - ant grindų dar dar bet ant sienos doh.gif
dėsiu dabar matines šviesias. idealiausia kai grindys dera su stalviršiu wub.gif bet mano atveju jos derės prie fasado.
user posted image dar mastau apie tokios faktūros plyteles g.gif bet jos gal daugiau tinkamos lauke - nežinau reiks parduotuvėj paklaust

Papildyta:

[/quote

[quote=Bryana,2011 06 08, 18:06]

[/quote]

Na as tokiu plyteliu nepatarciau vien del to, kad matosi jog jos nelygios, o isivaizduokit pritiks riebalu, prisipils burokeliu, paskui galit ir is tu taskiuku neisvalyt. ir trupiniai smulkus plaunant ten uzsilaikyt gali. as rinkausi matines, ir neblizgias, nes su blizgiom tikrai vargas, isplovus dregnesniu skuduru, visi lasai matosi. ir mano atveju dryziuotos plyteles truputi. dariau taip kad tarkim eina ruda plytele o nuo jos i visas puses 3 baltos, ir vel ruda, ir gavosi tokia sachmatu lenta, bet nepermarga. pabandysiu prie progos nuvaziavus ten nufotografuoti jas.
Papildyta:
Nagi vagi taigi, vakar uzsisakiau virtuvini komplekta thumbup.gif thumbup.gif liepos 15 tikiuosi juo jau dziaugtis smile.gif o tada ziuresim kaip ten valosi ir darosi viskas smile.gif
Atsakyti