QUOTE(Temidė @ 2011 06 07, 15:20)
Pas mane virtuvė iš šviesios blizgios metaliko MDF plokštės. Ne kartą jau temoje rodyta ir aptarta Tas ''nesimatymas'' labai jau sąlyginis. Turbūt labiau nuo požiūrio priklauso, nes metus laiko manęs kažkaip neerzindavo tie pirštų antspaudai, pamatydavau, paimdavau skudurą ir nuvalydavau. Dabar nebegaliu pakęsti. Kai saulė pašviečia, atrodo, kad ištisai viskas nupirštuota ir nukleckuota, o ir nebenusivalo taip paprastai kaip anksčiau. Jau daugiau ir patrinti reikia. Žodžiu, gražu, bet tik kai pačiam valyti nereikia Žinoma su tamsia blizgia nėra nė ko lyginti, dėkoju savo vyro nenorui turėti blizgią tamsiai rudą virtuvę, nes tuomet tai daugiau nieko neveikčiau, tik su škudurėliu lakstyčiau
QUOTE(dianulle @ 2011 06 07, 15:22)
Mano blizgi, bet žalsva. Ant tamsaus visada viskas labai matosi. Savo blizgę virtuvę valau su locko (arba bet kokiu kitu iš efektyvesnių) stilo valikliu. Stiklo valiklis bent jau man geriausiai nuvalo, nelieka plėmų ir dar kurį laiką ne taip nusičiupinėja, nors labai didelių bėdų dėl baldų tepliojimosi neturiu Gal kad gana šviesi virtuvė? O jūsų čia dažyta ar šiaip blizgi laminuota plokštė?
Turbūt stebuklų nebūna ir nerasiu tokios plokštės, kurią čiupink kiek nori, o ji graži, tvarkinga, neriebaluota Ale dabar tai atrodo tarnauju virtuvei, kiekvieną dieną valyt ir valyt Gerai, kad bent jau tarp spintelių dėjome šviesias plyteles, o ne tamsią plokštę, nes tuomet išvis tektų nakvot virtuvej su skudurėliu
dianulle mūsų virtuvė paprastute, va:
Net nežinau kokia čia plokštė skaitosi
Ir nepatinka dar ir taip, kad ir nuvalius ją matosi valymo žymės, tokios drūžės. Tai tenka valyt su kokiu valikliu, po to dar sausint. Tai keturiom prieš virtuvę klūpiu
Bet turbūt šviesią daryt labiau apsimoka...
Temidė, neradau tavo virtuvės... Matyt senai apkalbėta buvo...