Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

QUOTE(Temidė @ 2011 06 07, 15:20)
Pas mane virtuvė iš šviesios blizgios metaliko MDF plokštės. Ne kartą jau temoje rodyta ir aptarta smile.gif Tas ''nesimatymas'' labai jau sąlyginis. Turbūt labiau nuo požiūrio priklauso, nes metus laiko manęs kažkaip neerzindavo tie pirštų antspaudai, pamatydavau, paimdavau skudurą ir nuvalydavau. Dabar nebegaliu pakęsti. Kai saulė pašviečia, atrodo, kad ištisai viskas nupirštuota ir nukleckuota, o ir nebenusivalo taip paprastai kaip anksčiau. Jau daugiau ir patrinti reikia. Žodžiu, gražu, bet tik kai pačiam valyti nereikia schmoll.gif Žinoma su tamsia blizgia nėra nė ko lyginti, dėkoju savo vyro nenorui turėti blizgią tamsiai rudą virtuvę, nes tuomet tai daugiau nieko neveikčiau, tik su škudurėliu lakstyčiau biggrin.gif

QUOTE(dianulle @ 2011 06 07, 15:22)
Mano blizgi, bet žalsva. Ant tamsaus visada viskas labai matosi. Savo blizgę virtuvę valau su locko  (arba bet kokiu kitu iš efektyvesnių) stilo valikliu. Stiklo valiklis bent jau man geriausiai nuvalo, nelieka plėmų ir dar kurį laiką ne taip nusičiupinėja, nors labai didelių bėdų dėl baldų tepliojimosi neturiu  smile.gif Gal kad gana šviesi virtuvė? O jūsų čia dažyta ar šiaip blizgi laminuota plokštė? g.gif

Turbūt stebuklų nebūna ir nerasiu tokios plokštės, kurią čiupink kiek nori, o ji graži, tvarkinga, neriebaluota biggrin.gif Ale dabar tai atrodo tarnauju virtuvei, kiekvieną dieną valyt ir valyt doh.gif Gerai, kad bent jau tarp spintelių dėjome šviesias plyteles, o ne tamsią plokštę, nes tuomet išvis tektų nakvot virtuvej su skudurėliu lotuliukas.gif
dianulle mūsų virtuvė paprastute, va:
user posted image
Net nežinau kokia čia plokštė skaitosi blush2.gif
Ir nepatinka dar ir taip, kad ir nuvalius ją matosi valymo žymės, tokios drūžės. Tai tenka valyt su kokiu valikliu, po to dar sausint. Tai keturiom prieš virtuvę klūpiu laugh.gif
Bet turbūt šviesią daryt labiau apsimoka... g.gif

Temidė, neradau tavo virtuvės... Matyt senai apkalbėta buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ismene: 07 birželio 2011 - 14:45
gal kas zinot programu kaip pasiplanuoti virtuvej apsvietima/lemputes?
Atsakyti
QUOTE(Ismene @ 2011 06 07, 15:33)

Temidė, neradau tavo virtuvės... Matyt senai apkalbėta buvo...

Senokai, jau net pati nepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2011 06 07, 16:06)
Senokai, jau net pati nepamenu  doh.gif

O gal gali vėl įmesti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ismene @ 2011 06 07, 16:33)
Net nežinau kokia čia plokštė skaitosi  blush2.gif
Ir nepatinka dar ir taip, kad ir nuvalius ją matosi valymo žymės, tokios drūžės. Tai tenka valyt su kokiu valikliu, po to dar sausint. Tai keturiom prieš virtuvę klūpiu  laugh.gif
Bet turbūt šviesią daryt labiau apsimoka...  g.gif

Turejau juoda gliancine virtuve - va ten tai viskas matosi, bet radau viena buda kad kas kart ne valyt jos po 3.5 valandos. Nupirkau skysta poliravimo vaska, isplaunu virtuve tada purskiau vasku ir poliravau, procesas gana sudetingas bet rezultate maziau prilipdavo dulkiu ir pirstukus reikejo tik su sausu skudureliu poliravimui prabraukt.Zodziu pries vaska virtuve atrode niekaip jau po 2 dienu, o su juo stempdavau savaite. Tik vat nezinau ar tiktu toks budas ne dazytiems pavirsiams g.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien atvaziuoja baldininkas galutinai issimatuoti ir apsitarti del virtuves, kaip ten su ta tamsia plokste uz komplektuko? jinai isties labai sunkiai valosi? geriau rinktis sviesia?
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 08, 07:27)
Sveikos, siandien atvaziuoja baldininkas galutinai issimatuoti ir apsitarti del virtuves, kaip ten su ta tamsia plokste uz komplektuko? jinai isties labai sunkiai valosi? geriau rinktis sviesia?

Aš pvz žinau, kad reiks valyti, kad matysis vis pirštukai, nors tiesą pasakius ne vieni meistrai sakė jog dabar yra profesionalių priemonių kuriomis padengiant baldus ant jų žymiai mažiau matosi pirštelių nučiupinėjimas. Pati išsirinkau spalvą panašią į itališką riešutą, mano akimis ganėtinai tamsus. Nors virtuvės stalviršis bus labai šviesios splavos drinks_cheers.gif Aš rinkausi tai kas man gražu ir derės prie mano jau nupirkto stalo ir kėdžių. Dėl praktiškumo visuomet iškyla klausimas geriau gražiau ar praktiškiau, aš pasirinkau dažniau pavalinėt bet džiaugtis gražiu vaizdu, nei retai valyt ir nervuotis, kad galėjo būti gražiau ax.gif
Atsakyti
Merginos, noriu patarimo blink.gif Kokia jūsų nuomone apie vieno aukšto virtuvę, be viršutinių spintelių nuomone? Erdvė 60 kv. kartu su svetaine, virtuvė atskirta pusbariu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stebetoja_ @ 2011 06 08, 11:14)
Merginos, noriu patarimo  blink.gif  Kokia jūsų nuomone apie vieno aukšto virtuvę, be viršutinių spintelių nuomone? Erdvė 60 kv. kartu su svetaine, virtuvė atskirta pusbariu  mirksiukas.gif

Šiap jaučiu keistai atrodytų, pas jokius draugus, giminaicius man neteko matyti....bet jeigu ant tos sienos yra langas, arba ketinate kažką meniško daryti: išpiešti sieną, kavinti nuotraukas ar pan., o vietos apatinėse spintelėse užtenka, tai gal visai ir gerai - išsaugoma erdve, įdomesnis interjeras ir dar aišku kažkiek susitaupytų pinigėlių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stebetoja_ @ 2011 06 08, 11:14)
Merginos, noriu patarimo  blink.gif  Kokia jūsų nuomone apie vieno aukšto virtuvę, be viršutinių spintelių nuomone? Erdvė 60 kv. kartu su svetaine, virtuvė atskirta pusbariu  mirksiukas.gif

jei indu nedaug turit ir manot,kad ju nedauges -liuks,maniskes virtuves sulig kiekvienu butu (jau trecias) darosi kuo didesnes,kad tik kuo daugiau tikptu pasidet:-) dabartine virtuve tures 2 daliu pakabinamas spinteles,ilgas ir aukstas
Atsakyti
sveikos,
as gal ne cia pataikiau?matau cia daugiau apie virtuves baldus kalbates.noreciau patarimo as del virtuves grindu,planuojame deti plyteles tik net neisivaizduoju kokias,kokios geriau butu?girdejau kad geriau neblizgios.butu gerai kad pasidalintumet savo nuomone-kokios geriau-sviesios ar tamsesnes,blizgios ar ne,grubletos ar lygios?na pas mane ta virtuve nera taip atskirai,griauta siena,bet ji jungiasi ne su kambariu o kaip cia pasakyt su kolidorium,nes buvo du kolidoriai,tad ji bus pereinama,tai noretusi kad kuo maziau matytusi visi nesvarumai,dulkes,as taip isivaizduoju, kad ant blizgiu turetu labai matytis.

Papildyta:
aij dar norejau paklausti,gal kas taip darete-kad grindys nebutu vienos spalvos,kad imaisyti kazkur kita spalva,ar geriau viena?
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 06 08, 08:27)

Pabandyk nueit į kokią baldų parduotuvę ir drėgna, prakaituota ar kad ir sausa ranka patapšnot plokštes... lotuliukas.gif

QUOTE(Eiryn @ 2011 06 08, 09:05)
Aš pvz žinau, kad reiks valyti, kad matysis vis pirštukai, nors tiesą pasakius ne vieni meistrai sakė jog dabar yra profesionalių priemonių kuriomis padengiant baldus ant jų žymiai mažiau matosi pirštelių nučiupinėjimas. Pati išsirinkau spalvą panašią į itališką riešutą, mano akimis ganėtinai tamsus. Nors virtuvės stalviršis bus labai šviesios splavos  drinks_cheers.gif Aš rinkausi tai kas man gražu ir derės prie mano jau nupirkto stalo ir kėdžių. Dėl praktiškumo visuomet iškyla klausimas geriau gražiau ar praktiškiau, aš pasirinkau dažniau pavalinėt bet džiaugtis gražiu vaizdu, nei retai valyt ir nervuotis, kad galėjo būti gražiau  ax.gif

Taip taip, aš irgi taip galvojau, kol "nepasidžiaugiau" savo virtuve du metus klūpėdama prieš ją laugh.gif Kai turi tarnaut butui, tai tas gražumas kažkur nublanksta unsure.gif
Atsakyti