Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

QUOTE(Renata_Bo @ 2011 06 03, 21:17)
Atsizvelg i savo ugi, nes jei pakabinsi kokiu 50 -60 cm ir esi auksta tai gali pastoviai galva sau zaloti.

na manau reiktų atsižvelgt ir į gamintojo rekomendaciją. aš pvz norėčiau spinteles žemai nes esu mažo ūgio o negalima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2011 06 03, 12:43)
mamytes, priminkite kiek turi buti cm tarp elektrines kaitlentes ir gartraukio?  60 ar 70?  g.gif

Kiekvieno gartraukio instrukcijoj nurodyti reikalavimai, paprastai tai būna nuo 65cm iki 75cm, bet galima kabinti ir 60cm jei elektrinė kaitlentė.
Išlaikant gamintojo rekomendacijas su garantiniu aptarnavimu mažiau problemų, žinoma geriau kai tokio neprireikia.
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 03, 23:11)
na manau reiktų atsižvelgt ir į gamintojo rekomendaciją. aš pvz norėčiau spinteles žemai nes esu mažo ūgio o negalima doh.gif

Na jusu atveju taip, bet mano deje gamintojo rekomendacijom vadovautis negaliu, nes metus laiko su zemu gartraukiu pagyvenus padariau isvada kad galva vertingesne negu siek tiek labiau apsiriebalavusios sienos blush2.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Čia yra nuostabių stalų valgymui (t.y. dining tables). Galite apsižiūrėti mirksiukas.gif

bigsmile.gif שולחן אוכל שולחנות אוכל שולחן גדול שולחנות גדולים שולחן אוכל נפתח

http://www.amiramdes...t=dining_tables
שולחן אוכל
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2011 06 03, 13:26)
Pas mane apatinėje spintelėje. Iš tikro , tai daug kas yra galima, nors dujininkai teigia, kad negalima. Tada atsiverti taisykles, ir rodai jiems, kad parašyta jog galima. Man irgi nenorėjo pasirašyti, dėl to, kad vamzdžiai sienoje paslėpti, tai vyras ištraukė kažkokį įstatymą, pabaksnojo ir tuo pasibaigė. Pasirodo galima.

Gal galėtumėt nuorodą į tą įstatymą mestelti? Buvo atvejis ir man, kai neleido dujų ūkis perkelti nei skaitliuko, nei dujų čiaupo. Tipo, yra normatyvai, kad dujų čiaupas turi būti 1,5m aukštyje, o skaitliukas berods 1,8m. Būtų labai smalsu tą įstatymą pastidijuoti.
Papildyta:
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 06 03, 21:17)
Atsizvelg i savo ugi, nes jei pakabinsi kokiu 50 -60 cm ir esi auksta tai gali pastoviai galva sau zaloti.

jei pasikabinsi per aukštai, tai turėsi brangią dekoracija, nes ji nedirbs tiesioginio savo darbo - netrauks (arba trauks neefektyviai)
Atsakyti
Sveikos, gal kas daresi virtuves baldus is lietuviskos plokstes? Meistras mums siulo is UAB Trukmes plokstes, sake pagal kokybe kaip lenkiskos, o pagal kaina-pigesnes..tai vat ir domina ar kas isbandes realiai lietuvisku ploksciu baldus:)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~VEGA~: 05 birželio 2011 - 18:00
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 06 05, 18:46)
Sveikos, gal kas daresi virtuves baldus is lietuviskos plokstes? Meistras mums siulo is UAB Trukmes plokstes, sake pagal kokybe kaip lenkiskos, o pagal kaina-pigesnes..

Trukmė tik perparduoda mirksiukas.gif Jie patys negamina.
Atsakyti
[quote=ilonux,2011 06 05, 16:07]
[quote=Melodijus,2011 06 05, 17:22]
Gal galėtumėt nuorodą į tą įstatymą mestelti? Buvo atvejis ir man, kai neleido dujų ūkis perkelti nei skaitliuko, nei dujų čiaupo. Tipo, yra normatyvai, kad dujų čiaupas turi būti 1,5m aukštyje, o skaitliukas berods 1,8m. Būtų labai smalsu tą įstatymą pastidijuoti.
[/quote]
manau, čia kažkuris iš tų turėtų "kalbėti" http://www.dujos.lt/...ises-aktai/1463
Atsakyti
Ką rekomduotumėt Klaipėdoje atlikti darbus? Reikia paprastai. Vieni tai nustebino: iš papračiausios lenkiškos plokštės, su paprasčiausia furnitūra (pvz. bėgiai po 3 litus) už 2,8 metro ilgio tiesią virtuvę (be jokių įmontavimų technikai) sugebėjo pasakyti virš 3000 litų blink.gif Aš apšalus - kaip pvz., kad ir tas pats easykitchen su Blum furnitūra (pvz. blum pas chaltūrščikus vnt. nuo 80 litų...) iki 3000 gaunasi, o čia pavarė doh.gif chaltūrščikai kainelę...
Atsakyti
Sveikos,

Ar kas naudojasi Hettich furnitura? Gal esat susidariusios kokia nuomone? baldinininkai siulo tokia, o as tik Blum esu girdejusi g.gif
Atsakyti
imetu ir as savo planeli gal sulauksiu kokiu nuomoniu 4u.gif
http://imageshack.us...s/5/1111mk.jpg/
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2011 06 06, 14:28)
Sveikos,

Ar kas naudojasi Hettich furnitura? Gal esat susidariusios kokia nuomone? baldinininkai siulo tokia, o as tik Blum esu girdejusi  g.gif

Tik tokią ir naudojam, jei pinigai leidžia. Blum yra Hettich analogas. Nors galima rasti ir kitokių nuomonių. Įdomumui palyginkite, kiek naujovių kasmet pasiūlo Hettich ir kiek Blum.
Blum furnitūra mūsuose yra populiaresnė dėl to, kad yra pigesnė. Nesakau, kad Blum yra bloga furnitūra. Bet Hettich, mano nuomone yra aukščiau mirksiukas.gif
Atsakyti