Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje,

Sveiki, planuojames virtuve naujam name ir reikia patarimo "is sono". Buvom suplanave toki varianta
user posted image user posted image

bet kol pradejom tvarkytis namo vidu, nusprendem siaurinti, kad liktu daugiau vietos svetainei, nors tai bus daugiau bendro naudojimo kambarys negu svetaine. Ir gavosi stai kas
user posted imageuser posted image

Kaip manote, ar bus patogus siauresnis variantas? Daznai gaminam kartu su vyru, ar nebus sunku prieit prie kriaukles, ar prie kabanciu spinteliu, kai kazka darysim abu? Man siauresnis variantas labiau prie sirdies, bet bijau kad bus nepatogu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo &joy: 02 birželio 2011 - 19:43
QUOTE(lyggi.. @ 2011 06 01, 16:44)
Sveikos,

ką manot apie po stalviršiu montuojamus šaldytuvus? ar verta? Virtuvė maža, vietos mažai, kažkaip reikia taupyt... gal kas turit, žinot kokį geresnį modelį?

kaip tik neseniai teko tokį "čiupinėti" Liebherr berods buvo (jei bus įdomu, išrausiu ir modelį). Gražus, įmontuojamas, bet jam nereikia gaminti atskiros spintelės. Tik brungus baisia: apie 1,5k lt. Taupant vietą gan geras sprendimas, bet reikia nusiteikti, kad nebus daug šaldmų daiktų namuose smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rasaar @ 2011 06 01, 12:15)
Sveikos,gal kas esat mate virtuve is termopal plokstes (balta geleta blizganti, Rhapsody1 / 01),idomu kaip pati virtuve is jos atrodo,ar nebus per daug mirgu margu  g.gif Galvoju gal is jos darytu virsutines spinteles,o apatines pasirinkti koki ruda atspalivi  g.gif

Kauniečiai gali pasivažinėti iki :Diformos". Ten ekspozicijoje didžiulis stalviršis gėletas. Pasižiūrėsit ar jums marga ar ne.

Čia kažkas sakė, kad praeis mada ir bus negražu... Baikit pagal madas įsirenginėti namus. Darykit, kad jums būtų gražu. Nepatiks, tai galima tik fasadus keisti ir bus nauja virtuvė.
Atsakyti
Na reikes prie progos nulekt iki diformos ax.gif Va va,man daug kas sako del to kad praeis mada,bus nebegrazu ir negalesi ziuret doh.gif Siaip daryciau tik virsutines spinteles tokias,apacia gal kazka rudo,net neisivaizduoju..Kaip jus issirenkat plokstes virtuvei is tokios didziules spalvu gamos unsure.gif doh.gif
Kas darotes dujine virykle virtuvej,kaip sprendziat problema su duju skaitliuku,ta prasme kur ji slepiat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2011 06 03, 11:50)
Kas darotes dujine virykle virtuvej,kaip sprendziat problema su duju skaitliuku,ta prasme kur ji slepiat? g.gif

Aš spintelėj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2011 06 03, 11:50)

slepiam spintelėje smile.gif
Atsakyti
kazkur virsutinese,ar i apacia galima kur nors nuleisti,nezinau kaip su tais dujininku reikalvimais tuo klausimu,kazkas sake lyg man,kad to vamzdzio negali paslept g.gif
Atsakyti
Pas mane apatinėje spintelėje. Iš tikro , tai daug kas yra galima, nors dujininkai teigia, kad negalima. Tada atsiverti taisykles, ir rodai jiems, kad parašyta jog galima. Man irgi nenorėjo pasirašyti, dėl to, kad vamzdžiai sienoje paslėpti, tai vyras ištraukė kažkokį įstatymą, pabaksnojo ir tuo pasibaigė. Pasirodo galima.
Atsakyti
mamytes, priminkite kiek turi buti cm tarp elektrines kaitlentes ir gartraukio? 60 ar 70? g.gif
Atsakyti
Kaip manote, ar bus patogus siauresnis variantas? Daznai gaminam kartu su vyru, ar nebus sunku prieit prie kriaukles, ar prie kabanciu spinteliu, kai kazka darysim abu? Man siauresnis variantas labiau prie sirdies, bet bijau kad bus nepatogu

Kaip supratau tarp spintelių bus tik 900 mm? Pabandykit pasimatuoti tokį plotį ir įsivaizduoti kaip prasilenksit abu ir kaip reikės išmesti šiukšles. Spintelė bus atidaromom durelėm? Gal tada verčiau rinktis atverčiamas?
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2011 06 03, 13:02)
kazkur virsutinese,ar i apacia galima kur nors nuleisti,nezinau kaip su tais dujininku reikalvimais tuo klausimu,kazkas sake lyg man,kad to vamzdzio negali paslept  g.gif

pas mus viršutinėj bus. o dėl vamzdžio dabar slepia sienoj (prieš tai įdedant tą šlangą į vamzdį) arba nusipirkt ilgą ilgą šlangą ir paslėpt per baldus ax.gif

QUOTE(1PuPa @ 2011 06 03, 13:43)
mamytes, priminkite kiek turi buti cm tarp elektrines kaitlentes ir gartraukio?  60 ar 70?  g.gif

jei elektrinė užteks 55-60
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2011 06 03, 16:40)
Kaip supratau tarp spintelių bus tik 900 mm? Pabandykit pasimatuoti tokį plotį ir įsivaizduoti kaip prasilenksit abu ir kaip reikės išmesti šiukšles. Spintelė bus atidaromom durelėm? Gal tada verčiau rinktis atverčiamas?

Tai va to ir issigandau, kad neprasilenksim abu. Spinteles ir po kriaukle ir priesingoj pusej abi kampines, spinteles-stalo desinej lentyna mikrobangei, tai padeliojus mintyse darbo eiga bus kamsatis doh.gif Ko gero liksim prie platesnio varianto...
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2011 06 03, 14:43)
mamytes, priminkite kiek turi buti cm tarp elektrines kaitlentes ir gartraukio?  60 ar 70?  g.gif

Atsizvelg i savo ugi, nes jei pakabinsi kokiu 50 -60 cm ir esi auksta tai gali pastoviai galva sau zaloti.
Atsakyti