Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

geras http://www.youtube.c...nel_video_title
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 22, 23:35)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 22, 23:48)

geras klipukas ane? lotuliukas.gif čia sakė vienos parduotuvės reklama - ale šukis " mes į fotografiją žiūrime rimtai" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 22, 23:54)
geras klipukas ane?  lotuliukas.gif čia sakė vienos parduotuvės reklama - ale šukis " mes į fotografiją žiūrime rimtai"  thumbup.gif

aha, kartais perdaug rimtai.

Alabama, ačiū, kad nepraslydo pro tavo akis mano įrašas ir foto.
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 22, 21:13)
Erika sveikinu,tavo princese ir savaites geriausiuose wub.gif O mano salotos iki dienos geriausiu ikope blush2.gif

nugis sveikinimai tau ir tavo salotoms smile.gif)))
Atsakyti
Sveikinu Ievukis 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinu Erika, Ievuk smile.gif Smagu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 22, 22:13)
Erika sveikinu,tavo princese ir savaites geriausiuose wub.gif O mano salotos iki dienos geriausiu ikope blush2.gif

Sveikinu 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 22, 23:35)

Tikrai geras lotuliukas.gif

Atsakyti
Panos, gal gali kas cia arba i AZ brukstelt kaip photoshope uzdet aplink nuotrauka remeli ir savo logotipa. Moku uzdet tik teksta, bet kazkaip labai grubiai atrodo. Nori kelias mano foto su suniu idet i toki puslapiuka apie dobermanus, tai noreciau bent siokia tokia "apsauga" isidet
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

čia truputuką vakare voliojausi žolėje, erkes gaudžiau biggrin.gif nekritikai, šiaip pasižiūrėjimui jei kam dar neužkniso tie augalėlaii biggrin.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

daugiau čia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 23 gegužės 2011 - 08:00
Svajone, kaip man trecia patiko wub.gif wub.gif wub.gif Vau thumbup.gif noreciau tokios miegamajam ant sienos 4u.gif saule, tas geliu palinkimas, spalvos.. grazu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanillla: 23 gegužės 2011 - 08:08
Svajonė mūsų - man antra ir trecia pacios graziausios wub.gif
Atsakyti