Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2011 05 22, 13:58)
sveika, nd gerai

O aš nusivylusi, penkatdieni turėjau tris merginas kartu pafotkinti ir gavosi visiškas šnipštas,praktiškai fotkinau po viena, visų pirma aprangos nesusiderino, pati kalata nes daviau laisvės, paskui baisiai pliekė saulė, paskui jau laikas spaudė ir šiaip tokia nelabai vyksusi sakyčiau, net nežinau ar bus jums ka nors parodyt. Bet už tai išbandžiau reflektoriu nes labai knietėjo, aišku jis buvo namų salygomis padarytas bet patiko ka jis duoda smile.gif)))
begsiu į flickr pakomentuot nuotrauku nes mančiau kas man patiko smile.gif

vis tiek rodykis wink.gif
Atsakyti
Ir aš nusivylus...kažkoks etapas matyt, kad viskas atrodo nepakankamai gerai atlikta, nepakankamai gražu...ir čia ir ten kažko trūksta... dėl foto sunku apsispręst, kuri geresnė ir kodėl, kuri prastesnė ir kodėl...

Labai tikiuosi, kad jau artėjančios kelios dienos pajūryje prapūs man smegenis ir akis ir vėl galėsiu pažvelgti kitaip...
Kol kas užtai nesirodau su fot, dėkui, kad dar flickre užsuka pakomentuot...

Kol kas renku idėjas, kaip pafotografuoti kelius vaikus vienoj krūvoj ir šeimą su dviem vaikais...nu aš nesuprantu tų paieškų flickre, kad nieko nerandu...tik kažkokias buitines, reportažines ar šiaip blen ką, tik ne tai, ko man reik g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 05 22, 17:48)
Ir aš nusivylus...kažkoks etapas matyt, kad viskas atrodo nepakankamai gerai atlikta, nepakankamai gražu...ir čia ir ten kažko trūksta... dėl foto sunku apsispręst, kuri geresnė ir kodėl, kuri prastesnė ir kodėl...

Kol kas renku idėjas, kaip pafotografuoti kelius vaikus vienoj krūvoj ir šeimą su dviem vaikais...nu aš nesuprantu tų paieškų flickre, kad nieko nerandu...tik kažkokias buitines, reportažines ar šiaip blen ką, tik ne tai, ko man reik  g.gif

va va, kažkas tokio ir man šiuo metu smile.gif

kai išmeta paieškos puslapį, ties laukeliu sort: vietoj revelant pasirink interesting, tada gal ką nors įdomesnio rasi. nors mažai gal ir tepadės smile.gif šiaip aš pati ieškau per kitų žmonių mėgstamiausias nuotraukas (favourites). pamačius kažką, kas kabina, žiūriu visą to žmogaus portfolio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 22 gegužės 2011 - 17:04
QUOTE(je t'aime @ 2011 05 22, 17:00)
kai išmeta paieškos puslapį, ties laukeliu sort: vietoj revelant pasirink interesting, tada gal ką nors įdomesnio rasi. nors mažai gal ir tepadės smile.gif šiaip aš pati ieškau per kitų žmonių mėgstamiausias nuotraukas (favourites). pamačius kažką, kas kabina, žiūriu visą to žmogaus portfolio smile.gif

Dėkui už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Bandžiau pafotografuoti savo nunertus batukus leliukui smile.gif Lauksiu kritikos, nes tai pirmieji bandymai blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
vakaro atradimas. Fainas projektas gavosi
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 22, 20:28)

wow kaip fainai bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
vis tyliai skaitineju jus,vakar isigijau fotoaparata ir manau jau laikas butu prisijungti smile.gif Vis dar nagrineju instrukcija ir skaitau ankstesnes temas,tuoj pribresiu ir ND. Tikiuosi nepyksite jei kartais uzduosiu klausimu kurie jums jau yra savaime suprantami ax.gif nes man kuo toliau i miska tuo daugiau medziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2011 05 22, 18:27)
Bandžiau pafotografuoti savo nunertus batukus leliukui smile.gif Lauksiu kritikos, nes tai pirmieji bandymai blush2.gif

Man labiausiai maišo fone ta žvakidė ar kas ten...tų gelių aplink irgi nereik...kažkokios švelnesnės aplinkos norisi batukams... ant kokio lengvo pūkuoto pleduko bandyčiau, fone virbalus dėčiau ir tuos siūliukus, iš kurių darei batukus... gal tiesiog ant ištiestų rankų juos padėti kad jų mažumas matytųsi...
Patys batukai nelabai gerai išdėlioti nuotraukoj, negražiai...
Kokiu režimu fotografavai? Pati nustatinėjai diafragmą, išlaikymą, ISO ir kt? g.gif jei taip, tuomet su nustatymais gana gerai susitvarkei mano nuomone, ir fokusas yra... ax.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 05 22, 19:28)

tikrai fainas
Atsakyti
Sveikos 4u.gif pagaliau namo parsivarčiau doh.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 05 22, 19:28)

nu va, o aš būsiu iš tų, kuriai nepatiko projekas biggrin.gif keletą fotkių pažiūrėjau, iš pradžių atrodė wau, po to atsibodo žiūrėti, ir išjungiau- kažkokia monatoniška serija pasirodė blush2.gif nu bet čia tik man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 05 22, 20:33)
Man labiausiai maišo fone ta žvakidė ar kas ten...tų gelių aplink irgi nereik...kažkokios švelnesnės aplinkos norisi batukams... ant kokio lengvo pūkuoto pleduko bandyčiau, fone virbalus dėčiau ir tuos siūliukus, iš kurių darei batukus... gal tiesiog ant ištiestų rankų juos padėti kad jų mažumas matytųsi...
Patys batukai nelabai gerai išdėlioti nuotraukoj, negražiai...
Kokiu režimu fotografavai? Pati nustatinėjai diafragmą, išlaikymą, ISO ir kt?  g.gif jei taip, tuomet su nustatymais gana gerai susitvarkei mano nuomone, ir fokusas yra... ax.gif

Ačiū už pastabas ir idėjas ax.gif Reiks bandyt perfotografuoti smile.gif
O fotografavau su A režimu, kur galima pačiai diafragmą keisti, o išlaikymas automatiškai prisitaiko. Kai kuriose nuotraukose ISO keičiau irgi pati.
Atsakyti
Erika sveikinu,tavo princese ir savaites geriausiuose wub.gif O mano salotos iki dienos geriausiu ikope blush2.gif
Atsakyti