Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 05 21, 00:27)
Žinokit turėjau problemą, kurios čia nesimato pirmoj nuotraukoj

Nualpau- LABAI PATIKTI. Super. Vienos geriausių foto per keletą temų. 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 05 21, 10:16)

Nei čia ja, nei čia ką. Perki Kalėdinius elnio ragus-lankelį ant galvos, tada tapuoji į žvejų parduotuvę, ten būna tokie skambaliukai, signalizuojantys kai žuvis kimba, baisiai šlykščiai skamba. Kabini tą skambutį ant to elnio ragų-lankelio ir makaluoji galva prieš visą tą šeimą. Tėvai patys maždaug atsisuka, nes paprašai, o vaikai stebeilijasi kas čia per kvanka teta su ragais. O pati pyškini pyškini kiek ir kaip gali biggrin.gif
Aš taoip darau. Atrodo kvaila, bet veikia: vaikai gi ir žiūri, kuo kvailiau ar neįprasčiau, tuo ilgiau dėmesį sulaiko tongue.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 05 21, 12:40)
Na va, nuostabi seima

Konkuruoja su rG tarp man ITIN mielų foto pastaruoju metu. LABAI PATIKTI.

Abi maladec. Spustelnu taip stiprokokai ir- po pendelį rūron- TĘSKIT ta pačia dvasia. Man asmeniškai- puikiai.

Labanakt.
Atsakyti
Laukine, dzyz biggrin.gif Malonu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 21, 22:31)

Ou Mai Gad, tu genijus.
Ir aciuuuuu:*** biggrin.gif
Papildyta:
Daaaar
user posted image

user posted image

Atsakyti
Smilkos nerealios smile.gif
Alabama, nekonkuruosiu (biggrin.gif) tavo laimei, labai pavargau laugh.gif Labanakt biggrin.gif

Na, taip... labanakt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 21 gegužės 2011 - 23:39
QUOTE(rG @ 2011 05 20, 23:27)
Ir noriu paklausti, ką dariau ne taip, jei kai kuriose nuotraukose labai išryškėja visi negerumai ir apskritai pabjaurėja oda, kai naudoju reflektorių? Pvz naudojau miške, buvo fantastinė šviesa, atrodo ekranėly, kad nuostabiai viskas, grįžtu, o veidas...  Sidubrinę pusę vartėm.

O instrukcija skaitei? cool.gif sidabrine puse pasharpina, bent pas mane taip parasyta ax.gif
radau nuoroda apie naudojima, cia raso, kad sidabrine kontrastina ax.gif http://photo.tutsplu...able-reflector/

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 21, 16:04)

na o kaip dabar?

schmoll.gif negeras vertimas, viskas pilka, nuiminejai kontrasto? g.gif nezinau kaip buvo pries tai.

Alabama, labai rolleyes.gif

rG, patiko portretai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 21, 13:40)
Na va, nuostabi seima, nuostabi mama su nuostabiais vaikais.

Ir nuostabios nuotraukos bigsmile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 21, 17:30)
na keliu kelias foto neplanuotos fs,bet man jos mielos širdžiai  blush2.gif lauksiu komentarų

Pirma labai grazi rolleyes.gif O paskutinej man ta ranka kazkaip keistai atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 05 22, 01:12)
O instrukcija skaitei?  cool.gif sidabrine puse pasharpina, bent pas mane taip parasyta  ax.gif
radau nuoroda apie naudojima, cia raso, kad sidabrine kontrastina  ax.gif http://photo.tutsplu...able-reflector/
schmoll.gif negeras vertimas, viskas pilka, nuiminejai kontrasto?  g.gif nezinau kaip buvo pries tai.

geras,pas mane nebuvo instrukcijos lotuliukas.gif ačiū už nuorodą 4u.gif
na nenuiminėjau konstrasto g.gif

QUOTE(gizzy @ 2011 05 22, 11:03)

Pirma labai grazi  rolleyes.gif O paskutinej man ta ranka kazkaip keistai atrodo  blush2.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pas mane irgi nebuvo smile.gif Ačiū.
Atsakyti
Bandau prisiduoti su pirmuoju namų darbu ax.gif Laukiu komentarų smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2011 05 22, 12:00)
Bandau prisiduoti su pirmuoju namų darbu  ax.gif Laukiu komentarų smile.gif

gerai
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2011 05 22, 12:00)

sveika prisijungusi. Gerai nd
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2011 05 22, 11:00)

sveika, nd gerai

O aš nusivylusi, penkatdieni turėjau tris merginas kartu pafotkinti ir gavosi visiškas šnipštas,praktiškai fotkinau po viena, visų pirma aprangos nesusiderino, pati kalata nes daviau laisvės, paskui baisiai pliekė saulė, paskui jau laikas spaudė ir šiaip tokia nelabai vyksusi sakyčiau, net nežinau ar bus jums ka nors parodyt. Bet už tai išbandžiau reflektoriu nes labai knietėjo, aišku jis buvo namų salygomis padarytas bet patiko ka jis duoda smile.gif)))
begsiu į flickr pakomentuot nuotrauku nes mančiau kas man patiko smile.gif
Atsakyti