Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 05 21, 17:50)
Aga, man pirma irgi mmmm:)

ačiū 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 05 21, 17:50)
Nežinau, man taip pasirodė, nekreipk dėmesio smile.gif

ne ne,tai viskas geria,bandysiu patvarkyti smile.gif gal tikrai geriau bus blush2.gif aš gi tam ir dedu kad jūs sakytumėte savo nuomonę 4u.gif
Papildyta:
na o kaip dabar?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 21, 17:04)

na o kaip dabar?

skirias gerokai ir šešėlis pasmakrėj švelnesnis ax.gif kaip lyginai? nes man amžina bėda su odos apdirbimu doh.gif sunku pataikyt....
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 05 21, 18:06)
skirias gerokai ir šešėlis pasmakrėj švelnesnis  ax.gif kaip lyginai? nes man amžina bėda su odos apdirbimu  doh.gif sunku pataikyt....

su action "soft skin" - bet ten reikia su brush tool pačiai norimas vietas pataisyti,tas man labai patinka,aš dar padarau ,kad tik vos vos būtų tas lyginimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 21, 17:11)
su action "soft skin" - bet ten reikia su brush tool pačiai norimas vietas pataisyti,tas man labai patinka,aš dar padarau ,kad tik vos vos būtų tas lyginimas  ax.gif

jei negaila mestelk nuorodą, nes aš tų "soft skinų" ben skaičiaus turiu (net PS jau stringa), bet nė vienas nepatinka man iš jų... arba aš žiopla nemoku jais naudotis doh.gif nors pagal aprašymą, tai tokio neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 21, 13:40)
Na va, nuostabi seima, nuostabi mama su nuostabiais vaikais.

jau rašiau flickr, šita man labai rolleyes.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 21, 17:30)
na keliu kelias foto neplanuotos fs,bet man jos mielos širdžiai  blush2.gif lauksiu komentarų

pirmoji man labiausiai patinka, paskutinė nelabai, ta ranka...atrodo ruošėsi kažką daryti, plaukus taisytis ar ką...
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 05 21, 18:16)
jei negaila mestelk nuorodą, nes aš tų "soft skinų" ben skaičiaus turiu (net PS jau stringa), bet nė vienas nepatinka man iš jų... arba aš žiopla nemoku jais naudotis  doh.gif nors pagal aprašymą, tai tokio neturiu  blush2.gif

tai kad man čia irgi dave tuos action,neturiu aš nuorodos blush2.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 05 21, 18:19)

pirmoji man labiausiai patinka, paskutinė nelabai, ta ranka...atrodo ruošėsi kažką daryti, plaukus taisytis ar ką...

aišku,ačiū 4u.gif
Atsakyti
na ką, kinietis jau parašė kad išsiuntė reflektorius 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
čia pataršymui, dedu viešai, kad visos matytumėt, gal ir daugiau įmesiu, nu bet totaliai be fokuso šnd... doh.gif
user posted image

user posted image
šita paskutinė man pačiai patinka
user posted image
tik kompe truputį šiltesnės atrodo spalvos g.gif

Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 05 21, 22:20)
Sveikos,
čia pataršymui, dedu viešai, kad visos matytumėt, gal ir daugiau įmesiu, nu bet totaliai be fokuso šnd...  doh.gif

tik kompe truputį šiltesnės atrodo spalvos g.gif

pirmoje labai faina,bet man norėtusi daugiau apačios,nes žvilgsnis žemyn ir labai įodmu į ką žiūri blush2.gif

antra tikrai labai graži,ir nežinau prie ko prikibti lotuliukas.gif

vat paskutinėje norėčiau daugiau erdvės,perdaug suspaustai atrodo 4u.gif
Atsakyti
http://fotokudra.lt/top_day.php?mnx=1

sveikinimai Erikai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 05 21, 22:27)

wow bigsmile.gif super! SVEIKINUUUU 4u.gif
Atsakyti
Super, Erika 4u.gif Sveikinimai!!!
Atsakyti