dosa, brumbrumai, rG labai fainai kad išsakėt savo poziciją, pati visiškai pritariu Jūsų išsakytoms mintims ir dabar man daug ramiau:)
Tiesa 5-ni išbandžiau nikon D700 (canon 5D II gaila nespėjau), tai žinok nelikau sužavėta, visų pirma kosmosas man valdymas ir kur ką rasti, bet tai dzin reiktu priprasčiau, dariau foto patalpoj kur nebuvo labai daug šviesos, dar plius lempos (nes labiasia domino ISO susitvarkymas) tai kai parsinešiau rezultatus ir peržiūrėjau kompe kotais nenudžiugino. nedarau galutinio sprendimo bet tikėjausi geresnio vaizdo. Turbut visgi pasiliksiu savo senuka(prigriebsiu koki nors nauj1 objektyva) ir lauskiu kol naujas kas pasirodys šitam fronte, o jei kalbos realios tai gal jau rudeni ka nors ir turėsim.
rG jei gerai pamenu tu sigma 50-ką pirkai, vis dar patenkinta?
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 30, 14:59)
Na, kurį laiką abejojau juo, bet kai įgudau, pamačiau, kad kitų užsidėti nenoriu ir kiti man visiškai nereikalingi... na, turiu omeny ne milimetrus, o kokybę, šitos sigmos kokybė pakėlė kartelę, visi kadrai padaryti su kitais objektyvais akivaizdžiai blogesni
Pavyzdžiui, norėčiau kintamo židinio vis tik, man patinka, bet įtariu tokios kokybės baisiai didelius pinigus kainuoja...
Apie ką aš čia Jo, patenkinta
QUOTE(rG @ 2011 05 30, 15:06)
Na, kurį laiką abejojau juo, bet kai įgudau, pamačiau, kad kitų užsidėti nenoriu ir kiti man visiškai nereikalingi... na, turiu omeny ne milimetrus, o kokybę, šitos sigmos kokybė pakėlė kartelę, visi kadrai padaryti su kitais objektyvais akivaizdžiai blogesni
Pavyzdžiui, norėčiau kintamo židinio vis tik, man patinka, bet įtariu tokios kokybės baisiai didelius pinigus kainuoja...
jo tikiu kad kartele pakėlė, aš pirma turėjau kitini, paksui nusipirkau 50 bet ta piguji tai jau po kitinio buvo vau, paskui nusipirkau 17-55 tai tada man visi kiti jau fe )) o dabar kai pafotkinau su 70-200 tai man ir maniškis dabar jau nebotok kaip buvo, nu fainas bet kol nebuvau bandžius nežinojau koks gali būt skirtumas
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 28, 23:01)
Brum, gryžk į senovę..
pritariu, Brum seniena man asmenishkai zyyymiai labiau patinka. tokios kalbancios. naujos - glamurines.
LAUKINE - KUR auto?! kiek galima laukti
QUOTE(hazelnut @ 2011 05 28, 19:34)
na uz Tilda sis modeliukas 100x grazhesnis
Visi gyvenimo etapai yra prasmingi
Sveikos, nevarot šiandien nieks į burbuliatorių? Lukiškių a. 18,30val.
QUOTE(dosa @ 2011 05 30, 14:14)
man šiaip patinka, tik gal biški tamsoka arba jau čia mano kompas taip rodo
QUOTE(Laura @ 2011 05 30, 14:19)
labai patiko Kikirikes fotosesija mielai paguleciau ant zoles, bet as Kaune
nu kai busiu kaune jau sakysiu tik dar į medžius reik išmokti karstytis
QUOTE(rG @ 2011 05 30, 16:06)
pas mane gi irgi 50ukas sigma 1.4 , tai tikrai super objektyvas bet fotografuojant reportažą man norėtusi zoominio ir kad būtų platus kampas,nes kartais tikrai reikia apimti plačiai , o kartais ir prizoominti,o kaitaloti objektyva į televiką nu nevisada yra laiko (arba reikia įgudimo,nes kiek gi čia aš dar tų vestuvių fotkinau),bet atskirai portretukams,fotosesijoms SUPERINIS objektyvas
Merginos ,dėl reflektorių , kai kurių nematau pavedimų už juos,tai parašiau toms žinutę,pažiūrėkite
Labas vakaras,
Kadangi as cia daugiau esu pasyvi ir stebinti lankytoja, nes nelabai turiu ka rodyti siaip. Bet kad nebutu labai sausai ikeliu pora gelyciu foto. Jei vertos demesio galite ir pakomentuoti
Kadangi as cia daugiau esu pasyvi ir stebinti lankytoja, nes nelabai turiu ka rodyti siaip. Bet kad nebutu labai sausai ikeliu pora gelyciu foto. Jei vertos demesio galite ir pakomentuoti
QUOTE(Muggy @ 2011 05 30, 21:48)
Labas vakaras,
antroji patiko,pirmoji nelabai suprantu kur fokusas -manau jis biški pasimetė ne ten
QUOTE(Muggy @ 2011 05 30, 20:48)
Jei vertos demesio galite ir pakomentuoti
Jei vertos dėmesio kaip tik nėra reikalo komentuoti, tik wubinti
Pirma - jos per tamsios, antra apvytusios kažkokios, bet va kompoziciškai jau galvoji, viskas normaliai O kitkas gi per praktiką.
Gėlės bus gaivesnės, jei jas nuprausi ir fotografuosi tikrai šviesiu paros metu (dirbant su išlaikymu, diafragma), o šiuo atveju, jei šviesinsi spalvos išskys.
Žodžiu, bandyk ir išeis arba nelabai neišeis, aš va vasarį, atrodo jau kiek laiko praėjo, paėmiau į rankas fotiką, ir ką, ir šūdeliukas, keikiuos apsiputodama, neišeina, nesigauna kaip norisi, nors va apvytusių gelių jau nefotografuočiau, o čia jau daug, taigi, palinkėsiu kantrybės ir optimizmo