Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 30, 09:43)
man patinka spalvos ,tik antroje foto nu man tas išlindusi žolytė nu kažkaip arba daugiau jos gal,arba jau gal visai nereikia jos  blush2.gif

ne ne ne, čia jo draugelis, prie kurio sustojo pabėdavoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 30, 08:09)
sekmadieni labai gražiai savo mažiu prigavau saldainius vagiant smile.gif)

Flickrej parasiau ax.gif
QUOTE(rG @ 2011 05 30, 08:09)
Kaip Jums šitų spalvos?

Pirma man nelabai spalviskai, antra geresne. Nelabai si karta kabino geles, bet kitos, kuriose, flickrej pasisakiau-tai fantastika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 30 gegužės 2011 - 11:06
QUOTE(o la la la @ 2011 05 28, 01:32)
Taigi, mano dziaugsmelis:
user posted image

Nuostabus džiaugsmelis ir tokia švelni miela foto wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Truputį atitrūkau nuo temos, buvo čia mažumėlę reikaliukų pastarosiomis savaitėmis hihihi.gif tai jau nebespėju komentuoti blush2.gif

Perverčiau temą, mačiau nemažai gražių darbelių ax.gif

O la la nuostabus lelius wub.gif

Vanilla nereali paskutinės fotosesijos čia įkelta foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 30, 10:09)

dedu viena, man sunku savo vaikus vertinti, tai jei turėsit pastabų visad laukiamos

man JB pilkokas atrodo smile.gif

QUOTE(rG @ 2011 05 30, 10:09)

man pirmoji fantastine bigsmile.gif antrojoje noretusi to ryskumo smile.gif
Atsakyti
Norėčiau kritikos

Maži-dideli draugai

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

keliu savo gyvuniuka g.gif
user posted image

ir is kart su pasiulymu blush2.gif gal kas noresit, mielai padovanosiu liepos antroj pusej 4u.gif du tokius turiu wub.gif

labai patiko Kikirikes fotosesija wub.gif mielai paguleciau ant zoles, bet as Kaune biggrin.gif

rG, man to draugelio irgi nesinori biggrin.gif geriau jau vienas dobilas liudetu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 30, 12:54)
man JB pilkokas atrodo smile.gif
man pirmoji fantastine bigsmile.gif antrojoje noretusi to ryskumo smile.gif

man šiuo atveju labai tokio norėjosi, gal ir negeras jis, bet dariau toki nes man jis mielas, toks neiščiustytas, nekaidrus jb, gal ir paršoviau, bet tiesiog dariau savo albumui smile.gif bet albai ačiū už pastebėjima

dosa, Laura pasuoju kol kas su komentarais, labai jau man su mąstymu šiandien sunku doh.gif

Labai vis knieti paklausti Jūsų nuomonės apie fotografija ir pavadinima:
- jis būtinas, kad žiūrovui padėtu suprasti ka norėjome paskyt
- nereikalingas, kad pats žiūrovas įsijuntu su savo vaizduote
- nereikalinags, nes nuotrauka turi kalbėti be pavadinimo

Man sunku pavadinti savo nuotraukas, todėl ir bandau Jus įtraukti į nuotraukos pavadinimo diskusija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 30 gegužės 2011 - 13:46
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 30, 12:43)

Man atrodo ir būtinas ir nelabai.
Taip, man pavadinimas padeda atskleisti pačią nuotrauką, suprasti ką pats autorius matė joje. Bet kartais bežiūrint į kokią nuotrauką pačiam galbūt kyla kažkokias asociacijos ir lipini mintyse savo pavadinimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 30 gegužės 2011 - 13:59
Man labai svarbu kai kalbam apie užbaigtinį dalyką, produktą, kūrinį, be pavadinimo jis nėra užbaigtas. Tačiau kai prašom kritikos - nėra svarbu, nes patys veikiausiai nesuvokiam kas tai, ką norim pateikti.

Jei ateityje kursiu fotografijomis, tik su pavadinimais, nebent mano pavadinimas bus be pavadinimo, tai taip pat įmanoma, nelygu koks tikslas (pavyzdžiui, serija - saulė visus metus kiekvieną dieną, tai galima ir nedėti pavadinimo arba parašyti sausio 1, sausio 2, sausio 3 biggrin.gif Šitaip pateisinu)
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 30, 14:43)

cia sunkus klausimas biggrin.gif pvz ant manes viena karta vare, kad as pavadinimais per daug sukonkretinu zvilgsni ir matyma. kiti giria. manau, kad reikia daryt taip, kaip pati nori. nesikuria jie, tai ir nekuri. nes kai pritempi pavadinima, irgi neskanu buna. pvz man malonumas kurt pavadinima.. isijaust paciai i foto smile.gif todel ir kuriu. bet ne visoms. nes ne visos yra tos, kurioms reikia istorijos ir pavadinimo jausmo

ai, dar pridesiu smile.gif pavadinimais galima sugadint nuotrauka. pvz matai kazkokias grazias abstrakcijas, prisikuri sau romantikos. o pavadinimas tekst koks "Moteris eina i Maxima". arba galima pavadinimais pakelt foto grozi. kuo as save kaltinu, nes noreciau, kad tai butu vienodo lygio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 30 gegužės 2011 - 14:10
Tarp kitko, vienintele, jei kalbi apie "namiokus" žiūrovui, šiuolaikiniame mene autorius ir su pavadinimu ar be jo, nežaidžia kaip pagrindinis iš trijų (autorius, kūrinys, adresatas). Jau prieš šimtą ar kiek ten metų autorius mirė mirksiukas.gif Kitaip tariant nieko adresatui "namikat" nereikia, jis suvokia kaip jis suvokia ir jis bus teisus. Kita kalba, jei kalbam apie mokslą, yra metodologijos, kur pavadinimas yra viena iš sudedamųjų dalių, arba bene reikšmingiausia, būna ir taip (naratologija, semiotika ir t. t. ).

O kai čia darom kokias tai "fotosesijas" koks skirtumas, nei ten mes baisiai reikšmingi meno istorijai ar kultūrai nei ką, nebent kažkas analizuos tokius, kažkur išlikusius darbus kaip mūsų dabartinės kultūros atspindį smile.gif) Jau dabar yra tendencija paneles vadinti tiesiog vardais ar vardo raide smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 30, 14:07)
manau, kad reikia daryt taip, kaip pati nori. nesikuria jie, tai ir nekuri.
Taikliai
Atsakyti