Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(dosa @ 2011 05 30, 00:27)

Eik tu sau, kaip man ta nuotrauka patinka  bigsmile.gif Tokia kitokia ir įdomi.

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2011 05 29, 12:59)
Į temą apie V. Paradis, siūlau paklausyt. man labai gražu.

Grazu smile.gif

Foggy, labai taikliai viska hazelnut surase, tai nesikartosiu. rolleyes.gif

Brumbrumai , patiko tavo 100 zingsniu fotografiju serijos ideja. Gera mintis taip lavinti aki thumbup.gif smile.gif

Kikirike , su medeliais kur (be pavadinimo tongue.gif ) super smile.gif labiausiai is visos serijos patiko. Kur taip aukstai isiropstei? blink.gif

kristukass, man patiko sesuciu fotosesija geromis, naturaliomis emocijomis, grazia sviesa drinks_cheers.gif smile.gif wub.gif
Pirmojoje as kirpciau, kad dzinsu nesimatytu. Kiek melynasis kampas atitraukia demesi.
Antrojoje mergina buciau komponavus ne centre, o labiau kadro desineje, kad zvilgsnio link daugiau erdves butu. Sviesa labai patinka.
Pati fotografuodama pastebejau, kad ne visuomet aukstyn pakeltos kojos (tokioje pozoje) graziai atrodo... Kai fotkini su mazesniu f, tos styrancios i virsu kojos kaip ir trukdo... Na cia mano nuomone... ax.gif
Trecioji patinka, bet zoles rulono arba daugiau buciau emusi, kad matytusi kas tai, arba mergina kiek toliau traukusi, kad nepakliutu i kadra...
Uzsimerkusios sesutes labai patinka. wub.gif
Kitos irgi smagios, grazios, sviesa patinka, paskutinese dvejose kiek pilkoka oda... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 30 gegužės 2011 - 06:01
QUOTE(hazelnut @ 2011 05 29, 05:41)

kaip aciu, kaip man reikia tokiu komentaru thumbup.gif
einu sleptis su savo driezais laugh.gif laugh.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 29, 06:17)
siandien dariau toki maza projekteli - pradejau nuo namu ir kas 100 zingsniu sustodavau ir turedavau ka nors nufotkint. buvo sunku biggrin.gif bet esme buvo ne rezultatas, o pats procesas. kad pamastyt ir neskubet

kaip fainai

QUOTE(kristukass @ 2011 05 29, 08:26)
Vakar ekspromtu sugalvojau pafotkinti dvi linksmuoles sesutes. Gal koki komentara?  blush2.gif

nuotraukos tikrai atspindi, kad jos linksmuoles drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foggy: 30 gegužės 2011 - 06:26
QUOTE(o la la la @ 2011 05 30, 06:57)
Kikirike , su medeliais kur (be pavadinimo tongue.gif ) super smile.gif labiausiai is visos  serijos patiko. Kur taip aukstai isiropstei? blink.gif

ačiū 4u.gif va ten kur su medžiais tai jau pro antro aukšto langą persisvėrusi buvau lotuliukas.gif nes gi reikia stačiai fotografuoti kitaip iškraipomas vaizdas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 30 gegužės 2011 - 07:53
Kikirikeman labai patiko tavo sumanymas, šaunuolė

o aš savaitgali apsirgau sad.gif tai nieko doro ir nenuveikiau, sekmadieni labai gražiai savo mažiu prigavau saldainius vagiant smile.gif) tai puoliau fotiko ieškoti, o ne saldainius atiminėti, ot mamka kokia smile.gif)) per ta fotkinima 5saldainiukus į burna spėjo prisigrūsti biggrin.gif
dedu viena, man sunku savo vaikus vertinti, tai jei turėsit pastabų visad laukiamos
user posted image
daugiau kaip visad čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 30 gegužės 2011 - 09:09
Aš tai truputį uždepresavus nuo darbų, bet jei ištrūkstu kur pagaudau biggrin.gif
Kaip Jums šitų spalvos?
Na, nenatūraliai, taip ir norėjau, bet šiaip, ar akių nedirgina ir pan, labai laukiu komentarų 4u.gif

Puoton
user posted image

Namo
user posted image

Ar paskutiniajam reiktų didesnio kontrasto, ar taip gali būti? Man visai patinka šitaip, gal net pirmam norėčiau nuimti...
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 30, 09:09)
Aš tai truputį uždepresavus nuo darbų, bet jei ištrūkstu kur pagaudau biggrin.gif
Kaip Jums šitų spalvos?
Na, nenatūraliai, taip ir norėjau, bet šiaip, ar akių nedirgina ir pan, labai laukiu komentarų  4u.gif

akių man nedirgina, bet antros man spalvos labiau patinka, jei ale norėjai parodyt dobilo liūesy tai tos spalvos man kaip tik papildo ta vienišuma ir liūdesi, blyn skaitau ka rašau ir pačiai juokas ima dobilo vienišumas, jei nusišneku nepykit sirguliuoju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 30, 09:19)
akių man nedirgina, bet antros man spalvos labiau patinka, jei ale norėjai parodyt dobilo liūesy tai tos spalvos man kaip tik papildo ta vienišuma ir liūdesi, blyn skaitau ka rašau ir pačiai juokas ima dobilo vienišumas, jei nusišneku nepykit sirguliuoju tongue.gif

Nėra ko juoktis, apie dobilą ir kalba čia biggrin.gif Sveikatos Tau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 30 gegužės 2011 - 09:20
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 29, 22:57)
aaa, aš maniau gal kad ten ant žolės , o poto apvertei  blush2.gif na tada reikėjo gal daugiau jos parodyti,o tai dabar nelabai suprasi kas ten kur  ax.gif

Flickre yra daugiau foto su sieno kupeta. Ir tada suprasti eina kas ir kur. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 30, 10:09)
Kikirikeman labai patiko tavo sumanymas, šaunuolė

labai ačiū 4u.gif sveik 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 05 30, 10:09)
Kaip Jums šitų spalvos?
Na, nenatūraliai, taip ir norėjau, bet šiaip, ar akių nedirgina ir pan, labai laukiu komentarų  4u.gif

man patinka spalvos ,tik antroje foto nu man tas išlindusi žolytė nu kažkaip arba daugiau jos gal,arba jau gal visai nereikia jos blush2.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 05 30, 10:29)
Flickre yra daugiau foto su sieno kupeta. Ir tada suprasti eina kas ir kur.  smile.gif

nu tai po visų savo darbų prasieisiu pro flickr blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. Idedu savo pazistamos skelbimuka, gal kas susidomesit. Man paciai nlb iseina dalyvauti.

Jauni, bet perspektyvūs fotografai, ši žinutė jums. Šeštadienį (Birželio 4 dieną) 13.00 - 14.00 Vilniaus Akropolyje vyks renginys "Mažųjų Madų šou", kurio metu mažieji vaikų pramogų centro EUROOPA lankytojai žengs podiumu pristatydami naujausias vaikų vasaros kolekcijas. Organizatoriai ieško fotografo, kuriam būtų įdomu vienai valandai virsti renginio "paparaciu" ir įamžinti smagias šventės akimirkas. Fotografas turės galimybę pristatyti savo paslaugas renginio metu, nuotraukos ir banneriukas su nuoroda į asmeninį puslapį bus patalpintas www.pramoguimperija.lt tinklalapyje. Susidomėję kreipkitės lina@pramoguimperija.lt arba telefonu 8 698 55599 (Lina)
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 30, 11:11)
Sveikos. Idedu savo pazistamos skelbimuka, gal kas susidomesit. Man paciai nlb iseina dalyvauti.

Jauni, bet perspektyvūs fotografai, ši žinutė jums. Šeštadienį (Birželio 4 dieną) 13.00 - 14.00 Vilniaus Akropolyje vyks renginys "Mažųjų Madų šou", kurio metu mažieji vaikų pramogų centro EUROOPA lankytojai žengs podiumu pristatydami naujausias vaikų vasaros kolekcijas. Organizatoriai ieško fotografo, kuriam būtų įdomu vienai valandai virsti renginio "paparaciu" ir įamžinti smagias šventės akimirkas. Fotografas turės galimybę pristatyti savo paslaugas renginio metu, nuotraukos ir banneriukas su nuoroda į asmeninį puslapį bus patalpintas www.pramoguimperija.lt tinklalapyje. Susidomėję kreipkitės lina@pramoguimperija.lt arba telefonu 8 698 55599 (Lina)

ech,jau šeštadienį fotkinu doh.gif
Atsakyti