Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

dekui visoms 4u.gif is tikro tai mintis paprasta.. bet buvo idomu. reiks kada vel kur eit biggrin.gif siaip idomu butu ir dviese taip. pamatyt kaip toj pacioj vietoj sustoje zmones skirtingo kazka pamato smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 05 29, 17:52)
Įdomus projektas.
Peržiūrėjau tavo senąją fotografiją ir nusprendžiau - esi labai kūrybiška, Brum!

Brum dekoja. ir pazada sau neapsileist biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, truputį dingus aš iš eterio, bet grįžtu su klausimu wink.gif Gal kuri fotografavot prisikėlimo bažnyčioje? Ar įmanoma išsisukti su 50tuku? Ar geriau blykstę nuomoti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 29, 16:34)
Labai gera idėja.
Na, tai gal sugalvok taisykles ir pirmyn, savaitės ar dviejų savaičių žaidimas smile.gif

Man ir būtų visai smagu tokį žaidimą su žaist mirksiukas.gif

Brum, liuks idėja thumbup.gif ir rezultatas man patinka JĖGA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 29, 15:17)
siandien dariau toki maza projekteli - pradejau nuo namu ir kas 100 zingsniu sustodavau ir turedavau ka nors nufotkint. buvo sunku biggrin.gif bet esme buvo ne rezultatas, o pats procesas. kad pamastyt ir neskubet

faina, kad su tokiom užduotėlėm sau išeini. Man paskutinė foto visai patinka.
Kažkokios knygos pastraipoje paminimas dar vienas projektas, mokyklos laikų. Prie jūros gyvenantiems turėtų tikti.
Pasiimi rėmelį, ne visai mažutį, didesnį. Rėmo forma nesvarbi. Tuomet eini pajūriu ir kas kažkiek žingsnių ar metrų dedi rėmelį žemyn ir knygoje rašo, kad susirašai viską, ką matai tame rėmelyjė. O fotografijos projektui būtų faina nufotografuoti tokius rėmelius, su viskuo kas viduje. Kai tik ištrūksim prie jūros reiėks pabandyti su mažuoju Turtu šitaip pažaisti.

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 29, 15:38)
dar viena be pavadinimo  lotuliukas.gif

man jos visumoje gerai žiūrisi, atskirai gali ir kilti klausimų. Bet rimtai, šaunuolė esi.

QUOTE(kristukass @ 2011 05 29, 17:26)
Vakar ekspromtu sugalvojau pafotkinti dvi linksmuoles sesutes. Gal koki komentara?  blush2.gif

pirmos dvi man nepatinka. Trečioje maišo tie žolynėliai, todėl bandyčiau kirpti apačios. Bent jau uždengus kažkiek apačios geriau atrodo. Gal pabandyk.
Visos kitos lig ir ok, bet na ne visai patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 gegužės 2011 - 19:46
[quote=brumbrumai,2011 05 29, 15:17]
siandien dariau toki maza projekteli - pradejau nuo namu ir kas 100 zingsniu sustodavau ir turedavau ka nors nufotkint. buvo sunku biggrin.gif bet esme buvo ne rezultatas, o pats procesas. kad pamastyt ir neskubet

kokia liux idėja!!! Kaip ačiū už tobulą mintį, man kaip tik reikėjo kažko užkabinančio thumbup.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 29, 16:34)

Kikirike, ta pirmoji nuotrauka flicrėj yra fantastiška... Jos ir užtektų, kai kurios kitos nė per nago juodymo anai neprilygsta (čia afygienas komplimentas biggrin.gif )

labai ačiū blush2.gif teks dabar pasistengti labai ,kad dar kažkuom nustebinčiau lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 05 29, 17:26)
Vakar ekspromtu sugalvojau pafotkinti dvi linksmuoles sesutes. Gal koki komentara?  blush2.gif

Flickre daugiau.  wink.gif

jetau kaip man taip sunku komentuoti kai nėra prieš nosį foto lotuliukas.gif užtai flickr man labai patinka,matai foto ir komentarą rašai blush2.gif
bet bandau čia,visumoje labai nuoširdžios foto - jaučiasi kad natūralios thumbup.gif
pirmojis smagi
trečia įdomus kampas (čia ji paversta ta foto? )
labai patiko kur jos abi užsimerkusios
merginos foto kur saulutę pagavai nu man kažkaip patinka tokie kadrai kai saulė gaudoma blush2.gif
gražiai skraido pūkai

va ir pakomentavau wink.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 05 29, 20:42)

man jos visumoje gerai žiūrisi, atskirai gali ir kilti klausimų. Bet rimtai, šaunuolė esi.

na flickr sudėjau į vieną papkę, tiesiog Projektas , nes sutinku kad vieną tik pamačius gal ir keistai atrodo blush2.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Labos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 29 gegužės 2011 - 21:31
Kikirike, aciu, kad pakomentavai. 4u.gif

Ten ta foto nepaversta. Ten fotkinta prie sieno kupetos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 05 29, 22:39)
Kikirike, aciu, kad pakomentavai.  4u.gif

Ten ta foto nepaversta. Ten fotkinta prie sieno kupetos.  smile.gif

aaa, aš maniau gal kad ten ant žolės , o poto apvertei blush2.gif na tada reikėjo gal daugiau jos parodyti,o tai dabar nelabai suprasi kas ten kur ax.gif
Atsakyti
Įkišau nosį, pasakyt, kad kaip ir žadėjau šią savaitę pratęsimą padaryti, tai pažadą ir įvykdžiau biggrin.gif Čia
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 05 29, 23:02)
Įkišau nosį, pasakyt, kad kaip ir žadėjau šią savaitę pratęsimą padaryti, tai pažadą ir įvykdžiau  biggrin.gif Čia

liuks, akd pildai pažadus.

Kas pirmoje grupėje buvo, jei norit galiu įkelti foto ir sukam antrą ratą. Turiu pratęsimą, bet jau rimtesnį nei nieko rimto smile.gif
Atsakyti
Užmigdžiau galų gale mažąją, tai laiko turėdama galiu pakomentuot
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 29, 13:17)

Fainas projektas. Tikrai smagu tokių projektų susigalvoti, vis kažoks nestandartinis judėjimas pirmyn, super. Beje, peržiūrėjau tavo nuotraukas kūdroje-labai patiko 4u.gif
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 29, 13:38)
dar viena be pavadinimo  lotuliukas.gif

Eik tu sau, kaip man ta nuotrauka patinka bigsmile.gif Tokia kitokia ir įdomi.
QUOTE(kristukass @ 2011 05 29, 15:26)

Man 5 patiko, kur jos susiglaudę ir užsimerkusios, labiausiai įstrigo.
Atsakyti